Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 9 mei 2024

Genocide Joe spreekt alweer met gespleten tong gezien zijn waarschuwing aan het adres van Israël


(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice in Google Translate)


Oorlogsmisdadiger, mede genocide pleger en VS president Joe Biden heeft Israël gedreigd dat de VS geen wapens en munitie zal leveren als het Israëlische leger Rafah daadwerkelijk aanvalt, zo liet CBC Radio1 Toronto afgelopen nacht om 4.00 u. weten. 

Biden says U.S. won't supply weapons for Israel to attack Rafah, in warning  to allyDe leugen van Genocide Joe dat de VS geen wapens zal leveren voor de aanval op Rafah, die wapens zijn allang geleverd, de valse hypocriet!!

Het is dat het allemaal zo in en in triest is anders zou je je werkelijk kapotlachen. De VS heeft sinds 7 oktober ongelofelijk veel wapens geleverd aan Israël (in totaal meer dan 120 keer!!), Nog afgelopen week heeft de VS een bedrag van 14 miljard dollar vrijgemaakt voor Israël, waarbij meer dan 1 miljard al is gestort voor het fabriceren van een laserwapen, waarmee ook voertuigen kunnen worden vernietigd.....

Voorts valt Israël Rafah al aan en wordt het oosten van de stad gebombardeerd..... Alsof de inlichtingendiensten van de VS, de massamedia in de VS en vooral Biden dat niet zouden weten: te zot voor woorden!!!

Bovendien liegt Biden met zijn 'waarschuwing' aan het adres van Israël, daar hij het laat voorkomen alsof hij niets kan doen, terwijl hij weigert om de enorme slachting die het psychopathisch moordende Israëlische leger aanricht onder de Palestijnen, te zien als genocide, sterker nog dit zwijn (mijn excuus aan deze dieren) stelt dat het antisemitisch is als je dat woord durft te gebruiken, de totaalidioot!! 

Door de studentenprotesten in de VS heeft men in de VS een regel ingesteld waarmee de meeste kritiek op Israël wordt weggezet als antisemitisme, terwijl elk land dat iets dergelijks zou flikken als Israël, het volkomen terecht zou verdienen om aan de paal te worden genageld en te worden gesanctioneerd op de meest rigoureuze manier!! (terwijl Israël dit al 7 maanden doet, zonder ook maar één westerse sanctie!!!)

Als Biden het wil is deze genocide morgen afgelopen!! Ofwel hij is niet alleen mede verantwoordelijk voor die genocide vanwege de enorme wapenleveringen aan Israël, maar bovendien versterkt hij zijn rol in die genocide door niet in te grijpen!! Kortom Biden is overrijp voor berechting door het Internationaal Strafhof in Den Haag (International Criminal Court [in the Hague] >> ICC), de vuile schoft!!


Zie ook: 'AANVAL OP OOST-RAFAH IS BEGONNEN!!! VS en rest westen laten Israël begaan met uitvoering genocide onder uitingen van 'bezorgd te zijn': een wel heel smerig spel.....' (6 mei 2024) En zie de berichten onder de links in die blogpost!!


Let op!! De ruimte om reacties weer te geven werkt niet altijd. Als je commentaar hebt en het lukt niet op de normale manier, doe dit dan via het mailadres trippleu@gmail.com, ik zal deze dan opnemen onderaan in het bewuste artikel, althans als je geen geweld predikt, voorts plaats ik jouw reactie ook al staat deze diametraal tegenover dat bericht. Alvast mijn dank voor jouw eventuele reactie, Willem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten