Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 12 december 2010

De CDA'ers Deetman en Bagger eh Grapperhaus

Deetman en Grapperhaus zien af van het CDA voorzitterschap, dat zouden namelijk verkiezingen worden en daar hebben deze 2 democratische CDA 'zwaargewichten' geen zin in.
De voorzitter van de Bouwfraudeurs Nederland: Elco 'engerd' Brinkman is door het CDA bestuur voorgedragen als lijsttrekker voor de 1ste kamer verkiezingen van maart a.s. Volgens Liesbeth Spies is Brinkman een zwaargewicht, die breed actief is in Nederland (quote NOS). Ja heel breeeeeeeeeed Liesbeth, in de vastgoedsector. Brinkman de schoft die durfde te zeggen, dat je nou eenmaal niet voor een dubbeltje op de eerste rang kan zitten, na het verzakken van een nieuw winkel/wooncentrum in Amsterdam en afbrekende balkons van nieuwbouwhuizen. Alsof er geen bouwvoorschriften bestaan. De Nederlandse bouwers die voor een flink deel verantwoordelijk zijn voor het 'gebakken lucht gedeelte', in de prijs van nieuwbouwhuizen en kantoor/bedrijfspanden.Heeeeeeeeeeeeeel breeeeeeeeeeeeeeed dus.
De bouwfraude klopt weer steeds harder aan de 'juridische' deur van Nederland, dus tijd voor een andere functie, voor de zoveelste disfunctionerende  CDA'er, die bepaalt niet voor een dubbeltje op de eerste rang zit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten