Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 1 december 2015

Dijksma: de grootste zorg is of landen als India meedoen aan de terugdringing van de klimaatverandering........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Hoorde gisteren PvdA trol Dijksma, die voor BNR Duurzaam een paar woorden in de microfoon lulde, voordat ze per trein vertrok naar de klimaattop in Parijs.... Hier vertelde dit PvdA leeghoofd en circushufter dat ze grote zorgen heeft over de bereidheid tot het terugdringen van de klimaatverandering, bij landen als India en andere economisch groeiende ontwikkelingslanden....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Laat Dijksma eerst maar eens zorgen, dat Nederland in de pas gaat lopen, bij andere EU landen, we zijn zo ongeveer het slechtste jongetje in de EU klas, wat betreft onze luchtkwaliteit en daarmee wat betreft de uitstoot van broeikasgassen, ultrafijnstof en andere giftige troep......... Hoe durft deze kuttekop anderen de les te lezen, terwijl ze werkt voor een VVD minister helleveeg, die de maximum snelheid op de snelwegen heeft verhoogd tot 130 km/u. en nog zal verhogen (vanaf begin volgend jaar op 60% van de snelwegen.......)..... Deze snelheidsverhoging verhoogt ook de zorgkosten, daar rond de 18.000 mensen jaarlijks vroegtijdig overlijden, na een vaak akelig ziekbed..... Daarnaast lopen een groot aantal kinderen long- en luchtwegklachten op, door de uitstoot van autoverkeer......

Nederland doet voldoende, zo raaskalde Dijksma door...... ha! ha! ha! ha! Dijksma noemde nog even het energieakkoord en de datum 2030, terwijl dat energieakkoord volkomen vastloopt, de partijen die nog steeds dit akkoord roemen, zijn of ondernemers, dan wel politici (zelfs Shell roemt het energieakkoord.... ha! ha! ha!). Het grootste deel van de natuurorganisaties die dit energieakkoord tekenden, schamen zich de oren van de kop, dat ze dit wan-akkoord getekend hebben...... Bovendien heeft de rechter in de Urgenda zaak beslist, dat Nederland al in 2020 een fikse CO2 reductie moet hebben gerealiseerd.......

Dijksma? Ach PvdA, het liegen en bedriegen zit ze in het bloed!!

Klik voor meer berichten aangaande dit bericht, op één van de volgende labels, onder dit bericht: klimaattop, klimaatverandering, Urgenda, luchtvervuiling, zorgkosten, CO2, stikstofdioxide, ultrafijnstof, autorijden, cruiseschepen, vliegtuigoverlast, energieakkoord en/of Dijksma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten