Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 19 september 2014

Sander de Rouwe is bezorgd over telefonerende fietsers.......... AAAAAJ!!!!!

CDA auto-idioot en volksverlakker de Rouwe, was vanmiddag op Radio1 te horen, over telefonerende fietsers. Hij is zeer bezorgd, daar in Amsterdam alleen al, 15 fietsdoden per jaar vallen. Zijn dat allemaal ongevallen, waarbij de fietsende slachtoffers telefoneerden, vroeg de presentator aan de Rouwe. Nou, 'hik slik' dat is niet echt  te zeggen, daar is te weinig over bekend......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Deze enorme volksverlakker bedoelde hier te zeggen, dat hij het niet wist en eigenlijk uit z'n nek zat te lullen........ Dat maakt voor de Rouwe niet uit, hij heeft 't maar weer gezegd!* Zullen we wedden, dat daar dodelijke fietsslachtoffers tussen zitten, die door telefonerende automobilisten omver werden gereden, om nog maar te zwijgen over de 'dode hoek' van vrachtauto's........... Fietst u op een mooie dag maar eens door de stad en zie hoeveel automobilisten met de telefoon aan het hoofd rondrijden, zelfs in de bocht, zie je deze idioten nog met een telefoon aan hun domme kop.

De Rouwe is een auto-fanaat en uiteindelijk kwam de aap uit de mouw, of beter gezegd uit de auto: de Rouwe is pissig, dat de automobilist automatisch als sterkste partij wordt gezien en dat daarmee de schuld voor een aanrijding, voor het overgrote deel bij deze automobilisten wordt neergelegd.... Kijk, zo kennen we deze rentmeester van god weer, net doen of je bezorgd bent over een zwakke partij in het verkeer, maar ondertussen pleiten voor het terugdraaien van regels, zodat een fietser weer als hoofdverantwoordelijke kan worden aangemerkt...........

Voor meer berichten over deze CDA hufter, klik op het label 'Sander de Rouwe', onder dit bericht.

*Zoals u wellicht weet: als politici maar lang genoeg hun lulverhalen en leugens volhouden, gelooft het grootste deel van de bevolking hen uiteindelijk, daar de landelijke media deze leugens braaf als waarheid brengen, zie het conflict in Oekraïne.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten