Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 14 januari 2013

Bolkestein in de rechtse buitenbocht, zandzakken voor de deur!

VVD ploert Bolkestein werd gisteren in Buitenhof aangekondigd als de 'éminence grise' van de liberalen en conservatieven. De neoliberale kak-praalhans, de geen gebrek heeft aan zelfoverschatting, vond het nodig alvast zijn memoires te schrijven: "zodat iedereen daar van kan leren.....", ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Leren hoe je je eigen burgers tot loonsverlaging kan dwingen, of de werkloosheid in te drukken, door ondernemers toestemming te geven Oost-Europeanen hier tegen slavenlonen te laten werken. Of leren hoe je geld kan verdienen over de lijken van Irakezen, of leren hoe je jezelf kan promoten door te liegen, of leren hoe je in 't algemeen het volk kan verlakken.

Voor de 90er jaren werkte Bolkestein in de 'harde sector' van de overheid (o.a. Financiën) en Buitenlandse Zaken, zo memoreerde deze neoliberale lul. Ja en daar toestemming gaf voor de levering van onderdelen waar Irak, onder Saddam Hoessein, gifgas van kon maken (en dat daadwerkelijk deed), terwijl hij daar al voor was gewaarschuwd door deskundigen (de partij was zo groot, dat het niet om middelen voor de landbouw kon gaan). Natuurlijk vroeg Driehuis, de presentator daar niet naar, anders was Bolkestein immers niet gekomen.

Bolkestein schoof zichzelf nog een veer in de vieze reet, door te stellen, dat hij de eerste was, die de problemen met de 'nieuwe Nederlanders' op de agenda zette, even 'vergetend' dat dit de SP was, waar toen, begin 80er jaren, zelfs zijn partij schande van sprak.

Bolkestein, die altijd centralisatie bepleitte, zegt nu dat je er wel voorzichtig mee moet zijn, maarrrrrr.......

Verder bezuinigen is niet goed, zoals Teulings van het CPB en het IMF al eerder bepleitten, aldus deze nare asociaal. Alsof de bezuinigingen die al zijn doorgevoerd door zijn partijgenoot, het onzelfstandig ventje Rutte in zijn eerste kabinet en nu in het huidige kabinet doorzette en doorzet, wel goed zijn...... ha! ha! ha! economische krimp, een record aantal werklozen en armen en tot slot een top aantal faillissementen, ziehier de heilzame werking van het Rutte beleid........

Over de topinkomens bij de publieke en semipublieke sector (zie mijn voorlaatste bericht, rechts op deze pagina aan te klikken), zei grootgraaier Bolkestein, dat de geïnstitutionaliseerde jaloezie verkeerd is. Nivellering is uit den boze, aldus Bolkestein: "we leven in een genivelleerd land...." ha! ha! ha! ha! ha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten