Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 7 april 2015

Wim van de Camp: spreken over mensenrechten tijdens handelsmissies, heeft totaal geen zin........

Zojuist hoorde ik CDA Europarlementariër en houten leernicht Wim van de Camp op Radio1. Hij zit momenteel in Turkije met een EU missie, om daar te spreken over infrastructurele projecten. Van de Camp werd gevraagd naar zijn reactie op het platleggen van sociale media (Facebook, Twitter en YouTube) door de Turkse overheid. Dit is overigens een reactie op beeldmateriaal dat op deze media circuleerde, over de gijzeling door twee 'links radicalen', die een openbaar aanklager gijzelden, waar deze drie omkwamen, bij een 'bevrijdingsactie' van de Turkse politie.

Uiteraard is van de Camp daar niet over te spreken (het platleggen van sociale media), zoals hij het ook niet eens is, met de enorme beperkingen, die de pers daar zijn en worden opgelegd en de vele journalisten, die in Turkije vastzitten. Dat laatste noemde van de Camp niet, nee voor je het weet, gaat men vragen stellen, waarom we handel willen drijven met een regime, dat zo de schijt heeft aan mensenrechten, dat het zelfs journalisten opsluit......

Vanavond heeft van de Camp een diner met de Turkse minister van transport, daarom werd hem gevraagd, of hij e.e.a. vanavond voor zal leggen. Nou zo'n minister gaat zich te buiten aan technische taal, dus......... Bovendien, zo stelde van de Camp, worden dit soort zaken wel tijdens diners ter tafel gebracht, bijvoorbeeld ook in China, maar deze vragen worden altijd netjes van tafel geveegd....... ha! ha! ha! ha! ha! Eindelijk een politicus, die openlijk toegeeft dat alle dappere praatjes, over regeringen informeel aanspreken op mensenrechtenschendingen en dat die zo zinvol zouden zijn, van A tot Z gelogen zijn....!!! Al stelde Camp wel, dat er vanavond wat kritische EU politici aan tafel zullen zitten en dat hij wel benieuwd was.......... ha! ha! ha! ha! ha! De flapdrol bekent dus, dat hijzelf niet kritisch is en geen actie onderneemt op mensenrechtenschendingen......!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten