Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 8 mei 2011

De Hoop Scheffer, de Taliban en bin Laden

Kotskamerbreed had gisteren Bert 'jaknikker' Koenders en de vervelende CDA nitwit en hielenlikker de Hoop Scheffer. Tijdens het gesprek maakte de laatste een opmerking over de Taliban. Toen hij secretaris generaal van de NAVO was (als beloning voor de deelname aan aantal, op z'n zachtst gezegd, dubieuze acties van de VS), verwees de Hoop Scheffer elke suggestie voor onderhandelen met de Taliban, spugend naar de prullenbak. Maar nu zo ongeveer de hele wereld weet, dat we niet anders kunnen dan onderhandelen met de Taliban, past deze 'buitengewoon hoogleraar' zijn mening aan. Arme studenten, die college moeten volgen van deze christelijke hielenlikkende nitwit.
Dat zegt dan onmiddellijk weer iets over het niveau van het onderwijs in Nederland.

Over de standrechtelijke executie van Osama bin Laden, zei de Hoop Scheffer, dat hij deze executie ziet als 'het doden van' en natuurlijk is deze kontlikker het helemaal eens met de manier waarop de VS de actie in Pakistan uitvoerde en de vreugde in de straten van de VS (wie weet hebben de 'Amerikanen' nog een leuk baantje voor mij, hoor je deze hufter denken).
Jaknikkertje Koenders, qua nitwit gehalte niet veel beter dan de Hoop Scheffer, noemt de actie van de VS 'uitschakelen', natuurlijk wil ook deze huppellul niet te veel kritiek leveren op de VS.
Nederlandse politiek anno 2011, maar wel commentaar hebben als moslims in het Midden Oosten juigens de straat opgaan, als een islam onwelgevallige westerling de 'dood vindt'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten