Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 6 september 2012

Opstelten 'op dreef': zandzakken voor de deur!

De zwaar disfunctionerende VVD minister van Veiligheid en Justitie, de uitgezakte pad Opstelten, zag dat hij zo goed als niets heeft gepresteerd als minister (tegen een belachelijk hoog salaris), erger nog, een aantal zaken zijn in het geheel niet aangepakt, dus op de valreep van de verkiezingen tovert hij de ene maatregel na de andere uit zijn gore hoed, o.a. één die de nationale politie moet promoten, terwijl (politie) deskundigen deze centralisatie al naar de prullenbak hebben verwezen.
Laten we hopen, dat de aspirant VVD stemmer, zich niet laat belazeren en beseft dat de VVD het langjarig record in de werkloosheid heeft bewerkstelligd en de economie in een krimp heeft gekregen, bovendien stelt Opstelten schijnveiligheid boven daadwerkelijke veiligheid, kortom Opstelten is een vervelende blaaskaak, totaal ongeschikt voor het ambt dat hij uitoefent.

Mocht u geloven in de VVD leugen, dat de hypotheekrente tot aan het einde der dagen in stand zal worden gehouden, denk aub na, deze is niet te handhaven. De VVD zou zich bezig moeten houden met de vraag hoe gewone huishoudens ontzien kunnen worden, als de huizenbubbel barst, maar gelooft u mij maar, tegen die tijd, kan u vrolijk de schijt krijgen van de VVD en mag u zelf op de blaren zitten, i.p.v. de veroorzakers van die huizenbubbel.....

Nogmaals, als u onder de € 33.000,-- (eigenlijk tot € 45.000,--) per jaar verdient, bent u een dief van uw eigen portemonnee, als u VVD stemt (dat geldt overigens ook voor D66 en GL)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten