Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 6 mei 2014

Marianne Zwagerman: "er moet een einde komen aan de vertrutting"

In het mediaforum op Radio1 vanmorgen (rond 10.45 u.) o.a. supertrut Zwagerman. Zij stelde dat er een eind moet komen aan de vertrutting in Nederland, daar kan niet veel op tegen zijn, zeker als je de Nederlandse tv en radio beziet en beluistert. Echter als je Zwagerman dit hoort zeggen, moet je de oren spitsen, immers als er één grote trut in de media is, is zij het wel. Zwagerman verstaat onder vertrutting dan ook, het lijdzaam toezien, of beter gezegd, het weg zien bij geweld op straat...... Ze gaf een voorbeeld: een jongen op school, die klappen kreeg en daar over gaat klagen bij de juf. Die juf moet tegen die jongen zeggen, dat hij terug moet slaan........... Dat doen juffen niet, daarom moeten er meer meesters voor de klas............ Ongelofelijk, wat een idioot! In feite pleit ze voor psychopaten die de klas moeten leiden!!! Bovendien is ze behoorlijk bevooroordeeld wat betreft vrouwen en mannen, de emancipatie is ongemerkt aan deze trut voorbijgegaan.......

Wat vertrutting met lafheid te maken heeft weet ik niet, maar een maatschappij die Zwagerman voorstaat, zou ik niet graag meemaken, een maatschappij waar iedereen zijn eigen recht haalt!!!
Dat mensen hun mond open moeten doen, bij misstanden op straat, is een zaak waar niemand tegen kan zijn en wat inderdaad veel meer zou moeten gebeuren, maar dat is echt een andere zaak, dan er zelf maar bovenop slaan!!!

Later meer over meesters voor de klas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten