Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 14 december 2012

Jeroen Wielaert, de zwaar overbetaalde kwast, schiet een bok

'Verslaggever' Jeroen Wielaert is niet alleen vervelend, door zijn uitermate suffe manier van spreken (als een slechte sinterklaasdichter uit de 50er jaren), maar ook door al zijn blunders. Zo sprak hij afgelopen woensdag in 'zijn' Radio1 programma Lijn 1, op 'poëtische' wijze de woorden uit, dat de bus op een druilerige weg staat (de idioot bedoelde het weer), fouten in de bureaucratie (?!?) en valsheid van geschrifte. Werkelijk ongelofelijk dat deze nitwit nog steeds zijn onzin kwijt kan op de landelijke radio, deze 'verslaggever' maalt er niet om, zijn gasten op de meest achterlijke manier te onderbreken en zijn rechtse mening 'leuk' te ventileren, hij hoort tenslotte het liefst zichzelf. Het programma van afgelopen woensdag ging over de vele bestuurders, die de 'fraude-fout' ingaan, zoals nu weer de verdachte bestuurders van de AMOS scholen, Wielaert had hiervoor de volgende stelling bedacht: 'zijn bestuurders vogelvrij?', belachelijk: ten eerste is dat geen stelling, ten tweede is het alsof bestuurders alles volgens de regels doen en de vele zaken, die dit onderwerp betreffen, verzonnen zijn, waardoor deze bestuurders dus het slachtoffer zijn.

De woordvoerder van AMOS sprak met Wielaert over een 'BRIN-nummers' en wilde dit uitleggen, waarop Wielaert hem onderbrak. De kakelende nitwit Wielaert was zo op dreef, dat de gast hem moest onderbreken, daar hij zaken door elkaar haalde (aldus deze gast).

Het meest vreemde is wel, dat Wielaert een gigantische bok schoot, de woordvoerder van AMOS stelde bij herhaling, dat hij niets over deze zaak wist en dus niets anders kon vertellen, dan de gemiddelde burger en ook Wielaert via de media binnenkreeg, dat er sprake zou zijn van valsheid in geschrifte. Wielaert bleef maar zaken herhalen waar het om zou kunnen gaan, werkelijk hopeloos, wat verdient deze enorme lul?

Vandaag stond de film over het bombardement op Rotterdam centraal in Lijn 1. Wielaert vond het wel gepast te lachen, nadat hij een gast vroeg, dat deze de deportaties (van de Joden) zeker ook niet goedpraat......
Aan het eind, kwam Wielaert door al zijn gekoekwous in de problemen, hij wist niet meer verder te lullen, zodat een gast hem te hulp moest schieten en hem een onderwerp aanreikte....

Nogmaals wat verdient deze minkukel met zijn waardeloze werk?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten