Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 7 januari 2012

Van de Kamp over de EVP en Hongarije

De houten CDA EU leernicht van de Kamp, ventileerde gisteren in het radio1 journaal (voor 8.30u.) kritiek op GroenLinks Europarlementariër Sargentini, zij wil dat de EU Hongarije een 'artikel 7' maatregel oplegt. Dat houdt onder andere in, dat het land zijn stemrecht in de EU verliest. De Hongaarse dictator Orbán neemt steeds meer antidemocratische besluiten en maatregelen. Je zou voorzichtig kunnen zeggen, dat Orbán bezig is met een nazificatie van Hongarije, zoals zijn voorgangers dat deden in de aanloop van WOII.

Van de Kamp vindt dat Hongarije een meerpartijensysteem moet hebben (dat hebben ze al hoor van de Kamp), het probleem is dat de Fidesz zo ongeveer de absolute macht heeft (dat zegt veel over de democratische gevoelens van de gemiddelde Hongaar). De houten christen wil eerst het onderzoek afwachten dat de EU heeft ingesteld naar de maatregelen die Orbán heeft genomen en hij gelooft niet zo maar alles wat de media zeggen. Alsof het een probleem is, even poolshoogte te gaan nemen, als EU parlementariër. Het holle houten vat, van de Kamp gaat nog een stap verder, hij heeft er alle vertrouwen in dat het uiteindelijk allemaal goed komt.
Buiten dat van de Kamp zichzelf kan oriënteren op de situatie in Hongarije, moet ik wel heel erg twijfelen aan de waarheid van de woorden, die deze christen gebruikt, als je nu nog niet weet wat er aan de hand is in Hongarije, ben je stekeblind en stokdoof.
De Fidesz van Orbán is een coalitiepartij van de EVP (de EU 'christendemocraten'), waar ook het CDA en van de Kamp, deel van uit maken. Het is als met de partij van de pedo en leugenaar Berlusconi en de partij die Griekenland in het verderf stortte, allemaal goede leden van de EVP familie. Daar is het ook, waar de schoen van deze CDA'er wringt. Van de Kamp zou het liefst al deze zaken zo snel mogelijk onder het tapijt vegen en beschermt de zusterpartijen. Voorts zullen heel wat CDA'ers jaloers zijn op de manier waarop Orbán zijn volk 'leidt', vandaar dat het CDA, liever nog vandaag dan morgen, al de Nederlandse zeggenschap in de EU wil opgeven, de EVP is immers de grootste partij in die EU en de grootste fractie in die partij is een uiterst conservatief 'christelijke'......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten