Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 13 november 2013

Muzikaal recept tegen levende schandpalen en voor het verwijderen van Klijnsma en Potters uit de politiek, vanwege haatzaaierij tegen een grote minderheid!!!

Volg de sessie van blogdokter P. Pisser, het enige dat je hoeft te doen, is zijn muzikale geneeskrachtige recepten volledig aan te horen, lijkt me geen probleem, die ouwe knar heeft een geweldige muzieksmaak en een redelijke kennis van wat er sinds de vijftiger jaren van de vorige eeuw is uitgebracht. Voel je je niet thuis op deze aarde en ben je depressief van deze hele belachelijke prestatiemaatschappij, waar het enige geluk bestaat uit, het met vaak stompzinnig en/of afstompend werk,zo veel mogelijk bezittingen te vergaren, waarna je dood mag gaan. Een aarde waar dieren behandeld worden, als gevoelloze producten uit de eerste beste fabriek, een aarde waarin ze groot- en doodgemarteld worden. Een wereld waar het milieu en de luchtkwaliteit, ondergeschikt zijn aan datzelfde vervloekte geld. Met de recepten van de dokter, leer je deze wereld te doorgronden en weet je na een aantal sessies, dat je niet meer kan wachten en actie moet ondernemen, waar je niet bang voor hoeft te zijn, er zijn massa's mensen, die je voor zijn gegaan en die in verzet zijn gekomen en dat blijven doen!

De dokter was vandaag in stemmig pimpelpaars gekleed, veer op z'n hoed en een 'geestverwarmende' bak herrie uit z'n pijporgelfiets persend, kwam de dokter tot stilstand voor m'n deur, rond z'n 'blauwe' ogen hebben intussen (na eerst alleen donkerblauw te zijn geweest), na het pak rammel, dat hij vorige week kreeg, alle kleuren van de regenboog. Hij vertelde me, dat hij bezig is, om bij politici thuis, overal in het land, microfoontjes te laten plaatsen, ik zal ze leren, het afluisteren van de AIVD en de NSA te bagatelliseren.........
Nummer 1 deze vandaagdag: Adam Rudolph's Moving Pictures met 'Dream Garden', een waanzinnig mooi psychedelisch crossworldjazz album met hypnotiserende ritmes en andere geluidskunsten, pwachjtichj!!!! Vervolgens Soft Machine met hun eerste 2 albums, blijft modvergeten magisch mooi mensen! Nu komt'ie wel met een rare bokkesprong (hoewel?), als eerbetoon voor Brian Jones, zo schreef de dr. er in zijn hanenpoten bij: 'Their Satanic Majesties Request', wat mij betreft één van de mooiste albums van The Stones en inderdaad, kan best na of voor The Softmachine, psychedeligoed!!! Tied veur Can, de legendarische psychedelische Duitse rockjazz (ja in deze volgorde!) band met 'Monster Movies', ook al 60er jaren werk, godverdegodver wat is dit sterk!! Terug naar de droomtuin met zachte machines: Between en 'Silence Beyond Time', allemachtig mensen, woorden schieten tekort, luisteren dus!!!! Perfect aansluitend op het laatste nummer van Between, het album U.F.Orb van..... varrassing: The Orb! een ware trip in een trip, schitterend!!!!
Dat was het voor deze daagdag, tot één van de volgende en veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten