Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 12 januari 2011

Vreeman en de post

de oud vakbondsbestuurder en PvdA'er Vreeman heeft een volkomen overbodig onderzoek naar de postmarkt gedaan. Onnodig? Ja! Er zijn bij het openstellen van de postmarkt beloftes gedaan aangaande de rechtspositie van het personeel. Dus geen oneigenlijke concurrentie zoals deze nu aan de hand is. Handhaven dus! De nep-socialist Vreeman vindt dat minstens 80% van het 'postpersoneel' een vast contract moet hebben, maarrrrrrrrrrr niet onmiddellijk (over 3 jaar), nee eerst maar eens een potje maken om de problemen bij TNT post op te lossen. Ongelofelijk!
Vanmorgen werd bekend, dat Sandd de concurrent Select Mail over gaat nemen, deze schoften verzekeren hun personeel vaak niet eens, verspreiden huis aan huis bladen en reclame, ver onder de marktprijs, maar een fatsoenlijk salaris betalen? Ho maar! Witteboordenschoftentuig!
De met een groot bruin hart uitgeruste VVD'er Kamp (Sociale Zaken), liet weten dat de medewerkers van Sandd een 'eerlijke baan' hebben, hij bedoelt daar de arbeidsvoorwaarden en salariëring mee, de griezel.
Ontslaan die zak, geen wachtgeld en een baantje bij Sandd of Select mail, weet die hufter eindelijk wat werken is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten