Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 13 september 2012

Verkiezingskater? Hier een geneeskrachtig muzikaal recept van uw dr. Pisser

Ondanks zijn vele verkiezingsoverwinning-saboterende bezigheden, zag uw geestelijke wonderdokter toch nog de mogelijkheid een nieuw recept uit te schrijven:

Om de ontstane (geestelijke) toestand in Nederland nog eens goed weer te geven (en voor de mensen aan de onderkant van de maatschappelijke ladder, ook in letterlijke zin), eerst het album 'Rock Bottom' van Robert Wyatt, het eerste album na een ongeluk, waarbij hij verlamd raakte. Robert Wyatt was de fameuze drummer van (the) Soft Machine en later Matching Mole. Wyatt ging, na de consumptie van LSD en grote hoeveelheden alcohol 'uit vliegen...' Rock Bottom is een magisch album, het eerste na Wyatt's ongeval, en een onderstreping van zijn talent als meesterlijk muzikant (speciaal voor VVD stoephoer Schippers, die denkt gehandicapten te kunnen prijzen, om ze even later weer verder uit te kunnen kleden; dit album is mede opgedragen aan Johan van der Wielen, een groot cartoonist, mijn groet) . Daar dit album aan de korte kant is vervolgen we met het alweer geniale album 'Ruth is Stranger Than Richard', de opvolger van Rock Bottom (opgedragen aan Marije, mijn groet).
Dan een reis door tijd en ruimte met het album 'Hoi Polloi' van The Carnival Band, schitterende 10 sterren muziek, gevolgd door de Franse geniale mafketels van Java met 'Safari Croissière', wereldmuziek op grote hoogte! Omdat het er zo mooi op aansluit, spelen we aansluitend 'Pangea' van Chet Nuneta, zoals eerder in andere woorden gezegd: jezus christus op een paard, wat mooi! Als laatste de schitterende verzamelaar 'One Night In Bloom' van het Italiaanse wereld label 'Amiata Records', met een op 'My Generation' van The Who gebaseerd nummer, '7th Du Matin' uitgevoerd door Jacqueline Taieb, moooooooi!

Als u na het volledig draaien van deze albums (op ABN) niet bent opgevrolijkt, blijft niets anders over dan vroeg naar bed!
Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten