Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 12 maart 2014

Muzikaal recept voor het eindelijk aanpakken van de farmaceutische industrie en strafrechtelijke vervolging van de politieke lobbyisten t.b.v. deze gewetenloze misdadigers!

De hoogste tijd voor een nieuw geneeskrachtig muzikaal recept van jouw eigen blogdokter Pisser. Recepten om meer kleur in je geest te brengen, je geest te verruimen en net als zovelen te zien, dat het de hoogste tijd is, dat er zaken anders geregeld gaan worden op deze aarde, die door een stel op macht en geld beluste psychopaten, in een record tempo, duurzaam naar de gallemiezen wordt geholpen. Dus zoek denkgenoten (die zijn er zat) en zie wat je kan doen, maar mijdt de gangbare politieke partijen en figuren die de ene na de andere vergadering willen beleggen. uiteindelijk kiezen de meeste van dat soort lui, voor diezelfde macht en datzelfde geld!

Voorgerecht: Canned Heat met 'Living The Blues', het schitterende dubbelalbum van deze legendarische bluesboogierock band uit 1968. Genieten met de ying en yang stemmen van de zangers Alan Wilson en Bob Hite, Dr. John deed de blaasarrangementen en speelde piano op 'Boogie Music', zoals gezegd schitterend!!! Meteen maar door met de bluesrock legende Howlin' Wolf en 'The London Howlin' Wolf Sessions' (op YouTube kon ik niet direct 't hele album vinden, maar een kniesoor, die......) een album met een groot aantal 'witte' muzikanten, zoals Winwood, Clapton, Star, e.v.a., een album zoals deze gigant (letterlijk en figuurlijk) was: GROOTS!!!! Nu komt de dr. met een rare keus, maar ja, 't is zijn recept: Radio Head en 'Pablo Honey', ik weet het niet, met deze band, typisch muziek, die ik niet altijd kan draaien, het me kan zelfs irriteren, zoals nu (al gaan een paar nummers er wel mee door), ach jij vindt 't vast mooi, maar passend is het niet. Elke dag is Morphine dag, dit kan ik dan weer altijd horen, nu het album 'Good' en dat is 't, waanzinnig goed!!! Zo dat was beter, door met Nirvana en 'Nevermind', grootse psychedelische ragrock, van een band die veel te kort bestond! Tijd voor Black Light Burns en 'Cruel Melody', psychedelische rock van de aller bovenste plank, één grote bak energie, geweldig!!! Tot slot Nine Inch Nails en 'The Downward Spiral', wat hier nog over te zeggen, dan opladen en genieten maar!!!
Veel plezier!

BRAP!                                         
                                                                                BRABBERDIEWAPSBRAPPAPKAK!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten