Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 3 september 2014

Timmermans gaat op voor super-secretaresse........ ha! ha! ha! ha!

De vele sollicitatie gangen van infantiel en uiterst slecht functionerend PvdA minister van BuZa, Timmermans in Brussel, die een godsvermogen aan belastinggeld hebben gekost, 'leveren eindelijk vruchten op', Juncker wil Timmermans wel als super-secretaresse...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ik geef eerlijk toe, dat ik geen hoge pet op had, wat betreft Juncker, iets dat de regelmatige lezer kan beamen, daar moet ik nu toch wat nuances aan toevoegen. Niet begaan met de algehele Nederlandse hysterie rond koekenbakker Timmermans, heeft Juncker de 'geweldige kwaliteiten' van Timmermans juist ingeschat, deze kwezel is niet geschikt om EU commissaris te worden, daar mist hij de juiste kwaliteiten voor. Om Nederland niet geheel voor schut te zetten, wil hij Timmermans wel als rechterhand, zo kan hij het minst kwaad. Een heel juiste inschatting van Juncker! Timmermans maakte zich afgelopen zomer een paar keer volkomen belachelijk, bijvoorbeeld met zijn achterlijke uitspraak, dat IS (= ISIS) wordt gesteund door Irak, middels de oud-premier premier al-Maliki en wat betreft Syrië door de Syrische president Assad........ Dan de toespraak die Timmermans voor de VN hield, waar hij zo voor wordt geprezen in Nederland, deze was niets meer of minder, dan een bijzonder slechte smartlap, die bol stond van aannames en was gebaseerd op drijfzand!!!

Timmermans is een over een dikke hoop stront getilde nitwit, die beter in een vakantiekolonie in Zuid-Europa als animator aan het werk kan gaan, heeft hij ook nog wat aan z'n talenknobbel!!

Voor meer mislukte 'avonturen', blunders en uiterst domme uitspraken van Timmermans, klik op het label met zijn naam, onder dit bericht.

2 opmerkingen: