Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 10 september 2013

Afscheidsbrief geplaatst in smakeloos AD

De afscheidsbrief van de vader, die zijn 3 zoons vermoordde en daarna zichzelf het leven benam, heeft het AD integraal geplaatst, in eerste instantie met de volledige namen, al is dit op de website veranderd. De hoofdredacteur van het AD, die na 12.15 u. op Radio1 was te horen, vond de namen ook wat ver gaan, maar staat nog steeds achter smakeloos integraal plaatsen van de brief in zijn 'krant'. Het kleurt het nieuws, aldus deze koude zak patat, die er aan toevoegde, dat er ook een commentaar bij staat van een psycholoog, of psychiater, die op de site van het AD niet terug te vinden is (althans niet in het bewuste artikel). Buiten dat, hoe kan een psychiater, of psycholoog alleen op grond van een brief, ook maar iets zinnigs zeggen?

Het Jeugdjournaal had in dezelfde uitzending een woordvoerder, die uitlegde, dat het Jeugdjournaal hier geen aandacht aan besteedde, het waarom ontging mij een beetje, maar dat zal van alles met de 'tere kinderziel' te maken hebben, de woordvoerder vond het op zeker, niet te vergelijken met de 2 jongetjes die eerder dit jaar vermoord werden door hun vader, dat startte met een 'amber alert', dus die jongens leefden misschien nog, enz. enz.
De woordvoerder meldde voorts, dat er geen commentaar was gekomen op het niet plaatsen van dit bericht.... het is dat het zo triest is, anders zou je je doodlachen: nee als iets er niet is, kan je er geen commentaar op geven. Dit bericht had echter wel geplaatst moeten worden, ellende verzwijgen voor kinderen, is goed voor de ontwikkeling van grote frustraties en angsten..........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten