Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 11 april 2014

De VS, een corrupte autoritaire werelddictator

De macht van de VS op allerlei gebied, kent bijna geen grenzen meer, dat bewees de NSA gisteren nog eens ten overvloede. Deze dienst, staat zelfs in eigen land onder en boven de wet, of althans, de NSA wordt als zodanig behandeld. De NSA heeft, zoals bekend, ook de Duitse premier Merkel afgeluisterd en getapt, Merkel diende een verzoek in bij de VS autoriteiten, waarin ze vroeg haar eigen dossier bij de NSA in te mogen zien. Dat verzoek werd afgewezen door de NSA.........
Werkelijk ongelofelijk, ten eerste dat de NSA aangeeft, dat er na alle schandalen rond deze dienst, nog dossiers bestaan over bevriende regeringsleiders....... Met andere woorden, je zou toch verwachten, dat Obama deze dienst, na het bekend worden van dit schandaal, onmiddellijk zou hebben opgedragen alle taps te vernietigen en mocht er al een dossier bestaan, dit met de grootste spoed te vernietigen....... Niets van dit alles, ziehier de grote arrogantie van de VS, die alle internationale regels met grote dictatoriale stinkvoeten treedt!!!

Trouwens, je snapt niet, dat Merkel niet geëist heeft, haar dossier in te zien, waarna alles vernietigd zou moeten worden; wat is dat voor uiterst slappe houding van Merkel?!!

Dit nieuws hoorde ik overigens vannacht in het Radio1 nieuws, vanmorgen was dit bericht alweer verdwenen, ik kan me vergissen*, maar het is opvallend hoe weinig belangstelling er voor dit onderwerp is, terwijl het bepaald geen kattenpis is: een bevriende premier bespioneren en dan als klap op de vuurpijl, een dossier dat al vernietigd had moeten zijn, weigeren ter inzage te geven, aan datzelfde bevriende staatshoofd. Ach, het zal wel te maken hebben, met het kontlikken van het kabinet Rutte 2, door de NOS. Rutte 2 geeft het liefst zo min mogelijk aandacht aan dit schoftengedrag van de VS, het likt liever de hielen van Obama, aangezien de NOS afhankelijk is van overheidssubsidies, zal er wel een stilzwijgende afspraak bestaan, geen of zo min mogelijk aandacht te schenken aan zaken, die Rutte 2 liever niet in de media ziet......

*Er is amper wat te vinden op Nederlandse sites, al geef ik verder toe, dat ik gisteravond (zoals regelmatig) de actualiteiten heb gemist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten