Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 8 oktober 2013

Muzikaal recept tegen geschiedvervalsing en tegen dierenbeulen, die zich sportvissers durven te noemen

De uiterst geneeskrachtige recepten van blogdokter en druïde P. Pisser, zijn niet alleen geneeskrachtig en geestverruimend, maar ook geestversterkend. Met een aantal sessies, zal je, als je je niet meer op plaats vindt in de huidige maatschappij, snel doorhebben, dat er veel betere plaatsen in de maatschappij zijn, dan je ooit voor mogelijk hield. Niet alleen de negatieve waar je zelf zat, maar ook de negatieve van de machthebbers en (oplichters) ondernemers (de grote ondernemers zijn bovendien de echte machthebbers, samen met de financiële maffia), maar bovenal zijn er positieve plaatsen genoeg met legio mensen als jij, die de huidige gang van zaken meer dan zat zijn, mensen die medestanders zoeken om samen actie te ondernemen, tegen die gang van zaken.

Geheel gehuld in nevelen, waarin zelfs kleine bliksemschichten te zien waren, met dito bui, vooral tekeer gaand tegen van Aersma Buma, de CDA houten oplichter, volksverlakker Ojik van GroenLinks, eh AsgrauwRechts en Pechtold, het rijkeluiszoontje dat Democraten (ha! ha!) 66 mag leiden, smerige oplichters donderde het uit zijn mond, waar Aersma Buma het lef weg haalt, om het nu voor de welgestelden op te nemen, snapte hij niet, dat een 'christen' van een partij, die vooral de 'christelijke' waarden geheel en al af heeft afgezworen, zo openlijk het voorgaande propageert, zonder daar volkomen op afgemaakt te worden, maakt de dr. zo ongelofelijk pissig, 'ik ga 'm in z'n bek schijten', donderde het door mijn straat......
Dat belooft een berg dondermuziek, wat ik je brom...
Voorgerecht: The Residents met 'Washington', het eerste deel van het 4 delig album: 'Our Tired, Our Poor, Our Huddled Masses', een geweldig album, met idd wat donder zo nu en dan, maar het is wel zo mooi, dat er al snel een grote lach op je gezicht zal verschijnen, prachtig!!! Brian Eno, neemt het over van de Residents met: 'Another Green World', dat de man een genie is, is allang bekend, dit is dan ook het derde soloalbum van deze geluisdstovenaar, waarop hij je een psychedelische trip laat maken, sluit je ogen en geniet mee!!! Aansluitend het album 'Whatevershebringswesing' van Kevin Ayers (wel de remix met mooie bonus), grootse psychedelische muziek in vele stijlen, een geniaal mooi album!!! Vreemd, maar het volgende album is van Pere Ubu: 'Story Of My Life' godvergeten goed mensen, rockjazz, ja geen jazzrock, van topniveau, geweldig!!! De hoogste tijd voor Can met 'Soon Over Babaluma', geniet van deze voorlopers van trance en samplegebruik (bassist Holger Czukay gebruikte al heel vroeg fragmenten van radiouitzendingen opgepikt van de korte golf, in de muziek van Can). Wat mij betreft, is dit één van de mooiste albums van deze Duitse psychedelische sf rockgroep, purrrrrachtig!!!!!! Tot slot zusters en broeders, het waanzinnig mooie album 'Sound Of Silver' van de legendarische (ja, nu al) band LCD Soundsystem, al vaker gebruikt, maar het is dan ook uiterst geneeskrachtige muziek!
Tot de volgende sessie en veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten