Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 31 juli 2015

ING goochelt tegenwoordig ook al met cijfers........ Hoewel, dat deden ze al eens eerder, op een rampzalige manier wel te verstaan... Kortom volksverlakkerij van de bovenste plank!

ING bemoeit doet tegenwoordig ook al aan het goochelen met cijfers aangaande de maatschappij en de economie. Niet op de manier die tot de krediet- of bankencrisis leidde in 2008, maar op manier van het CBS. Men had 'de bevolking' gevraagd naar het vertrouwen in het regeringsbeleid en wonder oh wonder, dat was weliswaar nog onvoldoende, een 4,6 maar altijd wel hoger dan bij de laatste meting, aldus deze oplichtersbende. ING de bank van wie je bij vertrek, niet eens je rekeningnummer mag meenemen, terwijl het achterlijk lange IBAN rekeningnummer, voor het leven bedoeld zou zijn........ Leve de bankenlobby in de politiek!

Volgens de uitkomsten van 'dit onderzoek' hebben de Nederlanders vooral zorgen om Griekenland en de hoge loonkosten in Nederland......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, het regeringsbeleid, nou zeg maar lobby voor de banken, is in het voordeel van ING!! Met de Nederlandse handtekening onder het vrijhandelsverdrag TTIP, zal de Nederlandse regering heel wat minder te zeggen hebben, over de financiële instellingen..... Een 'brievenbushoofdkantoor' in de VS en klaar is ING!!!

'Natuurlijk' vinden de Nederlandse arbeiders, die tot € 35.000,-- per jaar verdienen, dat ze veel te veel salaris krijgen...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Nu nog even een flinke demotie voor iedereen en de werkgevers met een korte termijn visie (de meesten dus) zijn weer helemaal blij!!! Overigens: benieuwd hoe de vraagstelling was, waar Griekenland als zorgfactor uitkwam..... Immers ING behoort tot de hoofddaders die het Griekse volk zoveel ellende hebben gebracht, door het op de pof leveren van krediet aan de voormalige corrupte Griekse regeringen.......

Voorts vrees ik, dat ING vooral de werkgevers heeft bevraagd, nee niet bevrucht..........

Voor meer berichten over ING, demotie (loonsverlaging), CBS (ook zo'n letterlijk 'fantastische' cijfergoochelaar), rekeningnummer, bankencrisis, kredietcrisis, Griekenland en/of schuldenlanden klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten