Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 7 januari 2014

Muzikaal recept tegen de verkwanseling van Groenland en voor echte belangenbehartigers t.b.v. ouderen, die zo smerig gepakt worden door Rutte 2

Welkom bij de sessies van blogdokter en muziekdruïde Pietje Pisser, die je hier middels geneeskrachtige recepten verlost van vermoeidheid, zwaarmoedige gedachten en algehele lamlendigheid, al wat je hoeft te doen is de recepten in het geheel af te spelen, tenzij anders vermeld, bas en volume lekker hoog (maar verknal je gehoor niet, net als de relaties met eventuele huisgenoten en/of buren). Ontdoe je gedachten van alle nietszeggende lulpraatjes en stel je hersenpan open (niet met een zaag!) voor de mooie, magische kracht die muziek geeft!

Weer geen dr. P vandaag, volgens één van zijn lullige volgelingen, zit hij nog steeds ondergedoken, maar gaat het goed met hem en hij laat alle lezers groeten. Hier het recept dat hij liet bezorgen:
Noemèèèróóóó oenóóóó Soft Machine en hun album 'Fourth', mooie jazz met psychedelische ondertoon, het laatste Machine album waar Robert Wyatt aan meewerkte, let ook op het mooie baswerk van Hugh Hopper, een lekker album om de geest te ontdoen van niet ter zake doende muizenissen en ergernissen!!! Jack Bruce vervolgd met zijn album 'Cities Of The Heart', een schitterend album van deze nog levende basgod, met idem goddelijke stem, een live album dat zijn kwaliteiten nog eens benadrukt, vandaag het eerste deel van dit album, mooi!!!! Dan een aankomende basgod, Zimoun en zijn album 'Zimoun Na (met een rondje op de 'a'), een album gemaakt met de medewerking van o.a. Don Li, die ook deels de eindproductie voor zijn rekening nam, een magisch mooi album, ga achterover zitten, of liggen en geniet!!! Voort met Jah Wobble en zijn compilatie-album '30 Herz', alweer een levende basgod, jezus wat is dit goed!!!! Zag gisteravond op BBC een popprogramma (met uitleg) over 1979, waarin PIL optrad, Wobble had toen een voortand zwart laten maken, opvallend was het verschil in aanbod, ronduit bagger naast de schoonheid van PIL, je staat er van te kijken, dat bands als PIL nog werden uitgenodigd. Nu iets geheel anders: Underworld met: 'Second Toughest In The Infants', een geweldig album van deze elektronische groep, waar voor bas liefhebbers genoeg te genieten valt!!!Tot slot alweer zusters en broeders ook, het verzamelalbum 'Worlds Collide', met op het 1ste deel mooie remixes van originele wereldmuziek, met o.a. bijdragen van Professor Stretch, Loop Guru, Andy Falcone, Jah Wobble e.a., maar ook de originelen draaien, die kan je het best als eerste draaien, uiterst krachtig medicijn mensen!!!!
Veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten