Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 9 mei 2024

Genocide Joe spreekt alweer met gespleten tong gezien zijn waarschuwing aan het adres van Israël


(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice in Google Translate)


Oorlogsmisdadiger, mede genocide pleger en VS president Joe Biden heeft Israël gedreigd dat de VS geen wapens en munitie zal leveren als het Israëlische leger Rafah daadwerkelijk aanvalt, zo liet CBC Radio1 Toronto afgelopen nacht om 4.00 u. weten. 

Biden says U.S. won't supply weapons for Israel to attack Rafah, in warning  to allyDe leugen van Genocide Joe dat de VS geen wapens zal leveren voor de aanval op Rafah, die wapens zijn allang geleverd, de valse hypocriet!!

Het is dat het allemaal zo in en in triest is anders zou je je werkelijk kapotlachen. De VS heeft sinds 7 oktober ongelofelijk veel wapens geleverd aan Israël (in totaal meer dan 120 keer!!), Nog afgelopen week heeft de VS een bedrag van 14 miljard dollar vrijgemaakt voor Israël, waarbij meer dan 1 miljard al is gestort voor het fabriceren van een laserwapen, waarmee ook voertuigen kunnen worden vernietigd.....

Voorts valt Israël Rafah al aan en wordt het oosten van de stad gebombardeerd..... Alsof de inlichtingendiensten van de VS, de massamedia in de VS en vooral Biden dat niet zouden weten: te zot voor woorden!!!

Bovendien liegt Biden met zijn 'waarschuwing' aan het adres van Israël, daar hij het laat voorkomen alsof hij niets kan doen, terwijl hij weigert om de enorme slachting die het psychopathisch moordende Israëlische leger aanricht onder de Palestijnen, te zien als genocide, sterker nog dit zwijn (mijn excuus aan deze dieren) stelt dat het antisemitisch is als je dat woord durft te gebruiken, de totaalidioot!! 

Door de studentenprotesten in de VS heeft men in de VS een regel ingesteld waarmee de meeste kritiek op Israël wordt weggezet als antisemitisme, terwijl elk land dat iets dergelijks zou flikken als Israël, het volkomen terecht zou verdienen om aan de paal te worden genageld en te worden gesanctioneerd op de meest rigoureuze manier!! (terwijl Israël dit al 7 maanden doet, zonder ook maar één westerse sanctie!!!)

Als Biden het wil is deze genocide morgen afgelopen!! Ofwel hij is niet alleen mede verantwoordelijk voor die genocide vanwege de enorme wapenleveringen aan Israël, maar bovendien versterkt hij zijn rol in die genocide door niet in te grijpen!! Kortom Biden is overrijp voor berechting door het Internationaal Strafhof in Den Haag (International Criminal Court [in the Hague] >> ICC), de vuile schoft!!


Zie ook: 'AANVAL OP OOST-RAFAH IS BEGONNEN!!! VS en rest westen laten Israël begaan met uitvoering genocide onder uitingen van 'bezorgd te zijn': een wel heel smerig spel.....' (6 mei 2024) En zie de berichten onder de links in die blogpost!!


Let op!! De ruimte om reacties weer te geven werkt niet altijd. Als je commentaar hebt en het lukt niet op de normale manier, doe dit dan via het mailadres trippleu@gmail.com, ik zal deze dan opnemen onderaan in het bewuste artikel, althans als je geen geweld predikt, voorts plaats ik jouw reactie ook al staat deze diametraal tegenover dat bericht. Alvast mijn dank voor jouw eventuele reactie, Willem.

woensdag 8 mei 2024

Herna Verhagen, CEO Post NL, verhevigt afbraak postbezorging: tweede verhoging postzegelprijs in 1 jaar tijd


(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice in Google Translate)


Op 1 januari dit jaar werd de postzegelprijs verhoogd met 8 cent naar € 1,09. Afgelopen maandag maakte Herna Verhagen bekend (de topgraaier en uitbuiter van het laagverdienende Post.NL-personeel) dat per 1 juli a.s. de postzegel nog eens met 5 cent in prijs omhoog gaat, dus vanaf die datum betaal je voor 1 postzegel € 1,14.....  Aangetekende post gaat met € 1.00 omhoog, hoewel men daar praktisch niets extra voor behoeft te doen.....

PostNL verhoogt postzegelprijs per 1 juli naar €1,14Foto bij bericht van DeBeurs.nl: 'PostNL verhoogt postzegelprijs per 1 juli naar €1,14'

Verhagen had vorig jaar op 6 januari 2023 al verdiend wat een postbezorger en een pakketsorteerder in 1 jaar tijd verdienen.... Deze Post NL medewerkers verdienden op dat moment iets meer dan € 10,50 bruto per uur.... En dan had deze grofverdienende hufter het gore lef om afgelopen maandag bij BNR ('riekt sterk!') rond 8.15 u. te stellen dat ze de prijs van de postzegel nogmaals moet verhogen vanwege 'gestegen loonkosten' >> benieuwd hoeveel centen die postbezorgers en postsorteerders er per uur bruto op vooruit zijn gegaan..... 

Ook uitermate grof: de Post NL dweil Verhagen had het gore lef te zeggen dat de prijsverhoging in het belang is van de gebruikers van deze dienst..... ha! ha! ha! ha! De onbeschofte brutaliteit!!! Ze legde het zo uit en daarbij loog ze keihard: het is voor het in stand houden van het aantal brievenbussen en..... postkantoren!! 

Deze Verhagen dweil, NB CEO van Post NL, is blijkbaar vergeten dat de postkantoren, ooit ons aller bezit, zijn verkocht en dat nadat ze met ons belastinggeld waren gerenoveerd..... 

Verhagen 'verdiende' in 2023 met bonus meer dan 1,3 miljoen euro en ze heeft ruim meer dan 300.000 aandelen in haar bezit..... Het bedrijf behaalde in 2023 een netto resultaat van 56 miljoen euro, blijkbaar is dat niet genoeg voor de aandeelhouders als zijzelf en moet de postdienst daardoor nog verder worden uitgekleed..... Trouwens benieuwd hoe het financieel gaat met de bedrijven die Post NL onder Verhagen in het buitenland heeft overgenomen..... (jaar in jaar uit klaagt Verhagen dat het slecht gaat met de postdienst, maar dan tegelijkertijd wel buitenlandse bedrijven overnemen.....)

Zoals gezegd zijn de prijsverhogingen volgens Verhagen ook in het belang om het aantal brievenbussen op peil te houden, terwijl het aantal brievenbussen al jaren wordt teruggebracht tot onaanvaardbaar lage aantallen, waarvan vooral ouderen de dupe zijn, immers deze mensen zijn vaak slecht ter been..... Zo heeft Post NL bijvoorbeeld in Naaldwijk de brievenbus verwijdert die vlak bij seniorenappartementen stond..... 

Het bezorgen in 1 dag noemt Verhagen 'spoedbezorging', echter ook dat is een leugen van formaat, het bezorgen binnen 1 dag is de afspraak die werd gemaakt toen het bedrijf volkomen ten onrechte werd geprivatiseerd!! Je weet wel de schunnige privatiseringsgolf vanwege de neoliberale schoftenpolitiek die ons al decennia lang treft als een baksteen tegen het hoofd, uitgeprobeerd in het Chili onder opperploert, dictator, massamoordenaar, martelbeul en verkrachter Pinochet, waarna dit in eerste instantie werd overgenomen door C-acteur en godbetert VS president Reagan en de inhumane plaag voor de vrouwenemancipatiestrijd, oorlogsmisdadiger en Britse premier Thatcher.... Vervolgens is zo ongeveer het hele westen overgestapt op deze nog vreselijker ideologie dan het al schunnige inhumane kapitalisme..... 

Eerder al wilde Verhagen het aantal bezorgdagen terugbrengen naar 5 (wat stiekem al jaren geleden is gebeurd, zo wordt bij mij in de buurt al vele jaren niet bezorgd op maandag), echter dat werd is eerste instantie nog afgeschoten door de verantwoordelijk minister.... Maar Verhagen weet niet van ophouden en wil dus 'in het belang van de klant' (ha! ha! ha!) het aantal bezorgdagen nog verder terugbrengen.....

Verhagen stelde dat een door Post NL ingesteld onderzoek aangaf dat niemand verwacht dat de post in 1 dag bezorgd zal worden.... Tja als je een onderzoeksbureau inschakelt en daarbij stelt wat de uitkomst van het door jouw gewenste onderzoek moet zijn, krijg je dat ook >> gegarandeerd!!! Kortom met zo'n onderzoek schermen is een wel heel smerige en valse manier van doen!!

Het aantal te bezorgen brieven blijft afnemen aldus Verhagen >> Ja vind je het gek halve zool, als je de prijs van een dienst blijft verhogen zullen er steeds minder mensen zijn die er gebruik van zullen maken, wat dit jaar wel helemaal een groot aantal gebruikers zal overtuigen om maar helemaal te stoppen met het verzenden van brieven en kaarten!! 

Trouwens hoe gek in de kop moet je zijn als je denkt dat het verhogen van de prijs als het al niet goed gaat met een dienst, deze dienst zal verbeteren en meer gebruikers zal trekken.... Men zou Verhagen strafrechtelijk moeten vervolgen voor enorme oplichting!! Het is juist de taak van een CEO om het bedrijf van A tot Z te kennen, wat bij Verhagen dus niet zo is. Als ze dat wel zou kennen, zou ze weten dat ze gezien het internet dus met innovaties moet komen en niet met prijsverhogingen, immers daarmee bereik je het tegenovergestelde..... Het lijkt mij dan ook niet anders te kunnen dan Verhagen is bezig om de postdienst de nek om te draaien en daar is ze al jaren mee bezig, het enige waar ze echt goed in is.....

In Nederland en de rest van de NAVO-lidstaten zijn allerlei figuren bezig om de volkeren klaar te maken voor een oorlog met Rusland, mocht de oorlogshitsers dit lukken en men niet meteen met kernraketten tekeer zal gaan, zullen we juist de postdienst nodig hebben, immers de kans is dan levensgroot dat het hele internet en andere van energie afhankelijke diensten plat zullen komen te liggen.... Vandaar ook dat de postdienst nooit had mogen worden geprivatiseerd!! (wat ook geldt voor de privatisering van de energiebedrijven, het privatiseren van de ziekenfondsen en die van de waterbedrijven >> om nog maar te zwijgen over privéscholen en privéklinieken.....) 

Verhagen ziet zichzelf als onder en boven de wet verheven, zo heeft ze het postbedrijf Sandd overgenomen, een bedrijf dat ook de postbezorging wilde doen maar dan tegen een fiks gereduceerde prijs..... Zonder de ACM (Autoriteit Consument en Markt) daarin te kennen, wat verplicht is bij bedrijfsovernames, daar een bedrijf geen monopolie mag bezitten.... De rechter haalde hier een streep door maar daar trok Verhagen zich niets van aan, ze ging vrolijk door met de overname en kwam daar nog mee weg ook, meer dan schunnig, maar ja wat wil je met een zwaar misdadig kabinet Rutte op de achtergrond.....*

Hoorde vanmorgen op BNR presentator Verrips stellen dat Post NL postbodes in dienst heeft.... De sufferd weet dus blijkbaar niet dat deze mensen, die een belangrijke functie vervulden in diverse wijken, allang geleden de bons hebben gekregen..... Deze postbodes verdienden te veel in de ogen van de schofterige leiding van Post NL, daarom kregen ze hun ontslag en nam men postbezorgers in dienst, die amper de helft kregen van wat postbodes verdienden..... Daarnaast heeft Post NL postbezorgers 'met een vlekje' in dienst genomen, mensen die eerder in sociale werkplaatsen een prettige werkplek hadden.... Voor het in dienst hebben van die mensen krijgt Post NL ook nog eens subsidie van de overheid, ofwel in feite van jou en mij, terwijl we ons al scheel betalen als we gebruik willen maken van deze dienst die zoals gezegd nooit had mogen worden geprivatiseerd.....

Het is meer dan duidelijk dat Verhagen niet in het belang handelt van de: -postbezorgers, -van de bezorgers van pakketten, -de sorteerders van post en pakketten en van de -gebruikers van de postdiensten..... Nee Verhagen behartigt uitsluitend de belangen van de aandeelhouders!! (en daarmee van zichzelf>> moet je nagaan!!)

----------------------------------------------

Visitors who can't read Dutch for the articles under the following links other than from this blog: on the web you can find free translation apps with reasonable quality, which can do the job (sometimes you have to do it 2 or more times >> with lengthy articles). Some browsers give a pop up with the question if you want a translation.

----------------------------------------------

* Zoals gezegd: de rechter verbood deze fusie , maar gedekt door afbraakkabinet Rutte 3 trok Verhagen zich daar niets van aan...... Zie: 'Post NL weigert botweg te voldoen aan de eis van de rechter om de fusie met Sandd terug te draaien' Moet je nagaan de brutaliteit, Verhagen weet zich zoals gezegd gedekt door Rutte (gadver!!!) en de rest van de VVD, CDA, D66 en ChristenUnie.....

'Rechter niet akkoord met fusie PostNL en Sandd' (een artikel van Trouw) Ongelofelijk maar de top van PostNL o.l.v. hare kwaadaardigheid Verhagen trok zich hier niets van aan en kwam hier ook nog mee weg.....

'Post NL's overname van Sandd 'doorslaand succes': personeel Sandd gaat er zwaar op achteruit.....' En werd daarna massaal ontslagen.....


----------------------------------------------



'PostNL past super asociaal de pensioenregeling van het al uitgebuite personeel aan: slappe vakbonden gingen akkoord......' (30 december 2022)

'PostNL: Postbezorgers eisen een fatsoenlijk minimumuurloon terwijl de CEO naar huis gaat met 1,4 miljoen euro per jaar......'

'PostNL voert geen verhoging van de postzegelprijs door

'Flexibilisering moet stoppen en arbeiders moeten eerlijk worden betaald'

'Post NL wordt door partijdige 'rechter' in gelijk gesteld: kleine postvervoerder delft onderspit'

'Post NL 'van vitaal belang voor Nederland', ziet de Benelux als Nederlands grondgebied'

'Manipulatie van de VS presidentsverkiezingen op een niet eerder gezien niveau: media stil' Met aandacht voor PostNL dat zoals de postbezorger in de VS deze dienst de nek om wil draaien.......

'Post NL nog niet klaar met vernietiging postdienst, waar de resultaten van de pakketpost tegenvallen'

'Herna Verhagen (Post NL) over mooie cijfers postbezorging: zandzakken voor de deur!!'

'Post NL niet overgenomen door Bpost, het bedrijf is gezond en klaar voor het opdoeken van de postbezorging..........' 

'Post NL verkoopt Italiaanse dochter om zich meer te richten op de Nederlandse en.... Belgische postmarkt!!

'Post NL nog niet klaar met vernietiging postdienst, waar de resultaten van de pakketpost tegenvallen'

'Post NL draait nu ook de december post de nek om'

'Herna Verhagen (Post NL) staat voor 'een goed, bereikbaar en betrouwbaar postnetwerk......'' ha! ha! ha! ha! Wat een oplichter!! En dat na het verwijderen van een groot aantal postbussen, het opdoeken van postkantoren en het verhogen van de postzegelprijzen en die voor aangetekende post......

'Post NL kan met de overname van Sandd definitief een punt achter de briefpost zetten'

'William Moorlag (PvdA Tweede Kamer) wil fusie Post NL en Sandd ten koste van alles'

'ACM geeft Post NL toestemming de postmarkt verder de nek om te draaien'

'Post NL wil de belastingbetaler als verplichte sponsor'

'Post NL verantwoordelijk voor uitbuiting personeel, die door onderaannemers onder dwang zelfs drugs en andere verboden zaken vervoeren'

'Post NL, beleid van directeur Verhagen is een regelrechte ramp, nu zelfs een tekort aan postbezorgers........'

'Post NL draait niet alleen de postbezorging de nek om, maar ook de postsorteerders, zodat de service nog verder onderuit wordt gehaald......'

'PostNL onderuit op beurs na slechte cijfers, 'oorzaak is een slecht resultaat in de postmarkt....' ha! ha! ha! ha! ha!'

'Jongerius (PvdA EU) heeft extra baan bij Post NL........'

'Poolse pakketbezorgers uitgenomen door Post NL........'

'Kamp (VVD) geeft Post NL voor de laatste keer toestemming de postbezorging nog verder de nek om te draaien.........'

'Post NL eist versoepeling van Rutte 3, zo niet, zal de plattelandsbevolking voor de gevolgen opdraaien........' Moet je nagaan......

'Kamer wil maatregelen tegen kapitalistisch fenomeen vijandige overname.... Daar zal je 't hebben!'

'Herna Verhagen (Post NL) de postvolumes zijn helaas weer gedaald en er zal personeel uit moeten....... Post ausradieren deel 85'

'Aangetekende digitale post...... Knettergek!!'

'Post NL niet overgenomen door Bpost, het bedrijf is gezond en klaar voor het opdoeken van de postbezorging..........'

''Kamp 'bewaakt' onze postbezorging: Post NL is 'mean en lean...' ha! ha! ha! ja! Ja, zo kan je een sterfhuisconstructie ook noemen!!'

''Kamp: het gaat goed met de post........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!' Overname Post NL door Bpost'

'Post NL heeft slechter resultaat geboekt 'dan verwacht........' ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

'Post NL krijgt toestemming van ACM de postmarkt de nek om te draaien.........'

'Post NL gaat vrolijk door met de post de nek om te draaien.......'

'Kamp keurt verdere afbraak postmarkt door Post NL goed.......'

'Post NL breidt bezorgtijden pakketpost uit, terwijl via een sterfhuisconstructie, de postbezorging de nek word omgedraaid.......'



----------------------------------------------
 
 Let op!! De ruimte om reacties weer te geven werkt niet altijd. Als je commentaar hebt en het lukt niet op de normale manier, doe dit dan via het mailadres trippleu@gmail.com, ik zal deze dan opnemen onderaan in het bewuste artikel, althans als je geen geweld predikt, voorts plaats ik jouw reactie ook al staat deze diametraal tegenover dat bericht. Alvast mijn dank voor jouw eventuele reactie, Willem.

maandag 6 mei 2024

AANVAL OP OOST-RAFAH IS BEGONNEN!!! VS en rest westen laten Israël begaan met uitvoering genocide onder uitingen van 'bezorgd te zijn': een wel heel smerig spel.....


(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice in Google Translate) 


Zonder meer schandalig dat men de protesten op de campussen van de VS en Canada in de media en politiek afdoet als antisemitisme, terwijl het deze vredelievende demonstranten gaat om het stoppen van de openlijke uitvoering van een genocide door de fascistische apartheidsstaat Israël...... Elk ander land die dit zou flikken, zou door het westen aan de paal worden genageld, althans als het geen westers land zou zijn >> ga maar na wat er in het westen zou gebeuren als Rusland openlijk een genocide zou uitvoeren in Oekraïne, de wereld zou te klein zijn voor de zwaar hypocriete verontwaardiging en men zou onmiddellijk nog zwaardere sancties treffen tegen dat land..... 

Why Israel is so determined to launch an offensive in Rafah | AP NewsRafah dat al veel langer wordt aangevallen, maar dan alleen via de lucht of een snelle legermacht die binnenvalt en dan weer vertrekt....

Terwijl Oekraïne na de coup van 2014 meerdere massamoorden beging op etnische Russen en daar zelfs openlijk meermaals toe heeft opgeroepen (ook door de Porosjenko en Zelensky junta!!).... Dit moet bekend zijn bij de reguliere westerse journalistiek en het overgrote deel van de westerse politici, zonder dat men Oekraïne daarvoor heeft veroordeeld, zelfs niet met afkeurende woorden, zoals algemeen bekend mag worden geacht!!

Israël voert nu al 7 maanden lang een genocide uit op de Palestijnen in de Gazastrook en in mindere mate op de West Bank (Westelijke Jordaanoever), zonder dat er ook maar één sanctie is getroffen tegen de psychopathisch beestachtige regering van dat land, in tegendeel: het westen levert nog steeds wapens aan Israël waarmee het de genocide uitvoert..... Zelfs het denken aan sancties tegen Israël wordt in het westen al weggezet als antisemitisme.....

Hoe is het mogelijk dat men het gore lef heeft de studenten in de VS en Canada, die volkomen terecht een einde eisen aan deze gruwelijke hel voor Palestijnen, weg te zetten als antisemieten??!!! Nog sterker: in de VS heeft men als in Duitsland maatregelen genomen die elke kritiek op Israël wegzet als een uiting van antisemitisme.....

In het westen spreekt men van bezorgdheid over de situatie in de Gazastrook, althans daar sprak men over, nu spreekt men van 'de situatie in de Gazastrook' of van 'het conflict in de Gazastrook', zonder ook maar 1 keer het woord genocide of zelfs geweld (van Israëlische kant) te gebruiken,....

Over Duitsland gesproken: op zaterdagmiddag is daar altijd een cabaret programma te beluisteren op WDR 5. Niet één keer heb ik dit programma kunnen beluisteren zonder dat men commentaar levert op Rusland vanwege de inval in Oekraïne.. Het is wel zeker dat wanneer de deelnemers dit niet doen zij verdere uitnodigingen om mee te doen aan dit radioprogramma kunnen vergeten...... Omgekeerd evenredig moeten de deelnemers het niet in hun hoofd halen om Israël te bekritiseren en al helemaal niet met het stellen dat deze psychopathisch moorddadige staat een genocide uitvoert in de Gazastrook, iets wat zelfs een kind kan weten..... 

Het is als met de westerse reguliere (massa-) media, media die elke onafhankelijkheid allang zijn verloren en berichten zoals de eigenaren van hun mediaorganen dat verlangen vanwege hun aandelenportefeuilles in >>  -de farmaceutische maffia, -de wapenindustrie, -de intensieve martelveehouderij, -de bouwfraude firma's, de wereldvernietigende oliemaatschappijen (die ook nog eens verantwoordelijk zijn voor gemiddeld 8,3 doden op jaarbasis, mensen die jaren eerder overlijden door de luchtverontreiniging) en ga nog maar even door..... Wat ook geldt voor staatsmedia, zoals in ons land de NOS zendgemachtigde en de NPO die uitzendingen voor andere omroepen mogelijk maakt. Tja, om nog eens een cliché te gebruiken: wiens brood met eet diens woord men spreekt.....

Zelfs de eertijds progressieve omroep VPRO besteedde gistermorgen wat aandacht aan de protesten bij de universiteiten van de VS. Niet 1 keer viel het woord genocide, de 'deskundige', ene Casper Thomas, sprak over de kwestie Israël en Gaza..... Ongelofelijk!!! (overigens een opvallende gelijkenis met de zogenaamde 'Politionele Acties' in Indonesië, terwijl het daar om een walgelijke koloniale oorlog ging tegen het Indonesische volk.....)

Vanmorgen belandde ik door het niet opletten bij de landelijke radio nieuwszender NPO Radio1 in het KRO-NCRV programma 'Spraakmakers' (lees: Praatjesmakers). Na 10.00 u. is daar het mediaforum te horen. In dat forum hoorde ik 2 journalisten keihard liegen dat de Nederlandse media absoluut onafhankelijk zijn. Waarbij 1 van hen zover ging met een vergelijking die erop neerkwam dat het aantasten van de persvrijheid de bijl is aan de wortel van de democratie..... ha! ha! ha! ha! En dat uit de mond van 'journalisten' die met geen woord spreken over de isolatiefolter die Julian Assange, een gelauwerde onderzoeksjournalist nu al 5 jaar ondergaat in de Belmarsh gevangenis en dat NB voor het openbaren van oorlogsmisdaden begaan door de VS, eerder hebben de meeste zogenaamde westerse journalisten Julian zelfs besmeurd....... Bovendien zijn het deze journalisten die het woord genocide niet gebruiken als het gaat over de al 7 maanden voortdurende walgelijke massamoord op de Palestijnen in de Gazastrook....

Wat betreft de opmerking van de journalist over democratie moet je je als eerste afvragen in hoeverre wij nog een gemankeerde democratie zijn.... 'Gemankeerd' daar onze zogenaamde constitutionele monarchie, die wordt aangeduid als een 'consensusdemocratie' in feite al een contradictio in terminis is.... Gezien de brave houding van de westerse reguliere journalistiek is de vraag dan ook wat er nog over is van het beetje democratie dat we nog hadden..... Het woord 'conflict' werd meermaals gebruikt om aan te geven dat er intussen meer dan 35.000 Palestijnen zijn vermoord (in totaal veel meer dan 40.000 daar er nog duizenden Palestijnen onder het puin liggen), waaronder meer dan 15.000 kinderen, die met het grootste gemak worden vermoord door Israëlische scherpschutters...... Vorige week nog werd een jongen van 8 in het achterhoofd geschoten, geen woord daarover in de reguliere westerse media, bedenk eens wat de reactie in diezelfde media zou zijn geweest als dit een Oekraïense jongen was die door een Russische scherpschutter in het achterhoofd zou zijn geschoten..... 'Conflict??' Genocide zal je bedoelen en het is meer dan schandalig dat zelfs journalisten dit woord ontwijken terwijl iedereen kan zien dat deze genocide geheel openlijk wordt uitgevoerd en dat nu al 7 maanden!!! 

Dezelfde 2 journalisten die deelnamen aan het mediaforum zijn onderdeel van de reguliere Nederlandse media die als 99% van hun westerse collega's massaal beweren dat Oekraïne een democratie is, waar deze democratie samen met de vrijheid moet worden verdedigd..... Dit terwijl dat land niets maar dan ook helemaal niets met democratie en vrijheid voor burgers van doen heeft.... >> In Oekraïne ligt de pers aan de ketting van de Zelensky junta. Na de door de VS georganiseerde opstand in 2013 en de staatsgreep tegen de democratisch gekozen president Janoekovytsj van 2014, werden veel journalisten gemolesteerd op straat, vermoord, gemarteld en/of gevangengezet..... Buiten een heftige persbreidel zijn vakbonden verboden in Oekraïne, kan kritiek op de Zelensky junta je de kop kosten en zijn de meeste oppositiepartijen verboden, daarnaast vinden er geen verkiezingen meer plaats in het land waar het westen zegt de democratie en vrijheid te verdedigen.... ha! ha! ha! ha! ha! Wat een enorme oplichterij!!!*

Vannacht werd op CBC Radio en vanmorgen op BNR ('riekt sterk') en staatsomroep Radio1 bekendgemaakt dat Israël al Jazeera heeft verboden om nog langer uit te zenden in Israël. Tegelijkertijd liet Israël vanmorgen weten dat het inderdaad bezig is om Palestijnen te evacueren uit Oost-Rafah (eerst waren er alleen geruchten), de stad waarnaar meer dan 1 miljoen Palestijnen zijn gevlucht uit andere delen van de Gazastrook na waarschuwingen van het Israëlische leger dat men hun woongebieden zou gaan aanvallen, althans degenen die de vlucht overleefden want zelfs op de vlucht werden ze nog gebombardeerd en beschoten door het moorddadige psychopatenleger van Israël. (tegen de beloften in dat dit niet zou gebeuren). Het verbieden van Al Jazeera geeft geheel ten overvloede aan dat Israël doorgaat met de genocide, maar dit keer op een nog ongelofelijker niveau door Rafah aan te vallen en daarbij wil Israël geen pottenkijkers als Al Jazeera zien (met de laatste buitenlandse journalisten in de Gazastrook), wat betreft de Palestijnse journalisten >> die zijn bijna allemaal vermoord door het Israëlische leger, meer dan 100.....  

Volgens Israël zouden zich 100.000 Palestijnen in Oost-Rafah bevinden, hoorde zojuist in het nieuws van 17.30 u. (CET) op CBC Radio1 dat Israël de aanval op dat stadsdeel is begonnen!!! Hoe kunnen die 100.000 mensen dan weg zijn?? Trouwens het gaat hoogstwaarschijnlijk om veel meer mensen...... Wat een beesten die zionistische fascisten!! (en dat is een belediging voor de dieren die door velen als beesten worden weggezet!!!)

Totaal ongeloofwaardig is de eis van Israël en het westen (inclusief haar zogenaamde onafhankelijke media) dat Hamas akkoord moet gaan met het 'vredesvoorstel' van Israël, terwijl Netanyahu liet weten dat ongeacht de uitkomst van de vredesbesprekingen Israël Rafah zal aanvallen..... Hoe bedoelt u: Hamas moet akkoord gaan?? Knettergek!!! 

De NOS loog ook hier in de berichtgeving, immers er worden uiteraard geen Palestijnen geëvacueerd door het Israëlische leger, dat alleen posters heeft opgehangen en via uit helikopters gedropte mededelingen heeft laten weten dat men dat deel van Rafah moet verlaten..... Het is ronduit te schunnig voor woorden dat de staatszendgemachtigde NOS op deze manier Israël veel beter wil laten voorkomen dan het in werkelijkheid is.... (en daarvoor betalen jij en ik belasting!!) Niet alleen vanwege de nu al 7 maanden gaande uitvoering van een genocide op de Palestijnen, maar ook daar veel Palestijnen niet eens meer kunnen vluchten en grote aantallen Palestijnen dat zelfs niet durven, daar ze volkomen terecht bang zijn dat ze op de vlucht worden vermoord door het moorddadige Israëlische fascistenleger, zoals ze dat al zo vaak hebben gezien en gehoord..... 

Dit is dan ook een vorm van desinformatie die de NOS telkens weer gebruikt en waar alle berichten van die zendgemachtigde over alternatieve media die volgens die zendgemachtigde 'desinformatie' zouden brengen, nog niet aan kunnen tippen, althans als het daar echt om desinformatie zou gaan..... (daarbij opgemerkt >> veel van wat de NOS en andere zendgemachtigden 'desinformatie en samenzweringstheorieën' hebben durven noemen, deze meer en meer als waarheid moeten worden weggezet, zie alleen al wat er het laatste jaar naar buiten is gekomen over de Coronapandemie, waaruit blijkt dat zelfs het woord 'pandemie' een leugen was, zoals velen, waaronder artsen en virologen al stelden in het eerste jaar van die 'pandemie....')

Het volgende artikel werd geschreven door Jake Johnson en werd op 1 mei jl. gepubliceerd op Common Dreams, Zie op de foto de ongebreidelde haat op de gezichten van de laffe psychopaten, geheel en al opgehitst door de reguliere massamedia en politici van 'Democraten en Republikeinen'. Zelfs oorlogsmisdadiger 'Genocide Joe' (Biden) loog weer eens keihard over de protesten op de campussen van de universiteiten in de VS, daarmee haatzaaiend tegen deze vredelievende demonstranten..... Maar ja hij is dan ook mede-hoofdverantwoordelijk voor de genocide in de Gazastrook, niet alleen door het blijven leveren van wapens, munitie en ander oorlogstuig aan de genocide pleger Israël, waarmee dat land NB de genocide uitvoert, maar ook daar hij deze genocide in één dag kan stoppen als hij de fascistische psychopatenregering van Israël voor het blok zet >> per direct alle hulp aan Israël stopzet en dat land, zoals de VS met zoveel andere landen onterecht wel doet, volkomen terecht zware sancties op zou leggen.....


(als je het Engels niet machtig bent, zet dan de tekst om in Nederlands met behulp van Google translate dat je rechts bovenaan deze pagina ziet staan, klik eerst in het menu op 'Engels', waarna je weer kan klikken op die vertaalapp, daarna zie je bovenaan in het menu 'Nederlands' staan >> klik daarop en de hele tekst staat vervolgens in het Nederlands, de vertaling is van een redelijk goede kwaliteit.)



Pro-Genocide Mob Attacks Nonviolent Encampment, Beats Students at UCLA 

Een artikel van Common Dreams

A pro-Palestinian demonstrator is beaten by a pro-Israel mobA pro-Palestinian demonstrator is beaten by a pro-Israel mob at UCLA in Los Angeles, California on May 1, 2024. (Photo: Etienne Laurent/AFP via Getty Images)

Pro-Genocide Mob Attacks Nonviolent Encampment, Beats Students at UCLA

Encampment organizers called the assault "nothing less than a horrifying, despicable act of terror."

A pro-Israel mob violently attacked a Gaza solidarity encampment at the University of California, Los Angeles overnight Tuesday, hurling fireworks at the structure and beating demonstrators as campus security and city police stood by.

Los Angeles Times higher education journalist Teresa Watanabe reported that members of the pro-Israel mob used explicitly genocidal language as they ripped down encampment barriers, yelling, "Second Nakba!"—a reference to the forced displacement of hundreds of thousands of Palestinians from their homes in 1948.

           

At one point, a student stepped out from behind the encampment walls to confront the mob, which quickly swarmed the student and brutally attacked him while he was on the ground attempting to shield his face from the blows.

                 

Organizers of the UCLA encampment, which—like others on campuses across the U.S.—is aimed at pressuring the university to divest from companies profiting off Israel's war on Gaza, said in a statement that the attack was "nothing less than a horrifying, despicable act of terror" and condemned the university for doing nothing to keep students safe.

UCLA administrators have deemed the encampment "unlawful" and threatened participants with suspension or expulsion. Organizers of the UCLA encampment, which—like others on campuses across the U.S.—is aimed at pressuring the university to divest from companies profiting off Israel's war on Gaza, said in a statement that the attack was "nothing less than a horrifying, despicable act of terror" and condemned the university for doing nothing to keep students safe.

"For over seven hours, Zionist aggressors hurled gas canisters, sprayed pepper spray, and threw fireworks and bricks into our encampment," organizers said. "They broke our barriers repeatedly, clearly in an attempt to kill our community."

They added that campus security officers left the scene of the violence "within minutes" and "external security the university hired for 'backup' watched, filmed, and laughed on the side as the immediate danger inflicted upon us escalated."

(Hier een door mij toegevoegde video waarin je de politieagenten ziet waarover hierboven wordt gesproken, ze kijken toe en filmen hoe de pro-Palestijnse demonstranten door psychopathische zionisten worden aangevallen, maar ondernemen niets om dit zware geweld te stoppen....):

            

"Law enforcement simply stood at the edge of the lawn and refused to budge as we screamed for their help," the statement continued. "The only means of protection we had was each other. We keep each other safe."

The passivity of campus security and Los Angeles police in the face of violence from the pro-Israel mob at UCLA drew comparisons to the occupied West Bank, where Palestinians are regularly harassed and attacked by settlers as Israeli soldiers watch—and often participate.

The Daily Bruin, which had student reporters on the scene, reported that "security and UCPD both retreated as pro-Israel counter-protesters and other groups attacked protesters in the encampment."

"There has been a minimal police presence on campus despite multiple events of counter-protesters antagonizing the encampment since Thursday," the newspaper added. "UCPD Chief of Police John Thomas said to The Daily Bruin that the force only had around five to six officers on duty. Officers came under attack while trying to help an injured person, and so they left."

The inaction of UCLA security and local police contrasts sharply with the vicious crackdowns on nonviolent pro-Palestinian demonstrators at universities across the country, including Columbia University in New York City late Tuesday.

Early Wednesday, The Daily Bruin published an editorial denouncing Chancellor Gene Block for doing so little "to ensure the protection of students who exercise their rights."

"The world is watching. As helicopters fly over Royce Hall, we have a question. Will someone have to die on our campus tonight for you to intervene, Gene Block?" the editorial asks. "The blood would be on your hands."

=====================================

Hier een passage uit het CounterPunch artikel: 'Roaming Charges: Tin Cops and Biden Coming…'    over wat er na de aanval van fascisten op de vredesdemonstranten gebeurde op UCLA:  

+ UCLA professor Danielle Carr: “It’s hard to overstate the degree of outrage & betrayal on behalf of all the faculty now, especially after what happened last night, after about 200 very violent pro-Israel protesters descended on the camp and were shooting fireworks and acting real violent. And it took the university several hours to respond and secure the students’ safety. The irony that in the name of student safety the encampment will be facing a militarised police invasion tonight, probably including tear gas, it’s just hard to say fully how disgusted many of the faculty are finding this.”


+ As Professor Carr predicted, the day after the pro-Israel mob assaulted UCLA students and faculty, the California Highway Patrol arrived on campus, not to protect the students from “outside” assailants, but to open fire on them with tear gas and rubber bullets…


+ During the CHP crackdown on UCLA student protesters, at least 5 students were shot in the head with rubber bullets, the cops fired flash-bang grenades directly into the crowd and more than 130 students were arrested.


+ The Los Angeles Public Defenders’ Union called the UCLA arrests “shameful and a complete failure of leadership”. President Garrett Miller said they are ready to “represent every person facing charges.”


=====================================

Het volgende artikel werd geschreven door Jonathan Cook en werd eerder gepubliceerd op Substack.

The Israel-US game plan for Gaza is staring us in the face

The western media is pretending the West's efforts to secure a ceasefire are serious. But a different script has clearly been written in advance


One does not need to be a fortune-teller to understand that the Israel-US game plan for Gaza runs something like this:

1. In public, Biden appears “tough” on Netanyahu, urging him not to “invade” Rafah and pressuring him to allow more "humanitarian aid” into Gaza.

2. But already the White House is preparing the ground to subvert its own messaging. It insists that Israel has offered an “extraordinarily generous” deal to Hamas – one that, Washington suggests, amounts to a ceasefire. It doesn't. According to reports, the best Israel has offered is an undefined “period of sustained calm”. Even that promise can't be trusted.

3. If Hamas accepts the “deal” and agrees to return some of the hostages, the bombing eases for a short while but the famine intensifies, justified by Israel’s determination for “total victory” against Hamas – something that is impossible to achieve. This will simply delay, for a matter of weeks, Israel's move to step 5 below.

4. If, as seems more likely, Hamas rejects the “deal”, it will be painted as the intransigent party and blamed for seeking to continue the “war”. (Note: This was never a war. Only the West pretends either that you can be at war with a territory you’ve been occupying for decades, or that Hamas “started the war” with its October 7 attack when Israel has been blockading the enclave, creating despair and incremental malnutrition there, for 17 years.)

Last night US Secretary of State Anthony Blinken moved this script on by stating Hamas was “the only thing standing between the people of Gaza and a ceasefire... They have to decide and they have to decide quickly”.

5. The US will announce that Israel has devised a humanitarian plan that satisfies the conditions Biden laid down for an attack on Rafah to begin.

6. This will give the US, Europe and the region the pretext to stand back as Israel launches the long-awaited assault – an attack Biden has previously asserted would be a “red line”, leading to mass civilian casualties. All that will be forgotten.

Upgrade to paid

7. As Middle East Eye reports, Israel is building a ring of checkpoints around Rafah. Netanyahu will suggest, falsely, that these guarantee its attack meets the conditions laid down in international humanitarian law. Women and children will be allowed out – if they can reach a checkpoint before Israel's carpet bombing kills them along the way.

8. All men in Rafah, and any women and children who remain, will be treated as armed combatants. If they are not killed by the bombing or falling rubble, they will be either summarily executed or dragged off to Israel's torture chambers. No one will mention that any Hamas fighters who were in Rafah were able to leave through the tunnels.

9. Rafah will be destroyed, leaving the entire strip in ruins, and the Israeli-induced famine will worsen. The West will throw up its hands, say Hamas brought this on Gaza, agonise over what to do, and press third countries – especially Arab countries – for a “humanitarian plan” that relocates the survivors out of Gaza.

10. The western media will continue describing Israel's genocide in Gaza in purely humanitarian terms, as though this “disaster” was an act of God.

11. Under US pressure, the International Court of Justice, or World Court, will be in no hurry to issue a definitive ruling on whether South Africa's case that Israel is committing a genocide – which it has already found “plausible” – is proved.

12. Whatever the World Court eventually decides, and it is almost impossible to imagine it won’t determine that Israel carried out a genocide, it will be too late. The western political and media class will have moved on, leaving it to the historians to decide what it all meant.

13. Meanwhile, Israel is already using the precedents it has created in Gaza, and its erosion of the long-established principles of international law, as the blueprint for the West Bank. Saying Hamas has not been completely routed in Gaza but is using this other Palestinian enclave as its base, Israel will gradually intensify the pressures on the West Bank with another blockade. Rinse and repeat.

That's the likely plan. Our job is to do everything in our power to stop them making it a reality.

                               Share


All my posts are freely accessible, but my journalism is possible only because of the support of readers. If you liked this article or any of the others, please consider sharing it with friends and making a donation to support my work. You can do so by becoming a paid Substack subscriber, or donate via Paypal or my bank account, or alternatively set up a monthly direct debit mandate with GoCardless. A complete archive of my writings is available on my website. I’m on Twitter and Facebook.

=====================================

Hier nog een X-bericht van Caitlin Johnstone over dezelfde leugens aangaande de pro-Palestijnse/anti-genocide protesten in de VS, waar men intussen alle kritiek op Israël, zelfs het uitvoeren van een openlijke uitgevoerde, overduidelijke genocide ziet als antisemitisch: 


CNN Compares Campus Protesters To Nazis In Stunning Propaganda Segment.

In one of the most appalling propaganda segments I have ever seen in my life, CNN’s Dana Bash launched into a fire-and-brimstone sermon on Wednesday comparing anti-genocide university protesters to the brownshirts of Nazi Germany — doing so in defense of a fascistic police crackdown against those very same protesters. 

After playing a clip of Zionist activist Eli Tsives theatrically claiming campus protesters at UCLA were blocking him from his classroom, Bash solemnly said, “Again, what you just saw is 2024 in Los Angeles. Hearkening back to the 1930s in Europe, and I do not say that lightly. The fear among Jews in this country is palpable right now.” 

According to journalist Jeremy Lindenfeld — who happens to be Jewish — Tsives wasn’t even being denied access to his classroom, but was only being denied access to the protesters’ encampment which he’d conveniently decided he wanted to walk through in order to get there. Dana Bash makes no mention of this, framing this instead as a terrifying attack on Jews which could soon see them being loaded onto trains headed for extermination camps. 

Bash played a clip of New York City Mayor Eric Adams saying “There is a movement to radicalize young people, and I’m not going to wait until it’s done,” as though preventing the spread of radical political opinions is something a mayor is elected to do in the United States. 

“They’re calling for a ceasefire,” says Bash. “Well, there was a ceasefire on October 6, the day before Hamas terrorists brutally murdered more than a thousand people inside Israel and took hundreds more as hostages.” 

This is a brazen propagandistic lie. Israeli forces had been routinely murdering Palestinians in Gaza and the West Bank in the weeks and months preceding the October 7 attack. On October 6 2023, The New Arab published an article titled “2023 is ‘deadliest year’ for Palestinian children say human rights groups,” citing the Defence of Children International — Palestine along with other sources. 

“This hour, I’ll speak to an American Israeli family whose son is still held captive by Hamas since that horrifying day, that brought us to this moment,” said Bash, adding, “You don’t hear the pro-Palestinian protesters talking about that. We will.” 

Ah yes, such brave, up-punching journalistic integrity for you to talk about the Israeli hostages, Dana. Not like we haven’t been hearing about them every single day from the imperial media for the last seven months while orders of magnitude more Palestinians are butchered by US-supplied war machinery. 

“At UCLA, pro-Israel and pro-Palestinian groups were attacking each other, hurling all kinds of objects, a wood pallet, fireworks, parking cones, even a scooter,” Bash says. 

Another lie. The footage going around makes it abundantly clear the violence is being consistently instigated by Zionist counter-protesters, with videos of pro-Israel thugs launching fireworks and hurling bottles of chemicals into the encampment, ganging up on a protester on the ground and beating him with sticks, and tearing down parts of the encampment while screaming “Second Nakba!” 

Later on in the same segment of Bash’s own show, CNN’s Stephanie Elam contradicts Bash’s both-sides lie by commenting on some of this footage, saying, “And you can see that in the video, it looked like people from this side were breaking down the encampment from the pro-Palestinian side last night, throwing objects in there. As well as it looks like some sort of maybe pepper spray or something coming from the other side over here.” 

It should here be noted that Dana Bash gets her surname from her first husband Jeremy Bash, who went on to serve as the chief of staff for both the CIA and the Pentagon. The woman is pure swamp. 

It should also be noted that CNN’s own staff recently leaked to The Guardian that they have been pressured to report on the Gaza onslaught with an extreme pro-Israel bias, attributing the pressure to the network’s new CEO Mark Thompson. 

I for one think it’s great that the imperial media are becoming so transparently obvious about their propagandistic nature, and I hope they keep exposing mainstream westerners to the fact that the primary purpose of these outlets is to promote the information interests of the US and its allies. 

Propaganda only works if you don’t know it’s happening to you, so hopefully they keep going mask-off like this for everyone to see.

4:41 AM · May 2, 2024

117.4K Views

=====================================

Voor de bezoekers die Engels niet kunnen lezen: voor de niet op dit blog gepubliceerde artikelen in het Engels onder de links, moet je zelf even een vertaalapp zoeken op het web (bij sommige browsers krijg je onmiddellijk een pop up met de vraag of het artikel moet worden vertaald), er zijn gratis apps van redelijke kwaliteit die dit kunnen (soms in 2 of of meer delen >> bij lange artikelen).



Visitors who can't read Dutch for the articles under the links other than from this blog: on the web you can find free translation apps with reasonable quality, which can do the job (sometimes you have to do it 2 or more times >> with lengthy articles). Some browsers give a pop up with the question if you want a translation.

-------------------------------------------


* Het laatste deel van deze alinea is onderdeel uit het volgende bericht van afgelopen vrijdag 3 mei: 'Internationale Dag van de Persvrijheid 2024 (World Press Freedom Day 2024), Julian Assange: al meer dan 5 jaar gemarteld in isolatiefolter.....'

-------------------------------------------

Zie ook: 'Het demonstreren tegen een genocide wordt als erger neergezet dan het uitvoeren van die genocide...' (29 april 2024)

'New Research Details How Israel Has Used US Weapons to Commit War Crimes' Dit NB tegen de wetgeving van de VS in en bovendien zijn Biden en de VS daarmee op nog een manier mede hoofdverantwoordelijk voor de genocide die Israël uitvoert in de Gazastrook...... (vergeet niet dat wanneer Biden het echt wil morgen de genocide zal zijn afgelopen, immers zonder steun van de VS kan de illegale terreurstaat Israël haar bestaan vergeten.....)

'ICJ Rejects Nicaragua's Request to Block German Arms Sales to Israel' Hiermee toont het ICJ ten overvloede aan dat de Palestijnen niets mogen verwachten van dit instituut.....

'Is antizionisme hetzelfde als antisemitisme?' (een fragment uit de OVT uitzending van 28 april 2024)

'Massagraf met 200 vermoorden ontdekt in Gaza Nasser Ziekenhuis: hoe bedoelt u: er is geen sprake van een genocide..... (18+)'

'How an ‘antisemitism hoax' drowned out the discovery of mass graves in Gaza' Een artikel van Jonathan Cook. (toegevoegd na plaatsing van dit bericht)

'De Dodenherdenking en de genocide op de Palestijnen in de Gazastrook' (22 april 2024) Zie ook de links in dat bericht naar meer artikelen over de Dodenherdenking.


'De aanval van Iran tegen Israël heeft meer ernstige schade aangericht dan wordt gemeld in de westerse massamedia' (17 april 2024) en zie de links in dat bericht naar meer artikelen over de strijd van vooral Israël tegen Iran.


Israel targeted and killed 3 British aid workers in Gaza. Israel has a track record of killing foreign volunteers. It’s not a tragedy, it’s the product of years of systematic violence and international immunity

              

3:39 PM · Apr 2, 2024  27.3K Views




Image


'VS overspoelt Israël met wapens, terwijl Biden en Blinken er bij dat 'land' hypocriet op aandringen de Palestijnse burgers te ontzien.....'   

'EU funds weapons firm playing “pivotal role” in Gaza genocide'

'US-supported Israel kills 30,800 in Gaza genocide'

'Israeli hostage tells of captivity in Gaza': Hamas guards covered us with their bodies to protect us from our own forces’ shooting.” Het zoveelste bewijs dat de Hamasstrijders allesbehalve inhumane 'beesten' waren.... Zie wat dat betreft ook ////: 

'UN report launders Israel’s fraudulent “mass rape” propaganda' Zie verder de artikelen die één en ander wel onderuit halen: The Electronic Intifada, The Grayzone and Mondoweiss and the Twitter user @zei_squirrel En zie:




'Westerse hypocrisie kent geen grenzen meer: sancties tegen UNWRA op basis van een beschuldiging.....' (29 januari 2024) Onder andere ook aandacht voor de VS, Britse en Nederlandse illegale oorlog tegen Jemen >> wel direct actie ondernemen als scheepvaart in gevaar dreigt te komen, zonder dat er ook maar één dode was gevallen door de acties van de Jemenitische Houthi rebellen, terwijl er toen al sprake was van meer dan 28.000 vermoorde Palestijnen, waaronder meer dan 10.000 kinderen (cijfers die ten tijde van het publiceren van dat bericht bekend waren), een genocide die zelfs wordt gesteund door dezelfde terreurcoalitie..... (ondertussen liggen er nog duizenden Palestijnse vermoorden onder het puin in de Gazastrook, waar meer dan 80% van de Palestijnen in die smalle strook land dakloos is geworden door de continu doorgaande bombardementen van het Israëlische terreurleger op burgerdoelen....) Zie ook het laatste blok met links over de situatie in Jemen en de Rode Zee///////.

'De westerse media berichtgeving over de massamoord op hopeloze Palestijnen die honger lijden'

'EU funds weapons firm playing “pivotal role” in Gaza genocide'

'US-supported Israel kills 30,800 in Gaza genocide'

'‘Massacre’: Dozens killed by Israeli fire in Gaza while collecting food aid' (29 februari 2024 Al Jazeera) More than 100 killed and about 750 wounded after Israeli forces fired at Palestinians trying to get flour for their families as famine stalks the Strip. Ten tijde van de publicatie van het artikel onder deze link waren er al meerdere dode kinderen te betreuren door voedsel- en watertekorten.....)

'De meest belachelijke VS handeling ooit: de man die zich uit protest inbrand stak werd door de politie onder schot gehouden......En zie de berichten onder de links in die post, waarvan je de eerste acht hieronder terugvindt.

'On Aaron Bushnell, Methinks The Israel Apologist Doth Protest Too Much'

'A Profound Act Of Sincerity'

'WhenThe Slaughter Stops In Gaza'

'Wel sancties n.a.v. Navalny's dood, maar géén sancties tegen Israël vanwege de genocide die nu al aan meer dan 35.000 Palestijnen het leven heeft gekost.....'

'Het proces van Julian Assange om te mogen procederen tegen zijn uitlevering aan de VS, een analyse van Chris Hedges' (22 februari 2024) 

'Assange, Gaza, And The Ugly Reality Of War Crimes' (21 februari 2024) Een scherp artikel van Caitlin Johnstone.

'Navalny:de waarheid over deze fascistische-misdadiger, geëerd als vrijheidsstrijder en oppositieleider van Rusland: alweer desinformatie van westerse massamedia op topniveau' (18 februari 2024) Eén dode fascistenleider en men neemt extra sancties, maar meer dan 30.000 vermoorde Palestijnse Gazanen zijn alleen goed voor meer steun aan genocide pleger Israël >> de wereld volkomen op de kop!!!

'Rutte was zogenaamd in Israël om te manen zo min mogelijk burgerslachtoffers te maken, terwijl hij dacht F-35 onderdelen te kunnen leveren' (13 februari 2024) Zo van: wij leveren jullie F-35 (JSF) onderdelen en vinden het logisch dat er veel burgerslachtoffers vallen, maar probeer het er voor het klootjesvolk zo uit te laten zien dat jullie met alle macht het aantal burgerslachtoffers proberen te beperken...... Vervolgens huilde Rutte een paar dagen later mee in de roedel van wolven over de dood van de neonazi-misdadiger Navalny, om dat daarna te herhalen bij de herdenking van de Russische inval in Oekraïne twee jaar geleden, wat zelfs al zouden alle leugens over Rusland waarheid zijn geweest, het alsnog honderd keer minder erg is dan wat de fascistische apartheids- en terreurstaat Israël de Palestijnen de laatste maanden heeft geflikt en daar dagelijks mee doorgaat >> zonder dat er ook maar één westerse sanctie werd of wordt getroffen.... SCHANDE!!!!

'Israeli army brought groups to watch Palestinians tortured: monitor(13 februari 2024) En zie de volgende video:


'De Israëlische oorlog tegen journalisten en daarmee tegen de waarheid....' (10 februari 2024)

'Vlucht vanuit de Gaza-hel naar Egypte (de Gaza-hel waar ook baby's aan flarden worden gebombardeerd).....' (7 februari 2024)

'Westerse sancties onder leiding van de VS: niets anders dan een grove vorm van terreur' (16 februari 2024)

'Israel Weaponizes Sympathy And Victimhood'

Israeli jurists warn of more to come after U.S. court ruling on 'plausible' Gaza  (1 februari 2024) Een artikel van het joodse nieuwsplatform Haaretz.

Life in Gaza's dystopian tent cities: 'I feel like I've lost everything' (30 januari 2024) een artikel van het joodse nieuwsplatform Haaretz.



'Nederlandse reders, niet zelden belastingontduikers, eisen marine bescherming in de Rode Zee.....' En zie wat dat betreft ook het NOS artikel onder de volgende link ////:


'Palestijnen hebben het recht en de plicht om in verzet te komen tegen de Israëlische terreur' (!!!!) (9 oktober 2017) Een artikel aan de hand van een pleidooi gebracht door de joodse onderzoeksjournalist en schrijver Gideon Levy. 

 'De oorlog tegen de echte journalist Julian Assange, plus die tegen de journalisten in de Gazastrook en Oekraïne' (31 januari 2024)

'Opblazen Palestijnse appartementen mislukt, de daders gesneuveld: 24 Israëlische militairen, plus de rol van het WEF en Rutte in de genocide op de Palestijnen' (27 januari 2024)

'De westerse bescherming van schepen: dreigen met oorlog, terwijl men weer een genocide ongemoeid laat. Etnische zuivering door Israël weggezet als 'vrijwillige migratie'' (5 januari 2024) Over hypocrisie gesproken.....

'Israel is caught lying time and again. And yet we never learn' (!!!!) (24 oktober 2023) Een artikel van Jonathan Cook op Substack.

'Israel-Palestine war: Israel's claim of 'self-defence' has zero legal legitimacy'

'Israel-Palestine war: Israeli journalist slams army for feeding him false line about Hamas atrocity'

'Debunking Israel's top 10 propaganda points

'It May be Genocide, But it Won’t Be StoppedThe ruling by the International Court of Justice was a legal victory for South Africa and the Palestinians, but it will not halt the slaughter. (lezen mensen!!!) Een uitstekend artikel van Chris Hedges waarin hij aangeeft wat de betekenis is van de uitspraak die het Internationaal Hof van Justitie (ICJ) op 26 januari 2024 gaf en waarin hij onder andere betoogt dat landen die Israël steunen zich medeschuldig maken aan de genocide die dat land uitvoert op het Palestijnse volk...... Totaal belachelijk overigens dat het hof niet een onmiddellijk einde eist aan de oorlog die Israël voert tegen het Palestijnse volk, ofwel niet eist dat die genocide onmiddellijk moet worden beëindigd...... SCHANDE!!

'De Zuid-Afrikaanse poging om Israël veroordeeld te krijgen voor genocide op het Palestijnse volk: een analyse van Chris Hedges' (13 januari 2024)

'Is Antisemitism ‘Rampant’ at Harvard? The Closer You Look, the Less You See(een CounterPunch artikel geschreven door Glenn Sacks, gepubliceerd op 25 januari 2024) Antisemitisme als in kritiek uiten op gewelddadig optreden van zionisten en/of op de ronduit moorddadige omgang met Palestijnen..... Uiteraard is dat geen antisemitisme, elk land dat zo omgaat met een minderheid moet aan de paal worden genageld en moet worden geïsoleerd, onder andere middels vergaande sancties!!!

'Tony Blinken (VS minister BuZa) is een inhumane, koelbloedige psychopaat

'Een brief aan president Biden met de opdracht de namen te leren van de kinderen die met zijn hulp zijn vermoord'

'Preek van het jaar: "Christus onder het puin"'

'Israëlische zionisten inhumaan? Een kerstvertelling uit de Gazastrook'

'Het is geen antisemitisme om kritiek te uiten op de oorlogsmisdaden van Israël: intussen bijna 20.000 Palestijnse doden waaronder 9.000 kinderen.....'

'Het kweken van terrorisme door Israëls terreur tegen de Palestijnen'

'Wat te doen als je een genocide zou willen uitvoeren....'

'Massamoord en massa-arrestaties op de West Bank sinds 7 oktober 2023: aandacht in de westerse massamedia: nul komma nada......' Dat is na een aantal weken gelukkig wel wat veranderd, al blijft de berichtgeving in de westerse media vooral anti-Hamas.....

'7 oktober 2023 doorgelicht: wie richtte het bloedbad aan in Israël' (!!!!) Zie wat dat betreft ook de berichten onder de volgende twee links:

'Israëlische strijdkrachten schoten hun eigen burgers neer, zegt overlevende van kibboets' (een artikel van het rechtse Frontnieuws) 

'Israëlisch 7 oktober posterkind gedood door Israëlische tank, onthullen ooggetuigen'

'Gazastrook wordt onbewoonbaar gemaakt- Biden beschuldigd van oorlogsmisdaden- de 10 meest domme beweringen die we moeten geloven over de Gaza-oorlog'

'Gaza – It’s all about money' One trillion cubic feet of gas off of Gaza. >> Een video van Brasscheck TV

'Israeli Apache helicopters killed own soldiers, civilians on 7 October: Report' (!!!!) Een artikel van Information Clearing House.

'Nederland heeft genocide pleger Israël tegen de regels in voorzien van onderdelen voor de F-35 (JSF)......' (13 november 2023) Waarmee de Israëlisch luchtmacht Palestijnen en hun kinderen in de Gazastrook vermoordt >> 'echt héééél heldhaftig....'

'Reichspogromnacht (Kristallnacht) vs. de strijd tegen de Palestijnen' (9 november 2023)

'De westerse kijk op de slachting van Palestijnen in de Gazastrook' (6 november 2023) En zie de video's in dat bericht!!

'Leugens van 7 oktober aanslagen in Israël doorgeprikt en gelekt document met optie voor Israëlische regering om Gazastrook etnisch te zuiveren.....' (31 oktober 2023)

'Als Hamas wordt vernietigd blijft de Gazastrook alsnog een gevangenis en Israëlisch verhaal over Hamas aanslagen door Joodse krant weggezet als leugens' (!!!!) (30 oktober 2023)

'Israel is caught lying time and again. And yet we never learn' (!!!!) Een artikel van Jonathan Cook. 

'Nationale demonstratie tegen genocide op het Palestijnse volk: zondag 29 oktober in Den Haag' (26 oktober 2023) De demo was een succes!

'Israëlische leger waarschuwde ziekenhuis 3 dagen achtereen dat het aangevallen zou worden, wat men de 4de dag uiteindelijk heeft gedaan.....' (23 oktober 2023) En dan durft de Israëlische fascistische regering te zeggen dat haar leger niet verantwoordelijk is voor het beschieten van dat ziekenhuis......

Over fascisme gesproken:   'Israel: self-proclaimed ‘racist’ politician nominated as New York consul general' The Guardian van 20 april 2023.

En: 'Meet ‘proud racist’ May Golan, set to become Israel’s Consul General in New York' Een artikel van Mondoweiss, waar de link naar dat artikel niet werkt (censuur??), ik nam het daarom over van het Nederlands Palestina Komitee. Zie ook de volgende afbeelding:





















En zie de volgende korte video met fascistische uitspraken van Israëlische politici en ander vooraanstaand zionistisch geteisem

Een aartsbisschop die verklaart dat Israël ziekenhuizen meermaals heeft gewaarschuwd dat ze doel konden worden van aanvallen van Israëlische leger, dit daar Israël ontkende het eerste ziekenhuis waar veel doden vielen te hebben aangevallen. Het werd overigens een paar dagen later duidelijk dat Israël wel degelijk de aanvaller was, dit vanwege video's, ander beeldmateriaal en getuigenverklaringen ook van VN medewerkers; intussen heeft Israël veel meer ziekenhuizen en medische posten aangevallen.... [video onder downloads////])

'Waarom Biden loog over de aanval op het ziekenhuis in Gaza'' Een bericht van Frontnieuws dat het overnam van Indian Punchline.

Israël gaat sinds enige tijd ook tekeer tegen christenen in het land, zelfs tegen toeristen uit westerse landen:

'Gebombardeerd ziekenhuis: meer dan 500 doden, wat een verschil in aandacht vergeleken met de Hamas aanslagen' (!!!!) (19 oktober 2023)

'Israël het slachtoffer van Palestijnse terreur' (9 oktober 2023)

'The West’s hypocrisy towards Gaza’s breakout is stomach-turning' (8 oktober 2023) Een artikel van Jonathan Cook, gepubliceerd op Information Clearing House.

'Netanyahu met hartklachten'

'Jenin. Plus: gewapend antisemitisme vernietigde links in GB, nu is het de beurt aan cultureel links en straks aan mensenrechtenactivisten in andere landenEn zie de links naar andere berichten in dat artikel!

'Beschuldiging antisemitisme als wapen tegen critici die de misdaden tegen de menselijkheid door het Israëlische leger en politie aankaarten' Onder andere over het vals demoniseren van Roger Waters als zou deze antisemitisch zijn........

'Ronde 'post-paasgedachte 2023': in de mens een vals welbehagen'

'Israëlische 'rechters' geven toestemming om 8 Palestijnse dorpen etnisch te slopen: weer kijkt de wereld weg.......' (!!!!) Onder andere met links naar berichten over de band die pedo opperschoft Epstein had met kopstukken in Israel.....

'Joodse demonstranten tegen afbraak democratie en mensenrechten: waar zijn deze mensen als Israël weer een massamoord aanricht onder Palestijnen'

'EU gaat instituut oprichten om fake news en desinformatie tegen te gaan, ofwel om dictatoriale censuur te institutionaliseren: VN baas eens....' Onder andere over censuur door Facebook en Twitter op een enorm aantal accounts van Palestijnen, terwijl zionisten hun gif dagelijks, zonder enige restrictie, mogen spuien op deze sociale media platforms.....(dat is overigens veranderd na de overname van Twitter, nu X, door Elon Musk)

AAV: Yet more biased coverage from the supposedly impartial BBC

'Twitter (Elon Musk) censureert Kuffiya voor bericht over Ierse politicus Chris Hazzard die aandacht vroeg voor Internationale Dag van Solidariteit met het Palestijnse Volk'

'Ursula von der Leyen: een corrupte vijand van de democratie'

'Twitter gebruikers gewaarschuwd, Twitter belazert de kluit!!' (!!!!)

'Censuur naar een hoger plan: Twitter medeoprichter Jack Jersey neemt ontslag' Censuur wordt ook regelmatig gebruikt op berichten waarin kritiek wordt geleverd op Israël.......

'Project Nimbus: techbedrijven steunen apartheid en ander Israëlisch geweld tegen Palestijnen' (!!!!)  

'Rondje Palestijnen schoppen op de landelijke radiozenders van Nederland, Duitsland en Groot-Brittannië'

'Instagram moet stoppen met censuur op berichten over huisuitzettingen in een wijk van Oost-Jeruzalem waar Palestijnen al vele generaties wonen'

'De pogroms van fascisten tegen Palestijnse burgers is het gevolg van decennia wegkijken door westerse staten en de VS in het bijzonder'

'Great Return March: 1 jaar protest, 1 jaar massamoorden, 1 jaar westerse anti-Palestijnse propaganda' (een bericht van 30 maart 2019)

'Palestijnse volk wordt verdrukt met hulp van zionistische leugens'

'Israel’s ultra-Orthodox Are Its Latest Neo-fascist Thugs' Een opiniestruk van Gideon Levy

'Israël nu officieel fascistische apartheidsstaat: natiestaat wet aangenomen.........' (!!!!)

'Israël zet snelle reactiemacht op poten tegen anti-Israëlische kritiek' (!!!!)

'Nieuw bewijs: journalist Shireen Abu Akleh met opzet en meermaals onder vuur genomen door Israëlische scherpschutter: moord met voorbedachte rade......' (!!!!) (en zie de links in dat bericht!!) En zie:

'Israël vermoordde (en vermoordt) doelbewust journalisten' (!!!!

'Israël schiet alweer doelbewust op journalisten, westerse collega's onverschillig' (!!!!)

'Israël gaat wat betreft apartheid nog een heel stuk verder dan destijds het witte minderheidsbewind in Zuid-Afrika' (!!!!)

'SABRA (Duitse organisatie) ziet kritiek op gewelddadig optreden van Israël tegen Palestijnen als antisemitisme'

'Israël ruimt graven van Palestijnen op de illegaal bezette West Bank voor een 'thema park'' (!!!!Terwijl Joodse graven als die van Palestijnen en andere islamieten nooit mogen worden geruimd.......

'EU: stop de handel met de illegale Israëlische nederzettingen op de West Bank'

'Palestijnse olijvenoogst gaat gepaard met grof geweld van Israëlische kolonisten' Een artikel van The Rights Forum.

'Palestijnse boer aangevallen door 'kolonisten' beide handen gebroken daarna door Israël opgepakt voor poging tot moord.......' (!!!!)

'Watch the massacre committed by the Israeli occupation forces Een Twitterbericht.

'This footage has emerged of an elderly Palestinian man being shoved to the ground by Israeli forces, during protests against the entry of hundreds of far-right Israeli extremists to the Al-Aqsa mosque compound in occupied East Jerusalem' Twitterbericht.

'Ex-generaal Israëlisch leger vergelijkt de agressie tegen de Palestijnen op de West Bank met nazi-Duitse praktijken' (!!!!)

'NOS met anti-Palestijns nieuws n.a.v. moord op 3 Palestijnen.....'

'Begrafenis Shireen Abu Akleh gewelddadig verlopen door ingrijpen Israëlische politie met meer gekleurde westerse berichtgeving' (!!!!)

'Shireen Abu Akleh vermoord door 'heldhaftige' Israëlische scherpschutter met gekleurd bericht van 'onafhankelijk' NOS nieuws...' (!!!!)

'Canada verklaart zich solidair met Israël na aanslagen 'fietsterrorist'' En zie de links in dat bericht!! Links ook naar berichten over de huisuitzettingen in oostelijk Jeruzalem, waar vooral Palestijnen wonen, maar waaruit ze etnisch worden weggezuiverd door de fascistische apartheidsstaat Israël....

'Oekraïne: belangrijke punten die niet mogen worden vergeten, ondanks de propagandawals die over ons heen wordt gereden

'Twitter gebruikers gewaarschuwd, Twitter belazert de kluit!!' (!!!!)

'Biden belooft Palestijnen gelijke behandeling met Israël: veiligheid, vrijheid en voorspoed....... ha! ha! ha! ha! ha!' (en zie de links in dat bericht naar meer artikelen over de bloedige onderdrukking van Palestijnen, artikelen die niets met antisemitisme van doen hebben!!)

'Israël noemt Amnesty International antisemitisch...... ha! ha! ha! ha! ha!'

'Wenen start zaak tegen activist die zich inzet voor Palestijnse mensenrechten en tegen etnische zuiveringen' (!!!!)

'Israël gaat ongestoord door met etnische zuivering van Oost-Jeruzalem met schunnige NOS berichtgeving' (!!!!)

'Israëlische 'kolonisten' vallen Palestijnen aan met grof geweld op de illegaal door Israël bezette West Bank......' (!!!!)

De 'Midden-Oosten kerstboom' tot ontploffing gebracht door Israël, Saoedi-Arabië, de VS en haar NAVO-partners'

'Pro-Palestijns activisme de mond gesnoerd door ultra rechts en fundi-christenen'

'Bezette West Bank: zelfs de olijfbomen van Palestijnen worden vernietigd onder bescherming van het Israëlische leger' (!!!!)

'Gevechten in Beiroet (Libanon) volgens BBC W.S. de schuld van Hezbollah' Ten tijde van deze gevechten op 14 oktober 2021, amper of geen belangstelling in de westerse media, behalve de BBC dan en die durft de schuld in de schoenen van Hezbollah te schuiven, totaal belachelijk!!

'Palestijnse gevangenen worden collectief gestraft voor ontsnapping 6 gedetineerden' Collectieve straffen: een uitvinding van de SS.........

'Rashida Tlaib (lid huis van afgevaardigden VS) wordt gedemoniseerd vanwege haar steun voor het verdrukte Palestijnse volk'

'De pogroms van fascisten tegen Palestijnse burgers is het gevolg van decennia wegkijken door westerse staten en de VS in het bijzonder' (!!!!)

'Bennett (Israëlische premier) in VN: Israël is een baken van licht en vrijheid en haar steunen is een morele keus....' ha! ha! ha! ha! Waar haalt deze schoft het gore lef vandaan??!!!

'Israël dreigt weer 16 Palestijnse families uit hun huis te zetten: etnische zuivering van Oost-Jeruzalem gaat gewoon door' (!!!!)

'Dagelijkse Israëlische terreur tegen het verdrukte Palestijnse volk'

'Israël martelt 60% van de gevangengehouden Palestijnse kinderen.......' (!!!!) Waar je het gevangenzetten van kinderen al moet aanmerken als een heel ernstige vorm van marteling..... En zie de links in dat artikel!! Zie ook de berichten onder de volgende 12 links:

'Israël ontvoert op de West Bank en Jeruzalem Palestijnen, waaronder kinderen, dat zou Loekasjenko moeten proberen......' (!!!!)

'Israëlische militairen vermoorden 11 jarige jongen en 20 Palestijnse winkels met de grond gelijk gemaakt' (!!!!)

'Israël martelt 60% van de gevangengehouden Palestijnse kinderen.......' (!!!!) Waar je het gevangenzetten van kinderen al moet aanmerken als een heel ernstige vorm van marteling.....

'Israël voert standrechtelijke executies uit en martelt kinderen......

'Al wat nog over is zijn hun schooluniformen: Israël vermoordt 8 Palestijnen'

'Palestijnse kinderen hebben recht op leven, vrij van onrecht en onderdrukking'

'Israël vermoordt alweer 'zeer heldhaftig' 5 ongewapende Palestijnen, waaronder een 12 jarige en een 17 jarige jongen........'

''Israëlische helden' schieten 6 ongewapende Palestijnse demonstranten dood op Gazaans grondgebied, inclusief 2 jongens van 12 en 14 jaar oud.....' (!!!!)

'Vier spelende Palestijnse jongens werden doelbewust vermoord middels een Israëlische drone' (!!!!)

'Palestijnen en hun kinderen nog eens nageschopt door BBC's Stephen Sackur' (!!!!)

''Rechter' houdt Palestijns meisje van 16 jaar in gevangenschap, verder een invalide in rolstoel vermoord: 'leve het dappere Israëlische leger....'' (!!!!)

'UNICEF is trots supporter van de bloedige Israëlische vervolging van Palestijnen en hun kinderen

'Pegasus spyware toch volop gebruikt in Duitsland i.t.t. eerdere berichten' (!!!!) Pegasus is van het Israëlisch bedrijf NSO.

'Israëlische oorlogsmisdaden tijdens de oorlog tegen de Palestijnen in de openluchtgevangenis Gazastrook' (!!!!)

'Palestijn gearresteerd voor verkeersovertreding: in 4 dagen tijd doodgemarteld in gevangenis' (!!!!)  Dit soort zaken wordt in het hypocriete westen niet als terreur gezien, dat geldt ook voor veel van de volgende links, zoals de eerste 3 volgende......

'Israël vernielt huizen van Palestijnse families in Silwan en al-Bustan'

'Silwan (buitenwijk van Jeruzalem): de huizen van 170 leden van een Palestijnse familie worden met de grond gelijk gemaakt'(!!!!)

'Israël massamoordt door en Palestijnen zijn een niet gelijkwaardige partij' (!!!!)

'Israëlische leger vermoordt vreedzame demonstrant op West Bank' De zoveelste......

'Puma beklaagt zich over een boycotoproep vanwege haar steun voor illegale Israëlische nederzettingen'

'
'Deal of the Century' niet genoeg voor Israël dat dit meer dan belachelijke verdrag nu al schendt'

'
Studente Mays wordt gemarteld in Israëlische gevangenis' (!!!!)

'
Trump en Netanyahu komen met 'vredesplan' voor Israël, waar de Palestijnen zoals gewoonlijk het nakijken hebben'

'
Albert Einstein, één van de vooraanstaande Joden die al in 1948 grote vraagtekens bij de staat Israël zette' (!!!!)

'
Israël wil Shuhada Street in Hebron vernietigen voor nieuwe Joodse nederzetting....'

'
Israël gebruikt alweer nazi misdaden tegen het Palestijnse volk' (!!!!)

'
Israëlische rechter wijst directeur Human Rights Watch het totaal absurde 'democratische' land uit'

'
Israël steelt Palestijnse grond, als 'vergoeding krijgen' Palestijnen traangas, made in USA'

'
Mike Pompeo (VS minister van BuZa): nederzettingen op de West Bank gaan niet per se in tegen internationale rechtsregels'

'
"Israël heeft afgelopen nacht in de Gazastrook opnieuw luchtaanvallen uitgevoerd op terreurorganisatie Islamitische Jihad..." ahum....'

'Israëlische 'Friends Tweet' komt als een boemerang terug met de gruwelen die Israël begaat tegen het verdrukte Palestijnse volk' (!!!!)

'
Israël houdt 24 uur per dag Palestijnen in de gaten met gezichtsherkenningsapparatuur en hulp Microsoft'

'
Israël valt doelen aan in Libanon, Syrië en Irak >> oorlogsmisdaden, zonder één woord van kritiek uit het westen'

'
Israël gebruikt sadistisch geweld bij vernietigen Palestijnse huizen in Oost-Jeruzalem'

'
Zomaar een paar dagen uit 'het leven' van Palestijnen: vernederingen, beledigingen, vernietiging en moord door Israël'

'
Huis van Afgevaardigden VS stemt massaal voor beperking vrijheid van meningsuiting: BDS in de ban en vrijbaan voor Israëls gewelddadig beleid tegen Palestijnen'

'
Israël gaat alweer haar boekje ver te buiten in Oost-Jeruzalem'

'
De Israëlische VN ambassadeur: de weg naar vrede is overgave van de Palestijnen, waarbij ze nationalistisch suïcide moeten plegen..... ha! ha! ha! ha! ha!'

'I
sraël maakte het onmogelijk voor arabieren terug te keren naar hun huizen'

'
Israëlische kolonisten verantwoordelijk voor branden op de West Bank'

'
Duitse razzia's: jacht op ondersteuners van Hamas en het verdrukte Palestijnse volk' (!!!!) Omgekeerd evenredig aan de razzia's om leden van het verdrukte Joodse volk in Duitsland op te pakken tijdens het nazi-Duitse Hitler bewind.......

'
Gazastrook: 'de onafhankelijke verslaggeving' over de strijd van Israël tegen Palestijnse terroristen...' (!!!!)

'
Dode Israëlische militairen zijn meer waard dan burgers en de moord op 300 Palestijnen is terecht >> de verkiezingscampagne van Netanyahu'

'
Gaza ‘On Brink Of Collapse’ As Residents Remain ‘Caged In’' (Video)

'
Israël bewijst nogmaals fascistisch te zijn >> journalist met kritiek wacht gevangenisstraf......' (en zie de links in dat bericht)

'
Britse band boycot het Eurovisiesongfestival in Israël'

'
CIDI vóór Israël vóór vrede, tegen racisme en antisemitisme....... ha! ha! ha! ha! ha!'

'
Eurovisiesongfestival 2019 in fascistische apartheidsstaat >> boycot dit festival!!'

'
Simon Wiesenthal Center: antisemitische top tien 2018 >> o.a. moorden toegestaan voor Joden'

'
Israël arresteert Palestijnen tijdens gewelddadige nachtelijke overvallen op de West Bank'

'
Israëls huidige oorlog tegen de Palestijnen: o.a. de etnische zuivering van Oost-Jeruzalem'

'
Israëlische 'helden' schieten invalide Palestijn in het achterhoofd' (!!!!) Ja ja, 'Israëlische militairen zijn echt heel dappere helden......'

'Ceremoniële beloning voor 'heldhaftige' Israëlische scherpschutters die ongewapende Palestijnse demonstranten vermoordden' (!!!!)

'
Tien bedrijven die Israël helpen bij de massamoord op de Palestijnen'

'TUI met reizen naar Israël: "Discover apartheid and the mass murders on Palestinians and smile...."'

'Palestijnse man met syndroom van Down gearresteerd door 'dappere' Israëlische militairen: hand gebroken en 3 dagen opgesloten.......' (!!!!)

'
Israël bestormt voor de zoveelste keer met groot machtsvertoon de Al-Aqsamoskee......' (!!!!)

'Israel Perpetrated Ethnic Cleansing in 1948' En niet alleen dat >> destijds begon de genocide op de Palestijnen.....

'The Ongoing Terror of the Israel Lobby' 

------------------------------------------

Wat betreft Jemen, het enige land dat zich vanwege de genocide op de Palestijnen militair verzet tegen Israël door schepen aan te vallen met als bestemming Israël, dan wel schepen van landen die Israël blijven steunenn , zie onder andere: 'Nederlandse reders, niet zelden belastingontduikers, eisen marine bescherming in de Rode Zee.....' (5 februari 2024) En zie wat dat betreft ook het artikel van staatszender NOS onder de volgende link (deze 2 links zijn ook hierboven al weergegeven, maar ook de rest van dit blok met links heeft van alles met elkaar te maken, immers zonder de genocide in de Gazastrook zouden de Houthi's géén schepen aanvallen met bestemming Israël):


'Westerse hypocrisie kent geen grenzen meer: sancties tegen UNWRA op basis van een beschuldiging.....' (29 januari 2024) Met aandacht voor de Houthi's en sjiieten in Jemen.

'Saoedischegrenstroepen hebben meer dan 650 Somalische en Ethiopische vluchtelingen vermoordZie in dat schrijven ook een groot aantal links naar artikelen over Jemen!! (de eerste 9 daarvan vind je hieronder)

'Als persvrijheid echt zo belangrijk is voor de VS en GB dient men Julian Assange vrij te laten en de belachelijke aanklachten te laten vallen'

'Capitol Hill: één van de plekken in de VS gevuld met oorlogszuchtige psychopatenEn zie de berichten onder links in dat artikel!!

'Van Dueren, de Nederlandse ambassadeur 'in Jemen' slaat de plank bijna volledig mis......' Zie de wat oudere berichten onder de links in dat schrijven

'Free Julian Assange NOW!! (en stop de oneindige oorlog die de VS voert over een groot deel van de wereld)' En zie de links in dat bericht!!

'Canada heeft de diplomatieke banden hersteld met Saoedi-Arabië.....' Terwijl de corrupte hypocriete Canadese premier Trudeau een enrom grote bejk heeft over Rusland..... ha! ha! ha! ha! Wat een oplichter!!

'VS roemt andermaal persvrijheid terwijl dat land deze zelf blijvend geweld aandoet' (en zie de links in dat bericht o.a. naar artikelen over Julian Assange!!)

'OPEC verlaagt onder druk Saoedi-Arabië de oliewinning met 2 miljoen vaten: energie sancties van EU tegen Rusland komen terug als boemerang' Vannacht (toen ik dit schrijven toevoegde aan de link was het 12 oktober 2022) hoorde ik op CBC Radio 1 Charlottetown, dat Biden sancties wil nemen tegen de Golfstaten vanwege de verlaging van de olieproductie..... ha! ha! ha! ha! Ja deze oorlogsmisdadiger heeft een blauwtje gelopen bij de Saoedische kroonprins, schoft de luxe en massamoordenaar Mohammad bin Salman (MBS). Biden deed tijdens de vorige presidentsverkiezingen de belofte om van Saoedi-Arabië en MBS paria's te maken, dit naar aanleiding van de gruwelijke moord op Khashoggi. Echter toen Biden MBS bezocht om tevergeefs te bedelen voor een verlaging van de olieprijs, gaf hij hem een een vriendschappelijke vuist alsof het zijn beste vriend was.....

'De VS moet zich niet schamen over bezoek Biden aan Saoedi-Arabië: hypocrisie van de hoogste plank'

--------------------------------------------

Let op!! De ruimte om reacties weer te geven werkt niet altijd. Als je commentaar hebt en het lukt niet op de normale manier, doe dit dan via het mailadres trippleu@gmail.com, ik zal deze dan opnemen onderaan in het bewuste artikel, althans als je geen geweld predikt, voorts plaats ik jouw reactie ook al staat deze diametraal tegenover dat bericht. Alvast mijn dank voor jouw eventuele reactie, Willem.