Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 7 maart 2014

Muzikaal recept voor een verbod op hoeren lopen, vooral ook tijdens de 'Nuclear Security Summit'

En alweer gratis ende voor nietsch(e) een geneeskrachtig muzikaal recept van jouw eigen blogdokter en druïde Pisser. Verzamel ze en ruil ze met elkaar! Of nog beter gebruik ze allemaal...... ha! ha! ha! wat een dom gelul! Alle gekheid op een scheepsmast, als je de recepten al wat langer gebruikt, ken je de geneeskracht en andere eigenschappen, zoals een verruimde geest, maak van je hersenpan een universum en reis door tijd en plaats, vanuit je eigen huis (en nee, niks luie stoel, een dommere uitdrukking heb ik zelden gehoord!) en je stoel, of als je danst vanaf de vloer en desnoods van uit je bed, als je ligt hoor je bovendien de bassen lekker hard! Werk mee met de dr. die een een grote groep mensen aan het verzamelen is, om gezamenlijk de meer dan schofterige manier van omgang met de medemens, de dieren  en de aarde. Zoek soortdenkgenoten (wat betreft deze ideeën wel te verstaan), die zijn er te over!
 
Vandaag was dr. P gekleed in voorjaars-hippietenue, natuurlijk met een grote pauwenveer op z'n kop, die hij betrekt van de plaatselijke kinderboerderij. Redelijk knorrig, hij maakte zich flink pissig op de farmaceuten, die jaarlijks zo'n 60 miljoen mensen en kinderen laten verrekken, daar ze hen malaria medicijnen ontzeggen........ Dat tuig zou voor de strafrechter gedaagd moeten worden, zo bulderde hij na een paar zinnen.........
Als eerste vandaag mooie jazz uit, als ik me niet vergis, Zwitserland, om je geest lekker te ontdoen, van overbodige ballast. Jezus wat wordt daar veel mooie muziek gemaakt, ook al zijn ze een 'beetje' te veel xenofoob daar, dat zal zeker niet gelden voor Hornknox en 'knoxism' (op YouTube niet te vinden, maar via Google, kan je naar sites waar het gratis zou zijn), machtige jazz loepzuiver met een mooie bandoneon, een muzikant, die het volgens mij 'iets' beter kan dan de lieveling van fascistendochter Maxima! Deze muziek is overigens wezenlijk verschillend, van die slijm-bandeonspeler, uiteraard machtig mooi!!! Door met het instrumentale geweldige album 'The Mix-Up' (mooie hoes!) van de Beastie Boys, al vaker gebruikt, maar dit is dan ook uiterst geneeskrachtig en één grote bak energie en ziel, er zitten hier en daar wat speelfouten in, maar dat deert niet, het is mooi opgenomen en uiterst psychedelisch, soms denk je even, dat je Booker T en z'n band hoort, schitterend!!! Door met de psychedelische rock van Peach en 'Giving Birth To A Stone' (let op de teksten!), met een schitterende uitvoering van het King Crimson nummer 'Catfood', waanzinig sterk mensen! Vorig jaar was Beck jaar, dus vandaag 'Odelay' nog maar eens, om dat feit te herdenken, gruss gotti (en dat heeft niets met flapdrol de Leeuw te maken!) wat is dit groots, jezus op een mank houtvlot!!!! Lol? Ween! nu met 'Shinola', de twee prettig gestoorde figuren (overigens geniale muzikanten), hebben met dit album hun zoveelste meesterwerk neergezet!!!!! Tot slot nog een meesterwerk, dit keer van de legendarische band Gong en '2032', een gigantisch mooi psychedelisch spacerock album, groots!!!!
Zo dat was weer een stevige trip, of niet?
Tot de volgende sessie en veel plezier!

BRAHAPPAHARB?     
                                       BBBBRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten