Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 9 juni 2014

Plasterk, de bezuinigingen op de zorg zijn prima, ze moeten alleen nog goed aan de keukentafel besproken worden......... ha! ha! ha! ha!

Gisteren was de zwaar disfunctionerende PvdA clown Plasterk te gast in Buitenhof. N.a.v. de aanslag op het Joods museum in Antwerpen, worden de 'Joodse gebouwen' in Amsterdam extra bewaakt, door burgemeester van der Laan en dat is een goede zaak, zo stelde Plasterk vast....... Je kan net zo goed, de omgeving van elke militaire veteraan in de gaten houden, daar de kans, dat die op enig moment uit hun tent gaan, op z'n zachtst gezegd, niet ondenkbaar is...... Heel interessant noemde hij nog eens de 'poldermoslims.....' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De 'mooiste' uitspraak van deze flapdrol, was wel zijn opmerking dat de bezuinigingen op de zorg goed zijn*, het moet alleen goed uitgelegd worden aan de keukentafel..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Zo van: 'het is goed, dat u kunt fluiten naar een fiks deel van de zorg, wij geven liever miljarden uit een aan wanproduct als de JSF'. En 'natuurlijk pakken we de farmaceuten niet, die nu praktisch een triljard per jaar verdienen, of verhinderen we de bouw van peperdure designziekenhuizen, of zorgen we, dat de medische apparatuur voor een normale prijs worden gekocht.....' 'Dan komen we namelijk aan de inkomsten van vrinden en aandeelhouders, dat gaat natuurlijk niet, zoals u zult begrijpen!'

*Al probeerde hij het woord 'bezuiniging' zo min mogelijk te noemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten