Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 13 oktober 2013

Muzikaal recept voor het eindelijk echt grondig aanpakken van mensenhandel en een verbod op hoerenlopen

De geneeskrachtige muzikale puinmand recepten van blogdokter en druïde P. Pisser zijn intussen bekend van oost tot west en van noord tot zuid (soms ook vice versa) . Geen eigen bijdragen of risico's, je kan zonder verwijzing deelnemen aan de sessies van de dr. Verbreed je horizon en gezichtsveld in het algemeen, door het volgen van deze recepten. Bovendien, de dr. garandeert je, dat je je na een aantal sessies een stuk beter zult voelen!

Gehuld in de gebruikelijke kosmische nevelen en weer enigszins tot rust gekomen na de staatsgreep van Rutte 2 en 'oppositiepartijen' D66(6), CU en SGP (boze tongen beweren, de dr. te hebben gezien in het 2de Kamergebouw, in draf achter rijkeluiszoon en volksverlakker de luxe Pechtold aan, met de woorden: "kom hier, dan schijt ik je in je neoliberale bek.....!") Daar heb ik nog geen bevestiging voor ontvangen, noch een bericht van zijn arrestatie, maar je weet het maar nooit, met onze blogdokter. Hij bezorgde mij het volgende recept, nadat hij om 6 uur 's morgens mijn hele straat wakker toeterde met zijn pijporgelfiets, waar hij keihard 'Good Morning Good Morning' van de Beatles op speelde.....
Voorgerecht het album 'There's one in every crowd', één van de betere albums van Eric Clapton uit de 70er jaren, al hoor je aan een paar traditionele nummers wel, dat hij toen behoorlijk 'in de heer' was, mooi album, ook al pikte hij in die tijd veel van JJ Cale en niet alleen de stijl van zingen....... Daarover gesproken het album 'Troubadour' van JJ Cale maar meteen er achteraan, godsamme wat is dit sterk, genieten piepelzzz!!! Door met Little Feat en hun album 'Feats don't fail me now', één van de mooie albums van deze funkbluesrockband met 'zuidelijke' invloeden, purrrrachtig!!! Nu gaat de dr. wel erg ver, door het eerste gelijknamige album van Gabriel Rios op het recept te zetten, ok het is een prachtig album, maar na Little Feat? Hoewel.......... Geniet maar gewoon van de wonderlijk mooie muziek van deze Belgische Puerto Ricaan!! Mooi aansluitend, is de Scnadinavisch/Braziliaanse formatie Vincent Van Go Go met het album: 'Do You Know?', jezus op een mank houvlot, skjit'r'nd!!!!Het volgende album is zo mogelijk nog vreemder: 'Blacklist' van Kap Bambino, godverdegodver wat is dit mooi, een grote berg energie!!! maar het sluit totaal niet aan op net voorgaande, ach ken't skele.... Om weer een beetje bij te komen het album: 'LCD Soundsystem 45:33 Remixes', door o.a. Prince Languige, Theo Parrish, Padded Cel, Riley Reinhold e.a., jezus mensen, ongelofelijk sterk, geweldig!! Tot slot Underworld met 'Pearl's a Girl', godvergeten mooie, hypnotiserende ritmes, het zijn poeners, ok, maar allemachtig, wat is dit goede sf muziek!!!
Tot de volgende sessie, veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten