Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 26 augustus 2014

Dijsselbloem belooft fooi voor iedereen........ AAJAAJAAAAI!!!!

PvdA's kraakstem en volksverlakker, de zwaar disfunctionerend minister van Financiën Dijsselbloem, zag gisteren weer het licht, een aantrekkende economie, dito aantrekkende werkgelegenheid en dito aantrekkende huizenmarkt. Maarrrrrr het is allemaal zeer broos, zo loog de kwast er weer lekker op los, omdat de plork, net als zijn kabinet en de zogenaamde oppositiepartijen D666, ChristenUnie en SGP, dondersgoed weten, dat Nederland hard getroffen zal worden door de, door de EU zelf uitgelokte Russische boycot. Natuurlijk zal er na de eerste grote tegenvallers, als gevolg van die boycot. meer bezuinigd gaan worden door dit afbraakkabinet, zoals dat na Rutte 1, nog eens herhaald wordt door Rutte 2 en de 'oppositiepartijen', bezuinigen zodat er nog meer mensen op straat komen te staan......

Dijsselbloem loog een kwart procent vooruitgang voor iedereen voor, de middeninkomens hebben er het afgelopen jaar al ruimschoots meer bijgekregen, aldus de hufter, vandaar dat iedereen er nu wat bijkrijgt, logisch toch......??????!! Dat doet Dijsselbloem door 500 miljoen minder te bezuinigen, zoals gezegd, die 500 miljoen wordt straks zwaar overtroffen door verdere bezuinigingen, maar buiten dat, wat is het nu? Zouden we er vanwege de bezuinigingen bijvoorbeeld 1 procent op achteruitgaan, en wordt dit goedgemaakt en positief gemaakt met 500 miljoen? Waar wordt die 500 miljoen weggehaald? Bij de huurtoeslag, dan krijgen die huurders er dus niet een kwart procent bij, maar gaan ze er 3,75% op achteruit (ze kregen per 1 juli alweer een huurverhoging van 4% voor hun kiezen). Zoals dat wordt berekend voor de inflatie, die is voor niet huurders laag, daarop corrigeert men dit cijfer met de huurverhoging, zodat de inflatie voor iedereen iets stijgt, terwijl de huurders een inflatie hebben van meer dan 4%!! Ook de huurders met huurtoeslag moeten na aftrek van de huurtoeslag altijd nog euro's meer betalen, als die huurders een half procent moeten inleveren, is dat van een bedrag, waarvan ze echt allang geen cent meer kunnen missen!!
Dijsselbloem belooft stokoude sigaren uit eigen doos, maar laat die vooral door de onderlaag betalen, terwijl het grootste deel van de bevolking straks die stokoude sigaren moet inleveren, plus een doos nieuwe!!!!!

 Mooie praatjes verkopen, zoals ook Pechtold en de andere 'oppositiepartijen' dat doen, terwijl bijna vier miljoen mensen in armoede leven, de halve wereld in de fik staat en we door de boycot, op zeker meer zullen moeten inleveren....... Je reinste volksverlakkerij!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten