Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 5 juni 2013

Muzikaal recept voor een overheid, die moet doen, waarvoor ze ooit bedoeld was, uw veiligheid garanderen en oplichters vervolgen

 Blogdokter P. Pisser ziet er met de dag extravaganter uit, we moeten dus aannemen, dat de vorm van hippietitus waar hij aan 'lijdt', een chronisch karakter heeft gekregen Maakt niet uit, zolang zijn recepten maar doen wat ze beloven: jouw dagelijks een portie zeer geneeskrachtige muziek meegeven, waarmee je de dagelijks sleur, flink kan opschudden en die je een sterk anti-autoritaire zienswijze meegeven.

De dr. begint vandaag meteen met het uiterst sterke eerste album van Caravan (hé, dat is wel snel nadat de dr. hun vorig album adviseerde), uit 1968, jezus mensen wat mooi en glashelder geproduceerd, schitterend!! Met zijn hippie manie kon het niet uitblijven: Jethro Tull, dit keer met hun live album 'Bursting Out', toch nog een heel mooi album, van een groep, die toentertijd al over de top was, gewoon mooi dus! Nu wordt het toch duidelijk wat minder hippie-achtig: het album 'Adolescent Sex' van Japan, een album tussen de periode van hardrock en het latere machtige alternatieve geluid van deze waanzinnig goede band, het kan dan ook niet anders, dan een groots album zijn en dat is het!!! Het is de dr. zeker in z'n bol geslagen, toen hij na Japan Kraftwerk met hun album 'Computer World' opnam in dit recept, maakt niet uit en vreemd genoeg sluit het best aan, maar wat een geweldig album van deze Duitse band, genieten piepels en dan te bedenken, dat de wereld bij het verschijnen van dit album nog niet voor 1 procent zo gedigitaliseerd was als heden ten dage, prachtig! De dr. blijft nog even in 1981 met de groep 'Trek W/ Quintronic een band die mee rolde op de new wave, geweldige muziek, die niet onder een noemer te vatten is, later nooit meer iets van gehoord, zonde, want dit album is heftig goed!!! Vervolgens het album 'Dance Music' van Bombay Ducks, ook uit 1981, godallemachtig wat.is dit godvergeten goed! Door met Gang of Four met hun album 'Shrinkwrapped', een album van de Gang nadat Shriekback ter ziele was (doodzonde overigens), maar kwaliteit is gegarandeerd bij deze band, net als de sterk kritische teksten, plaaaktiek!!!! Over kritisch en opstandig gesproken: Asian Dubfoundation met hun compilatie album ' Frontline 1993-97 rareities and remixes', geweldige trancehop, zwaar psychedelische shit, genieten piepels! Tot slot van deze reis door tijd en ruimte: The Younger Brother met 'A Flock of Bleeps,, amen zusters, broeders ook, dit was weer een vreemde reis met een fiks positief gevoel. Veel plezier met wat je verder gaat doen! (als er maar geen geweld aan te pas komt....).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten