Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 3 oktober 2014

Nederland via 'omweg' toch met F16's boven Syrië.....

Nou gefeliciteerd zal ik maar zeggen, 'iedereen' in Nederland ging vandaag op weg met rode konen, we gaan eindelijk IS (= ISIS) bombarderen op Iraaks en...... Syrisch grondgebied!! Dat hadden we niet verwacht zeg, eerst al dat getut en nu komt hare kwaadaardigheid stoephoer Hennis-Plasschaert met de oplossing. Ze legde gistermiddag aan de Kamer uit, dat wanneer de situatie zich zou voordoen, dat IS troepen zich tijdens een aanval  zouden terugtrekken op Syrisch grondgebied (vanuit Irak), de Nederlandse F16's deze troepen ook op Syrisch grondgebied mogen bombarderen en weet ik niet wat je verder allemaal met dit helletuig aan ellende kan veroorzaken....... Maar zo verzekerde de VVD hufter de Kamer, zo'n situatie zal zich hoogstwaarschijnlijk niet voordoen, immers die F16's komen van grote hoogte en zijn zo snel, dat terugtrekken over de grens niet mogelijk zal zijn..... Daar gaf deze volksverlakker precies de aanzet, tot wel degelijk een 'grote' waarschijnlijkheid: de eerste beste keer, dat zo'n F16 piloot IS troepen zal spotten, net over de grens met Irak op Syrisch grondgebied en deze piloot ziet dat ze maar van één plek kunnen komen, namelijk uit Irak, hij in feite het lamme 'excuus' van H-Plasschaert kan gebruiken en die troepen zal aanvallen op Syrisch grondgebied....... De kuttekop voegde er nog aan toe, dat ook om hulp te bieden, net over de grens, de piloten ook boven Syrisch grondgebied mogen aanvallen.......... Met andere woorden: Nederland gaat IS troepen aanvallen, als zij tot een kilometer of 30 over de Iraakse grens zijn, immers als je met zo'n ding vliegt en je zegt poep, ben je al zo'n 30 kilometer verder..... Top bedrieger Hennis Plasschaert durfde in deze zelfs het internationaal recht te noemen...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Timmermans was nog even te horen,  de koekwous had het over een maatschappij, die tot nu toe alleen maar geweld, als conflict oplosser gebruikt, over wie de lul 't had weet ik niet, ik vermoed Afghanistan, n.a.v. de installatie van een nieuwe roverhoofdman, als president daar, maar ik ga dit niet naluisteren. Eén ding is wel duidelijk: hij bedoelde met dit land niet de VS. Als er nu een land is, waar dit voor opgaat, het oplossen van conflicten met geweld, is dat de VS wel, sterker nog: de VS heeft niet eens een conflict nodig, om een land illegaal binnen te vallen!!!!!!

'We' mogen er trots op zijn, dat Nederland al weer meedoet aan zinloze acties, die tot jaren verder,  tegenacties kunnen uitlokken.... Uiteraard vallen er weer 'onschuldige' burgerslachtoffers en natuurlijk zullen er familieleden van die slachtoffers zijn, die wraak willen nemen, kortom Nederland helpt het conflict daar verder verdiepen... Een conflict, dat direct veroorzaakt werd door de illegale oorlog tegen Irak, mede door Nederland ondersteund (de illegale oorlog tegen Irak), onder leiding van de VS.......

Zie ook: 'Ten Broeke bakt IS liever zo lang mogelijk donkerbruin........ AAJAAJAAJ!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten