Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 6 november 2014

Schippers heeft geen problemen met het aanjagen van de volksONgezondheid........

Hare VVD kwaadaardigheid Schippers, is de zwaar wanpresterend minister van Volksgezondheid, u weet wel, het monster dat continu de vuilbek vol heeft, over de ontoelaatbare stijging van de zorgkosten, maar aan de werkelijke kostenaanjagers niets wenst te doen. Wat dat laatste betreft, was deze tyfustrut weer 'lekker' bezig deze week: over het 'Nationale Schoolontbijt' was er een consternatie ontstaan over het gebruik van hagelslag in dit ontbijt. Logisch, want obesitas bij kinderen is in het verleden, zelfs door deze VVD helleveeg, als een groot probleem erkend en die obesitas onder kinderen neemt alleen maar toe. Je zou dus verwachten dat Schippers dit hagelslag gebruik ook zou afkeuren, maar nee hoor, 'hagelslag is best gezond', zo liet deze oplichter weten......... Waar haalt ze het lef vandaan, om zo hard te liegen???!!!

Hetzelfde zou je kunnen zeggen over 'energiedrank', dat bomvol suiker en cafeïne zit, een drank die vooral heel populair is bij kinderen. Hier werd door organisaties aangedrongen, op een beleid, waarin deze drank als gevaarlijk voor kinderen zou worden geboekstaafd. Natuurlijk vindt ook Schippers dat idee belachelijk, maakt 't uit, dat kinderen nog dikker worden..... Wat betreft de cafeïne in deze drank, eigenlijk niets meer of minder dan een verslavende drug, die nog versterkt wordt door de combinatie met de voornoemde suiker: waarom zou je je druk maken over kinderen die het leven door stuiteren, daar hebben we tenslotte ADHD medicijnen voor, Schippers is niet voor niets grootlobbyist van de farmaceutische industrie, die met toestemming van haar, hun medicijnen nog steeds veel te duur mogen verkopen........ Vandaar dat ze ook geen moeite heeft, met het gebruik van veel te veel zout in bereid voedsel, of 'snackproducten', ook dat geeft grote gezondheidsrisico's, goed voor de farmaceutische industrie!

Schippers is niet alleen disfunctionerend minister van Volksgezondheid, maar weer bewees ze deze week zelfs bezig te zijn, de volksgezondheid moedwillig te ondermijnen........... Ach kan haar 't schelen dat de kosten voor de zorg stijgen, zolang u maar betaalt! Daarnaast is de PvdA en dan m.n. van Rijn, mede hoofdverantwoordelijk, voor deze schofterige gang van zaken!!!

Voor meer berichten over dit achterlijke ontbijt, klik op 'Het nationaal Schoolontbijt', onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten