Pagina's

vrijdag 21 juni 2024

Washington geeft nogmaals toe Israël te helpen met de genocide op de Palestijnen


(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice in Google Translate)


Netanyahu heeft geprobeerd om de VS weg te zetten als onbetrouwbaar daar de Biden-administratie wapen- en munitieleveringen zou tegenhouden, leveringen die gebruikt zouden kunnen worden in de Gazastrook, waar Israël een genocide uitvoert op de Palestijnse bevolking. (hoewel de VS zich als Israël fel verzet tegen het gebruik van het woord 'genocide', terwijl zelfs een kind kan zien dat dit wel degelijk het geval is)

Foto Shaul Golan, AP, overgenomen uit een artikel van de LA Times:

'Netanyahu claims U.S. is withholding weapons, blames Biden' (18 juni 2024)

Netanyahu had het gore lef te zeggen dat: “It’s inconceivable that in the past few months, the administration has been withholding weapons and ammunitions to Israel,” Netanyahu said. “Give us the tools, and we’ll finish the job a lot faster.” Ofwel: "Het is onbegrijpelijk dat de laatste paar maanden de administratie (bedoeld wordt: de Biden administratie, Ap) wapens en munitie heeft tegengehouden voor (levering aan) Israël", om te vervolgen met: "Geef ons de gereedschappen en we zullen het karwei een stuk sneller afmaken....." 'Karwei?' Genocide zal je bedoelen hufter: jezus wat een inhumaan moorddadige rotploert!!!

De VS heeft flink pissig gereageerd op de uitlating van Netanyahu, niet voor het laatste wat hij zei, maar wat de fascist zei over de wapenleveringen (zoals je begrijpt).  Onder andere opperploert en oorlogsmisdadiger Blinken, de VS minister van buitenlandse zaken, liet weten dat dit niet het geval is, slechts één soort wapen zou zijn uitgesloten van levering, een speciaal soort bommen..... Met andere woorden >> Washington en met name Blinken geven toe dat de VS nog steeds wapens levert aan Israël, wapens waarmee Israel wel degelijk de genocide op de Palestijnen kan voortzetten..... Kortom de VS geeft geheel ten overvloede toe dat de VS mede verantwoordelijk is voor de genocide op de Palestijnen..... (hé beambten van het ICC >> opletten hè!!)

Overigens is ook het kabinet Rutte 4 mede verantwoordelijk voor die genocide, dit vanwege het leveren van onderdelen ten behoeve van de F-35 (JSF) straaljagers aan Israël.... 'Straaljagers'* die mede worden gebruikt om 'doelen' in de Gazastrook te bombarderen dan wel op andere manieren uit te schakelen.... Daarbij gaat het vooral om bewoonde bebouwing, vluchtelingenkampen, ziekenhuizen, medische posten, scholen, universiteiten en infrastructuur als wegen, watervoorzieningen, waterzuiveringsinstallaties, elektriciteitsgeneratoren (elektriciteitscentrales waren al weggebombardeerd....).... 

Op 12 februari dit jaar besliste de rechter dat de leveringen aan Israël van F-35 onderdelen moest stoppen, echter Oxfam Novib, PAX en The Rights Forum hebben aangetoond dat Nederland deze onderdelen nog steeds levert aan de moorddadige fascistische apartheidsstaat Israël, waarvoor dit waardeloze kabinet zelfs omwegen heeft gezocht. hetzelfde kabinet dat zich vooral heeft ingezet om Rutte de functie van zetbaas voor de VS bij de NAVO te bezorgen met miljarden van ons belastinggeld..... (terwijl dit afbraakkabinet verder bezuinigde op de zorg....)

En dan te bedenken dat de geriatrisch knettergekke Biden administratie heeft aangekondigd sancties te zullen treffen tegen het Internationaal Strafhof in Den Haag, dit vanwege de strafrechtelijke vervolging van Netanyahu en anderen uit zijn kabinet.....

Nog zotter te moeten horen dat de EU weer verdere sancties heeft opgelegd aan Rusland, terwijl dezelfde EU na een al 9 maanden durende genocide op de Palestijnen zelfs niet één sanctie heeft opgelegd aan het genocide plegende fascisten-bewind van Israël.....

Ongelofelijk dat het westen twee fascisten regimes steunt met wapens en geld, te weten: Israël en Oekraïne.... 


------------------------------------------------------------------------

* De F-35 is een vliegend stuk herrie en kan zich naar huidige maatstaven niet meten met echte straaljagers, daar het niet snel genoeg kan: klimmen, rennen en wenden!! De F-35 kan zich op dat gebied nog net meten met de A-10 Thunderbolt uit de 70er jaren van de vorige eeuw..... Dit was bekend bij de betreffende bewindspersonen van de kabinetten Rutte (inclusief de aartsleugenaar zelf) en de leiding van de luchtmacht, maar men heeft onder druk van de VS toch dit peperdure onding gekozen, daar het als de F-16 kernwapens van de VS kan vervoeren >> uiteraard moeten wij ervoor betalen middels de belasting..... (ook dat was al een onderdeel van Ruttes sollicitatie naar het zetbaasschap voor de VS bij de NAVO) Deze kernwapens liggen opgeslagen op luchtmachtbasis Volkel en daarmee hebben deze kabinetten (en de voorgaande) ervoor gekozen om Nederland tot doel van een kernaanval te maken mochten de steeds verdergaande uitdagingen van de VS en haar slaafse NAVO-partners in Oekraïne tegen Rusland leiden tot de Derde Wereldoorlog (WOIII), al kan je nu al stellen dat er sprake is van die oorlog, met 'dank' aan de grootste terreurentiteit ter wereld >> de VS....


------------------------------------------------------------------------

Zie wat betreft de genocide op de Palestijnen en de altijd al aanwezige terreur van de fascistische apartheidsstaat Israël: 'Klachten dat Hamas de bevolking als menselijk schild zou gebruiken gaan volkomen voorbij aan de dagelijkse gang van zaken in de Gazastrook' (12 juni 2024) En zie de berichten onder de links in die post!!


------------------------------------------------------------------------

Zie wat betreft de NAVO-oorlog tegen Rusland die in Oekraïne wordt uitgevochten: 'Rusland trekt zich terug uit MH17-afwikkelingsproces en de geheimhouding van MH17-stukken....' En zie de berichten onder de links in die post!!

'Herdenking landing geallieerden in Normandië, één van de belangrijkste geallieerden was niet genodigd >> wel een fascistische dictator' (8 juni 2024) En zie de berichten onder de links in die post!!

'Lavrov spreekt met angst maar vastberaden over de westerse (lees: VS) wil tot oorlogsvoering met Rusland' (21 mei 2024) En zie de berichten onder de links in die post!!


------------------------------------------------------------------------

Let op!! De ruimte om reacties weer te geven werkt niet altijd. Als je commentaar hebt en het lukt niet op de normale manier, doe dit dan via het mailadres trippleu@gmail.com, ik zal deze dan opnemen onderaan in het bewuste artikel, althans als je geen geweld predikt, voorts plaats ik jouw reactie ook al staat deze diametraal tegenover dat bericht. Alvast mijn dank voor jouw eventuele reactie, Willem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten