Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 14 januari 2014

Muzikaal recept tegen kernwapens, ook onder de toekomstige meer dan waardeloze JSF!!!

Fleur je dag op met de super geneeskrachtige recepten van blogdruïde en dr. P. Pisser. Niet alleen een vrolijker dag, maar tegelijkertijd een uitbouwing van je geest, een verruiming waarmee je makkelijker kan doorzien, hoe smerig je dagelijks wordt gemanipuleerd door de politiek en de media. Gebruik de recepten van de dr., niet alleen voor je eigen gemoed, maar ook voor de opmaat naar een nieuwe wereld, een wereld waar geen plaats meer is, voor grootgraaiers en uitbuiters, een wereld waar geluk het hoogte doel is en waar indoctrinatie door wie dan ook verboden is, een wereld met oog voor het welzijn van mens, dier, natuur en milieu!

Vandaag kwam de dr. persoonlijk langs, ik hoorde hem al van ver aankomen op zijn windpijporgelfiets, meteen het sein dat hij weer vrijgelaten was (daar was ik nog niet van op de hoogte), de speciaal bevestigde waterpijp zorgde voor een rookgordijn achter zijn fiets, uit zijn orgel klonken vrolijke klanken. Dr. P is dus weer vrijgelaten, gelukkig was hij bovendien goed gestemd en in hippiewinterkledij, dat belooft veel goeds voor het recept!
Je gelooft je ogen niet! Chris Rea staat als eerste op dit recept, met het album: 'Electric Memphis Blues', uit de 10 delige box 'Blue Guitars'. Chris Rea heeft een aantal jaar geleden een ongeluk, of ernstige ziekte gehad en werd tijdens zijn revalidatie bijna ziek van het werk, dat hij tot die tijd had gemaakt. Hij besloot toen een punt achter die commerciële diarree te zetten, die hij voorheen uitbracht, waarop hij deze box uit bracht, allerlei stijlen blues en alleszins een mooi resultaat. Het album met blues ballades moet je niet draaien, dat is kut met peren, en hier en daar steekt de oude Rea op de andere albums de kop weer op, zoals op dit album, overslaan, ach kinderziekten moet je maar denken, al heb ik geen idee, wat hij tegenwoordig maakt, genoeg geluld, luisteren!!!!! Tijd voor iets geheel anders: Julie Driscoll, Brian Auger & The Trinity met het compilatiealbum 'Season Of The Witch', met het psychedelisch mooie nummer 'Wheels On Fire' (van Dylan en Danko), een nummer dat wordt gebruikt voor de serie 'Absolutely Fabulous' (ook in mooie uitvoering van Blondie), geniet van deze geweldige zangeres en de jazz/blues/rock van grote klasse, let op het mooie orgelwerk gebracht door orgelmagiër Brian Auger!!!! Nog zo één: Grace Jones met 'Night Clubbing' (sorry voor die kutreclame), super psychedelische muziek, geweldige zang van Grace en met het legendarische Taxi Duo op de ritmesectie, kan niet stuk!!!!! En nog zo één, maar dan van de mannelijke kunne, Linton Kwesi Johnson, de geweldige revolutie dichter en zanger, met geweldige band, hier met het album 'Forces Of Victory', kwijl kwijl, wat is dit godvergeten mooi!!! En let op z'n teksten, morgen een overhoring! (ook over de rij rechts op de pagina!). African Headcharge / Professor Stretch met 'Drums Of Defiance' nemen de reggae ritmes over, en hoe, jezus wat mooi!!! Over ritmes gesproken: PACT en 'Cosmic Tones', even iets anders, maar bepaald niet minder psychedelisch, een uiterst krachtig medicijn, pas op voor o.d.!!!! En tot slot, speciaal voor onze Olleke Bolkestein, die softdrugs wil legaliseren (al blijft 't een klootzak!), het album 'I Love Marijuana' van Linval Thompson, één grote ode aan deze duizenden jaren oude softdrug, die i.p.v. schadelijk te zijn, juist heel geneeskrachtig blijkt te zijn!!! Dat is nog eens wat anders, dan de uiterst verslavende harddrug alcohol!!!

Tot de volgende sessie, laat je geen oor aan naaien, aan 2 heb je genoeg(!) en veel plezier!

BRAPRAKARPARB!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten