Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 19 september 2013

Dijsselbloem heeft een extra cadeau voor de welgestelden

Nadat zijn onderknuppel, VVD dingdong leeghoofd Weekers, t.b.v. de welgestelden, nogmaals een inkeerregeling heeft geregeld, voor het (misdadig) ontduiken van belastingen*, zorgde zijn baas, de wanpresterend PvdA minister van Financiën, Dijsselbloem, dat welgestelden € 100.000,-- aan hun kinderen mogen schenken, belastingvrij (!!!!!), zo meldt de begroting voor 2014. Dit voor de aankoop van een huis, of het aflossen van een hypotheek, dat zou volgens Dijsselbloem 'een vliegwiel' zijn om de bouwmaffia aan het werk te krijgen. Dat is nog niet genoeg voor die arme welgestelden, dus roept Dijsselbloem de banken op, geen boete te rekenen voor vervroegde aflossing van hypotheken.......

Het is duidelijk, Rutte 2, inclusief de PvdA, wil ten koste van alles de huizenbubbel en daarmee de meer dan achterlijk hoge huizenprijs, in stand houden, het kabinet heeft niet voor niets de huurders, een meer dan onbeschofte huurverhoging door de strot geduwd!!!

*Voor bijstandsgerechtigden, die niet rond kunnen komen en die € 50,-- zwart hebben bijverdiend, is er geen 'inkeerregeling', zij worden vervolgd, tot de laatste cent. Vergeet daarnaast niet, dat er naar schatting 50 miljard aan belasting wordt ontdoken op jaarbasis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten