Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 10 november 2012

Muzikaal recept voor onafhankelijkheid, tegen belangenverstrengeling en domme koppen op tv

Uw blogdokter heeft weer een uitgelezen recept voor u bereid, zodat u met doorgeblazen hersenen, fris op stap kunt vanavond.

Doker P. Pisser begint vandaag met het album 'Great Grape' van Moby Grape, een compilatiealbum getrokken van de eerste 3 albums van deze groep.  Prachtige 'westcoast' muziek uit lang vervlogen tijden, die vele anderen inspireerden, terwijl maar een enkeling het geluid wist te evenaren met een eigen inbreng. Santana met 'Abraxas' is het volgende voorgerecht, één van de mooiste albums van deze band, die op een gegeven moment een (vervelende) herhaling van hetzelfde werd, met een enkele uitzondering daargelaten. De dokter vervolgt met het album 'Take Me To God' van Jah Wobble's Invaders Of The Heart', zoals u meteen hoort worstelt ook Wobble met de hersenspoeling, die hij in zijn jeugd opliep (waar zijn 'voornaam' niet bij helpt), maar ik geloof dat dit tegenwoordig wel aardig goed zit. Het album is in ieder geval meesterlijk goed!
Hoofdgerecht: Recycler met 'Alphabhangraprychedelicfunkin', de naam van het album zegt genoeg over de muziek, is dit gewoon  mooi, of is het adembenemend godvergeten skitterend mooi? Uw Azijnpisser weet het wel! Dan een on-Nederlands mooi album van P&Bee Productions met 'Rituals', een soort space jazz met veel funk invloeden, prahahahachtig!
Galactic vervolgt met 'From The Corner To The Block', geneeskrachtig genoeg voor een extra opname in dit recept, jezus wat is dit sterk! Als toetje de ijle klanken van IJsland, met het album 'Go' van Jónsi, de voorman van Sigur Rós. Genieten mensen, een waanzinnig mooi album!

Je weet het, voor het beste resultaat, alles geheel afspelen op ABN!

Veel Plezier!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten