Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 9 februari 2012

De mensenrechtentulp deel 2

Ouwehoer Dresselhuys werd gistermiddag bij BNR (na 16.00u.) gevraagd naar het verzoek van dit kabinet een ander aan te wijzen voor de mensenrechtentulp 2011. Een ander voor de Chinese Ni Yulan, die deze prijs kreeg toegekend, haar dochter zou de prijs in ontvangst nemen (aangezien haar moeder gevangen zit), maar werd gearresteerd toen zij wilde vertrekken naar Nederland. Op de vraag aan Dresselhuys, wie van het kutkabinet dit verzoek aan de jury had gedaan, wilde de laffe trut geen antwoord geven. Dresselhuys werd gevraagd wat zij van deze gang van zaken vindt, waarop ze antwoordde dat zij wel wat gewend is (niet dat zo'n verzoek eerder werd gedaan) en verder wenste deze vervelende opgeverfde kolenbak geen antwoord te geven, ook Dresselhuys moet rekening houden met te vergeven politieke baantjes. Jezus wat een kutwijf!

Erger is het verzoek, dat het kutkabinet Rutte aan de jury deed, dat ze schijt hebben aan mensenrechten was wel duidelijk, dit gaat echter nog een flinke stap verder, walgelijk!
Het zal wel onderdeel zijn van de bijzonder stille diplomatie, die de disfunctionerende VVD kakellul Rosenthal nastreeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten