Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 2 maart 2011

Rutte over Libië en Wilders

Maandag was de tijd van Pauw en Witteman geheel voor het onzelfstandig ventje, de VVD marionet-premier Rutte. Waarom zoveel tijd is mij niet duidelijk, Rutje heeft hoegenaamd niets te zeggen en wat hij zegt is bijzonder voorspelbaar, hoewel hij dit keer zo ver ging, dat hij zijn eigen failliet definitief heeft getekend. De zak werd gevraagd of het aanstaande staatsbezoek van hare grajesteit aan Oman nu wel zo verstandig is antwoordde  deze nitwit, dat het alleen om de veiligheid gaat (van Bea, het waterhoofd en de pampa prinses). Alle 'verontschuldigingen' voor de steun aan foute regimes in N-Afrika ten spijt, gaan we dus gewoon op de oude weg voort. Geld voor alles! Als excuus voert de hufter nog eens aan, dat we wel meer contacten hebben met regimes waar het 'niet zo goed gaat', zoals China, maar dat we daar wel handel mee blijven drijven. Ja klootzak, daar ging het nu juist om! Natuurlijk wil dit hondje van Wilders geen vluchtelingen uit Libië toelaten in Europa, zij moeten naar (de straatarme landen die zelf barsten van de problemen) Egypte en Tunesië. Zelfs voor EU partner Italië wil hij niets doen, die hebben gewoon pech met hun ligging. Gisteravond was Nieuwuur voor het grootste deel ingeruimd voor Rutte, daar zij hij over de Libische vluchtelingen, dat de mensen eindelijk in opstand komen en dat het dus des te belangrijker is dat ze daar blijven en opgevangen moeten worden in de regio. Hier durfde de schoft zelfs de VN aan te halen, dat terwijl het VN orgaan voor de vluchtelingen gisteren opriep tot opvang buiten Egypte en Tunesië (ook in Europa), aangezien deze landen het grote aantal vluchtelingen niet aan kunnen. Het Nieuwsuur schaap dat presenteerde wist dat natuurlijk niet.
Over de toekomst van Egypte, Tunesië en Libië, durft de asociale hondenkop te zeggen, dat zij het voorbeeld van Indonesië en Turkije moeten volgen. Dat zegt een nep-premier van de VVD ( de D staat voor democratie) over 2 landen waar de rechten van minderheidsgroepen met voeten getreden worden, om over de mensenrechten maar te zwijgen.
Terug naar Nieuwsuur van maandag: De infantiele VVD nitwit werd gevraagd naar de uitlatingen van Wilders over de multiculturele samenleving, eigenlijk heeft hij geen zin daar iets over te zeggen, maarrrrrrrrr hij is het met Wilders eens dat deze samenleving mislukt is (wat heb je er aan om een bestaande status quo als mislukt te kwalificeren?). Deze zogenaamde premier voor 'alle' Nederlanders vergeet even, dat de uitlating van Wilders, dat de 'multiculturisten' oorlog tegen hun eigen bevolking voeren, eigenlijk een verklaring van Wilders aan zijn eigen achterban is dat zij zich mogen 'verdedigen' (een resultaat is het verwijderen van een VARA cartoon na bedreigingen van Wilders aanhang). De Wilders aanhang bestaat voor het grootste deel uit één en twee hersencelligen en een dergelijke uitlating levensgevaarlijk is, strafrechtelijke vervolging lijkt mij op z'n plaats. En wat het premierschap voor alle Nederlanders betreft, deze VVD asbak heeft het al over het vingerlikkende rijke deel van de bevolking gehad, verder is hij premier van de ondernemers, de bouw- en de bankenmaffia en natuurlijk de intensieve martel-veehouderij.
Twee maal kreeg dit infantiele, hufterige klote kereltje alle kans, één keer bij de NOS, die geen tijd voor de Dierenpartij heeft. De eerste beste soap heeft meer nieuwswaarde dan deze programma's met het VVD huftertje Rutte.
U voelt 'm al aankomen tijdens beide programma's begaf ik mij meermalen projectiel kotsend naar het toilet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten