Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 5 april 2013

Muzikaal recept tegen 'homo-genezing', suffe radio presentatoren en uitleveringen aan de VS

Een geneeskundig recept van blogdokter Pisser voor een strijdbaar leven, laat je niet langer koeioneren door het afbraakkabinet Rutte 2.

Voorgerecht vandaag: Fairport Convention met 'Rising For The Moon', één van de wat minder geslaagde albums van deze verder voortreffelijke folkband met de geweldige zang van de veel te vroeg overleden zangeres Sandy Denny uit de 60er, 70er jaren. Dit album is een mislukte poging wat commerciëlere muziek te maken, hoewel er natuurlijk een paar juweeltjes op dit album, en je hoeft de wat mindere nummers echt niet over te slaan. De dokter vond onlangs een oud album terug, dat hij minstens 30 jaar niet meer gedraaid heeft: 'The American Metaphysical Circus' van Joe Byrd & The Field Hippies, een schitterend psychedelisch album (met soms 'punkachtig uiterlijk'). De muziek is het best te vergelijken met het album 'It Crawled Into My Hand Honest' van The Fugs, nogmaals een prachtig album!! Nu we toch bezig zijn met psychedelica: Pink Floyd met 'Relics Of...', een compilatie album met hun eerste singles, prachtig! We nemen een stap in de 'psychedelisch tijd' met 'One By One' van Minimal Compact, on-Nederlands mooi, potverdepielekens!
Speciaal voor alle fascisten-paus hysterici, het album 'Religion Attack' van PIL, waanzinnig mooi album uit lang vervlogen tijden (natuurlijk met Wobble op de bas). De dokter kwam het album 'Sound Effects' van The Jam tegen, maar heeft dit album voorgoed afgekeurd, jezus wat een kutmuziek, van psychopaat Paul Weller, die zelfs bandleden ontslaat, als ze geen strakke vouw in hun broek hebben..... Dit album niet afspelen dus. Vervolgens een compilatiealbum van Chris Sheppard, de dokter zou geen dj troep meer moeten aanschaffen, maar met de 'zappert' in de hand valt er nog best wat te genieten op dit album. Om te laten zien hoe het ook kan, het album 'Goldfish' van de gelijknamige 'band', al eerder genoemd hier, maar het is dan ook uiterst geneeskrachtig. Tot slot op deze dag, waarop in 1994 Kurt Cobain een eind aan z'n leven maakte, het album: 'In Utero', wat meer te zeggen, dan waanzinnig goed!. Vanmorgen in GMN (Radio1 vlak voor 10.00 u.) aandacht voor de dood van Cobain met Jan Douwe Kroeske, die ooit probeerde Cobain te interviewen, wat hem niet lukte, dat was overigens niet de eerste keer, dat Kroeskut voor lul stond tijdens een 'interview', als klap op de vuurpijl, speelde Nirvana niet de nummers in een studio sessie, die Kroeskut wilde horen.... ha! ha! ha! ha! ha!

                                                             
                                            

Alles geheel afspelen (behalve The Jam en Chris Sheppard) op ABN, voor de gewenste geneeskundige werking.

Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten