Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 6 juni 2013

Muzikaal recept voor een grondige aanpak van de regels op het houden van dieren en een verplichting voor VVD'ers tot het doen van onzinnig werk voor een appel en een ei

Hier het regelmatig terugkerend geneeskrachtige recept van jouw eigen blogdokter P. Pisser, een muzikale reis door tijd en als het meezit, ruimte. Een recept, dat je plezier en kracht zal geven en je zal helpen om je niet meer als vee te laten behandelen, door wie dan ook, maar bovenal de overheid, die vooral de belangen van de grote bedrijven en het grootkapitaal in het bijzonder dient.

De dokter is nog geheel in hippie tooi, inclusief haarband en smalle rechthoekige zonnebril, ik moet eerlijk zeggen, dat het 'm wel staat. Voorgerecht voor deze glorieuze dag: Rory Gallagher met 'Tattoo' een leuk album van deze ongelukkige Ierse gitaargod en multi-instrumentalist, niet heel bijzonder, maar het plezier spat er vanaf!! Ik draai het volgende album niet vaak, ooit gekregen nadat Robert Wyatt Soft Machine werd uitgeflikkerd, bij het afspelen kreeg ik meestal toch een nare bijsmaak, maar geen gelul, het is een prachtig album, jazzrock zoals het bedoeld was!! Nu komt de hippie in de dr. weer even om de hoek kijken met Sweet Smoke en de albums: 'Just A Poke' en 'Darkness To Light', waanzinnig mooie folk/jazzrock van waanzinnig mooi kaliber, het 2de album is wat minder goed toegankelijk en eerlijk gezegd wel iets minder van kwalitet, maar sterk genoeg voor dit recept! Geheel onverwacht en totaal niet aansluitend komt de dr. nu met The Mars Volta en hun album 'The Bedlam In Goliath' godverdomme een ware energiezetpil voor je oren, jezus wat zijn die lui goed!! En ja hoor, de dr. kan net niet laten:Gold Panda met 'Companion' jezus mensen wat is dit sterk!! Volgens mij is die Pisser aan het dementeren of zo, alweer Zion Train met 'Siren', 't is dat het zo mooi is, anders zou je 'm op laten sluiten! Dat was het weer mensen, een maffe reis, maar wel een mooie!
Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten