Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 12 november 2014

Asscher vindt dat ouderen niet moeten zeuren, over onevenredig hard pakken........

Asscher liet de Tweede Kamer weten, dat iedereen last heeft van de crisis (lees: vooral last van het waardeloze afbraakbeleid van Rutte 2) en dat ouderen niet moeten zeuren, dat zij onevenredig worden gepakt. Asscher gelooft namelijk, zoals hij ook nog in sinterklaas gelooft, dat ouderen van boven de 65 allen steenrijk zijn en best nog veel meer in kunnen leveren.... Dat het grootste deel van deze mensen, die in de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw, voor een appel en een ei werkten en ondanks dat ze later een iets fatsoenlijker inkomen verwierven, een grijpstuiver aan pensioenrechten hebben opgebouwd, dat weet hij niet en als hij het wist, had hij er schijt aan. Daarnaast schijnen er veel ouderen in grote, maar stille armoede te leven, deze mensen klagen niet, daar ze is geleerd, dat je niet te koop loopt met je armoede..... Vandaar dat de overheid 'grootmoedig' spotjes heeft laten maken, die mensen oproepen gebruik te maken van voorzieningen als je erg krap zit, maar je moet er wel zelf om vragen, zoals u begrijpt: die ouderen maken daar alvast geen gebruik van!!!

Mensen die ons land opbouwden na de oorlog: hard werken en weinig inkomen, die nu inderdaad aan alle kanten gepakt worden, kijk dat ze via de zorg worden gepakt, interesseert de PvdA slaapbol niet, of dat ze gigantische huurverhogingen voor hun kiezen kregen en krijgen interesseert hem nog minder, daar heeft hij de dooddoener voor, dat via de huurtoeslag wordt gecompenseerd, kijk dat die mensen toch vele euro's meer moeten betalen, ach wat dan nog???? Ze gaan toch de straat niet op!! Bovendien hebben ouderen een gestel als een 20 jarige, dus die kunnen best wat klappen verwerken......... Trouwens daarover gesproken: ouderen betalen net als iedereen meer voor de zorgpolis, laat ze maar blij zijn, dat ze niet veel meer moeten betalen, daar ze veel meer gebruik van de zorg maken....!!!!! Met andere woorden, ze mogen in hun handen knijpen, dat ze nog zo sociaal worden behandeld.......

Volgens anonieme, nog niet bevestigde bronnen, zou Asscher kortgeleden hebben opgemerkt, dat ouderen die niet tevreden zijn, zichzelf maar het leven moeten benemen, 'we' hebben ten slotte toch niets meer aan die ouwe zakken, ze kosten alleen maar geld....... Ja toch....????

Geen opmerkingen:

Een reactie posten