Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 5 augustus 2013

VN bevolkt door maffia leden: Uruguay veroordeeld voor voornemen, cannabis volkomen legaal te maken

Afgelopen vrijdag, liet de VN weten, dat zij de voorgenomen totale legalisering van cannabis door de Uruguayaanse regering, ten sterkste veroordeelt.
Dat er jaarlijks wereldwijd honderdduizenden doden vallen door het gebruik van de zwaar verslavende harddrug alcohol in het verkeer, in het sociale verkeer (moord en doodslag), in huis (ongelukken), om nog maar te zwijgen van de 'collateral damage', zoals invaliden, of kinderen die hun leven lang worden geconfronteerd met problemen, door het alcohol gebruik van hun moeder tijdens de zwangerschap, is niet van belang. Nee cannabis, dat is pas gevaarlijk, zelfs al vallen de problemen met softdrugs totaal in het niet, bij de problemen met de harddrug alcohol, veronderstel, dat de burgers hun hersenen gaan gebruiken, je moet er niet aan denken!!!!
Kortom het is duidelijk: wie heeft er financieel belang bij het verboden houden van softdrugs? Juist! De georganiseerde misdaad, oftewel de maffia, m.a.w. ook de VN is, net als de meeste regeringen, bevolkt met lobbyisten van de georganiseerde misdaad en de harddrug alcohol!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten