Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 30 mei 2020

Piet Hoekstra (VS ambassadeur voor Nederland) en o.a. de rellen in de VS

'Geachte heer' Hoekstra, bij deze een schrijven van mij aan uw adres, dit daar u keer op keer volkomen onterecht en volkomen onbeschoft denkt zich te kunnen bemoeien met de politiek in Nederland en elders. Heb overigens niet de idee dat u deze brief wilt lezen, immers hier volgt kritiek op 'de geweldige VS' (en nee, niet Amerika, immers de VS is bepaald niet het enige land in de 3 Amerika's, al doet het zich wel als zodanig voor, juist door de naam Amerika te misbruiken, het land dat uw voorouders en die van uw landgenoten hebben gestolen van de oorspronkelijke volkeren in wat wel de grootste genocide ooit moet worden genoemd.....)

Meneer Hoekstra hoe denkt u eigenlijk over uw eigen land en de rellen die daar nu plaatsvinden? Rellen nadat de zoveelste politiemoord op een gekleurde VS burger plaatsvond en meneer Hoekstra wat vindt u van het enorme aantal politiemoorden in uw land? Hoe denkt u over het feit dat gekleurden minstens één derde minder verdienen dan witte arbeiders, waar dat verschil nog veel groter is als het om arbeiders uit Latijns Amerika gaat, vindt u dat normaal meneer Hoekstra?? 

En meneer Hoekstra wat vindt u van het feit dat uw president ongelimiteerd opdracht kan geven om zonder enige vorm van proces verdachten te laten vermoorden middels drones, waarbij NB meer dan 90% van de slachtoffers niet eens werd verdacht, dus veelal vrouwen en kinderen???

Over moord gesproken meneer Hoekstra, wat vindt u van het feit dat uw land meewerkt aan de Saoedische genocide op de sjiitische bevolking van Jemen??? Vindt u het normaal dat een volk langzaam maar zeker wordt uitgemoord en dat uw land keihard liegt dat Iran vecht in Jemen, waarvoor de vele geheime diensten die uw land rijk is nog niet één flinter aan bewijs hebben kunnen leveren, anders dan alweer de leugen dat Iran wapens levert aan Jemen...... Het voorgaande terwijl uw marine, samen met de Saoedische, in het begin van de Saoedische terreur tegen het volk van Jemen, 2 Iraanse schepen hebben gecontroleerd waarop geen wapen werd gevonden, maar wel humanitaire hulpgoederen en alsnog niet door mochten varen naar een door de Houthi's beschermde haven, nogmaals vindt u dat normaal terwijl het volk van Jemen juist een enorm tekort had en heeft aan deze goederen...???

Uw land heeft altijd zo'n grote bek over democratie en dictators, terwijl uw land de grootste dictators steunt, zoals de uiterst gewelddadige schoften van de reli-fascistische staat Saoedi-Arabië.......

Meneer Hoekstra wat vindt u van het feit dat uw land alleen deze eeuw al 4 illegale oorlogen is begonnen, op basis van enorme bergen leugens aangeleverd door de eerder aangehaalde geheime diensten van uw (gestolen) land... Illegale oorlogen waarbij intussen al fors meer dan 2,5 miljoen mensen werden vermoord, mede met hulp van andere NAVO-lidstaten, die al net zo hard voorgelogen uw uiterst agressieve land volgen in de grootschalige terreur die het uitoefent waar het maar uitkomt.....

Meneer Hoekstra, nu het Coronavirus, een dossier waarop uw land (als Nederland) volkomen fout heeft gereageerd en waardoor de VS nu met het grootste aantal slachtoffers zit....... COVID-19 waarvoor uw president, een fascistische psychopaat, nu China de schuld geeft, terwijl dezelfde Trump eerder (bewezen) China complimenten gaf voor de aanpak van het virus, vindt u dat normaal meneer Hoekstra, een president die vaker liegt dan de waarheid spreekt en morgen stelt zaken niet te hebben gezegd als ze volkomen ingaan tegen een uitlating die hij vandaag nog heeft gezegd??? 

Over de gezondheidszorg in uw land gesproken meneer Hoekstra, hoe vindt u het dat arme VS burgers die geen geld hebben, bijvoorbeeld een chemokuur kunnen vergeten als ze kanker hebben en daardoor overlijden, nogmaals vindt u dat normaal en humaan en in overeenstemming met de woorden in de bijbel gebruikt door jezus, de bijbel die u ongetwijfeld leest????

Dan nog het volgende meneer Hoekstra: wat vindt u van het feit dat het overgrote deel van de VS infrastructuur bij wijze van spreken met pleisters en touwtjes aan elkaar hangt??? 

Oh, hoorde vanmiddag dat Trump Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië sancties wil opleggen vanwege het feit dat bedrijven uit die landen, als die uit Rusland in Iraanse kerncentrales werken, waarbij de bedrijven die dat doen ook zullen worden gestraft, terwijl men daarmee nog enige controle had op de verrijking van uranium....... Om nog maar te zwijgen over het feit dat de Trump  administratie op grond van leugens uit de Iran deal, of de P5+1 nucleaire deal, stapte.....

Tja dat brengt me meteen weer op de illegale sancties van de VS tegen Iran en Venezuela, die in Venezuela al aan zo'n 50.000 mensen het leven hebben gekost, terwijl uw psychopathische president keihard durft te liegen dat medicijnen en medische hulpmiddelen niet onder die sancties vallen....... Het is als met de sancties tegen Irak nog onder Saddam Hoessein waardoor 500.000 kinderen zijn overleden, iets waarvoor de Democratische psychopathische ploert Albright, destijds minister van buitenlandse zaken, nog steeds durft te zeggen dat ze daar geen spijt van heeft...... 

En dan heb ik nog niet gesproken over de diverse staatsgrepen die de VS her en der regisseert, dan wel uitvoert, veelal na een opstand te hebben uitgelokt (door de CIA, één van de grootste terreurorganisaties ter wereld)......

U vindt dat uw land christelijk is meneer Hoekstra, hoe rijmt u dat met al het voorgaande???

Meneer Hoekstra u moet zich de oren van de kop schamen dat u andere landen dan de VS de les durft te lezen, bent u nu helemaal besodemieterd??!!! Kijk in het vervolg eerst naar de enorme heipaal in uw ogen, voordat u naar de splinter in die van een ander wijst, enorme sufferd!!

Klik voor berichten n.a.v. het voorgaande op één van de labels direct onder dit bericht.

Toegevoegd op 31 mei 2020: mijn excuus, gisteren vergeten het label P. Hoekstra direct onder dit bericht toe te voegen, zodat je ook ander schrijven over deze vervelende bemoeial kan lezen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten