Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 10 oktober 2012

Recept tegen politieke bemoeienis bij het werk van de ombudsman

Het geneeskrachtig recept van deze dag, samengesteld door uw blogdokter Pisser, om u te helpen vuile cosmetica te weerstaan, de duurzaamheid te onderscheiden van hypocrisie en een steun voor de leden van Pussy Riot.

Vandaag begint de dokter met wat clips van Pussy Riot, te vinden op You Tube. Daarna 'The Rottersclub' van Hatfield and the North, schitterende jazzpoprock met een magische tint. Vervolgens Gary Numan met 'Strange Charm' de digitale remaster met bonus (of Vinyl, al hoort dr. Pisser daar geen verschil tussen, al zal dat met zijn vele bezoeken aan concerten te maken hebben).
Bill Laswell met 'Version 2 Version (a Dub Transmission)' zet na Numan weer een ijzersterk album neer, waarop de andere meester op de bas, Jah Wobble, te horen is, naast Karsh Kale, Bernie Worrell en Abdou Mboup. Een geweldig album, trance op een jazz/reggae manier. Twee geluidsingenieurs vervolgen de reis, Fripp & Eno met de 1ste cd van 'Beyond Even 1992-2006', verzameld huiswerk van de heren, bungeejumping jesus, wat mooi! Sluit je ogen en laat je meevoeren door de 'geluidslandschappen' van deze 2 giganten! Laat je niet verrassen door het nummer 'Cross Crisis in Lust Storm'
Als afsluiter, al hebben ze dat met hun werk van de laatste jaren niet verdiend, Gare Du Nord met 'In Search Of Excellounge', een album toen Gare Du Nord nog goed was.

Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten