Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 16 februari 2010

1 van de vele nieuwe assen van het kwaad

Werkgevers in de bouw mogen vanaf vandaag voor hun werknemenrs tijdelijk gebruik maken van de w.w.
Ja de werkgevers die miljarden hebben gestolen van ons belastinggeld en daar met een dubbeltjes boete afkwamen, o ja ook een paar taakstraffen. Werkgevers die mede verantwoordelijk zijn voor de belachelijk hoge huizenprijzen, prijzen die er voor hebben gezorgd dat er velen zwaar in de financiële problemen zijn gekomen. Minister Donner (CDA), u weet nog wel de minister die wegens wanbeleid moest vertrekken door zijn mede verantwoordelijk voor de doden bij de Schipholbrand en even later vrolijk weer door mag op een ander ministerie. Deze schijnheilige gereformeerde scherpslijper van het CDA, die de minder opgeleiden en zwakken het liefst weer als lijfeigenen wil behandelen, heeft wel weer een cadeautje voor zijn corrupte vrienden van bouwend Nederland.
Zijn collega en partijlid Eurlings kon eerder al vrolijk bekendmaken dat we er een giga berg asfalt bij krijgen. Iedere nitwit blij, zonder er over na te denken, dat al die 4, 5, 6 of 7 rijbanen brede autowegen altijd naar 1 plaats leiden: een afrit naar een stad of dorp, een plek die zulke stromen verkeer in het geheel niet aan kan, gevolg: files!
En wie staat er glunderend te kijken bij al deze besluiten: collega-partijlid Brinkman, u weet wel Brinkman de schoft van Bouwend Nederland . Dezelfde man die na het afbreken van balkons van nieuwe huizen of het verzakken van een nieuw winkelcentrum in Amsterdam in de media de stelling aandurfde: "ja als je voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten....." Een schandalige uitlating, als een bedrijf iets bouwt moet het voldoen aan alle eisen!
Nu worden deze werkgevers voor de zoveelste keer in de dikke CDA watten gelegd.
De nieuwe as van het kwaad: Brinkman-Eurlings-Donner (BED)!

De Azijnpisser.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten