Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 1 augustus 2023

Thank You For Your Service, a Tribute to the Life of Daniel Ellsberg


 

 

 

Hier een volkomen terecht en mooi loflied op het leven en de verdiensten van Daniel Ellsberg, verdiensten tegen de enorme agressie en de ontelbare oorlogsmisdaden van de VS over de wereld en daaruit voortvloeiend de inzet van Daniel voor vrede en gerechtigheid. In zijn laatste jaren heeft Daniel zich met name ingezet voor de vrijlating van Julian Assange, die geheel onterecht nu al meer dan 4 jaar in isolatiefolter wordt gehouden in de Belmarsh gevangenis in Engeland en dat alleen omdat hij, in tegenstelling tot het overgrote deel van de journalisten van de reguliere westerse media, zijn werk wel serieus nam en de oorlogsmisdaden van de VS aan de kaak stelde. 

De video is gemaakt door Caitlin Johnstone. Helaas is de video niet Nederlands ondertiteld.


Watch My Video Tribute To Daniel Ellsberg

This is a tribute I made to Pentagon Papers whistleblower Daniel Ellsberg. It was presented at his memorial service on the 30th of July, 2023 at the National Press Club in Washington DC.
1 minute

 


En nogmaals >> #FreeAssangeNOW (lees en teken de petitie ajb, hier ook de link naar een Nederlandse petitie en hier nog een petitie van Amnesty: USA must drop charges against Julian Assange

 

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice in Google Translate)

 

==================================

Zie ook: 'Daniel Ellsberg (klokkenluider Pentagon Papers) had als back up alle gelekte documenten van Chelsea Manning en zoekt de rechter vanwege Julian Assange' (8 december 2022) En zie de links onder dat bericht naar meer artikelen van belang.

'Assange kan niet voor spionage worden vervolgd, immers hij is journalist >> aldus Daniel Ellsberg (Pentagon Papers) in een video' (6 september 2018) En zie de wat oudere berichten onder de links in dat artikel.

'Free Julian Assange NOW!! (en stop de oneindige oorlog die de VS voert over een groot deel van de wereld)'

'Daniel Hale: een klokkenluider die 10 jaar gevangenisstraf wacht voor het openbaren van VS drone terreur

----------------------------------------

Hier nog eens een aantal links naar berichten over de grootste terreurentiteit ter wereld >> de VS (het kan niet vaak genoeg worden gezegd!!), de vereniging van terreurstaten die zoveel geweld heeft gebruikt waarmee dat land alleen deze eeuw al 5 miljoen mensen heeft vermoord in landen waar het niets te zoeken had en heeft, zonder dat men deze vereniging van hypocriete terreurstaten een strobreed in de weg heeft gelegd, laat staan dat de VS sancties werden opgelegd >> de VS, het land waar men echt bang voor zou moeten zijn: 'VS vermoordde meer dan 20 miljoen mensen sinds het einde van WOII........' Dit tot het jaar 2000, wat betreft deze eeuw zijn daar zoals gezegd intussen meer dan 5 miljoen moorden aan toegevoegd, moorden begaan door de VS en NAVO-lidstaten, inclusief Nederland (waar terreurorganisatie NAVO bij 'militaire acties' in landen waar die organisatie als gemeld niets te zoeken had en heeft altijd onder militair opperbevel stond en staat van de VS...).... Nogmaals: ongelofelijk dat men nooit zal beginnen over het nemen van sancties tegen de VS, terwijl dat land oneindig veel meer ellende en zwaar bloedvergieten over de aarde heeft gebracht en brengt dan Rusland.... De VS, hetzelfde land dat Nederland dreigde met een inval, zou een VS burger dan wel militair worden berecht door het Internationaal Strafhof (ICC), wil nu dat hetzelfde ICC Rusland en Putin berecht voor oorlogsmisdaden..... ha! ha! ha! ha! De brutaliteit!!!

'VS buitenlandbeleid sinds WOII: een lange lijst van staatsgrepen en oorlogen..........' (!!!!) Tevens een lange ljst met ongelofelijk veel oorlogsmisdaden.....

'List of wars involving the United States'

'CIA 70 jaar: 70 jaar moorden, martelen, coups plegen, nazi's beschermen, media manipulatie enz. enz.........' (!!!!)

'CIA en 70 jaar desinformatie in Europese opiniebladen............' (!!!!)

'CIA erkent dat Israël samen met Saoedi-Arabië 'vecht tegen terreur', die ze NB zelf hebben georganiseerd........'

'CIA valt nogmaals door de mand als wapenleverancier van IS.......' (!!!!)

'Massamedia VS vergeven van CIA 'veteranen', alsof die media nog niet genoeg 'fake news' ofwel leugens brengen........' 

'9/11: de reden voor twintig jaar westerse terreur o.l.v. de VS waarbij meer dan vijf miljoen mensen werden vermoord' (en zie de links in dat bericht!!)

'CIA rekruteert folteraars met een beroep op vrouwenemancipatie: een fikse rel in de VS'

'Michael Hayden (ex-CIA en generaal b.d.): niets mis met martelingen door Gina Haspel.....'

'Al Qaida de bondgenoot van de VS in de strijd tegen...... terrorisme! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!' De VS heeft 'Al Qaida Syrië' zelfs van de zwarte lijst met terreurorganisaties gehaald!!

'US Airstrikes Killing Hundreds of Civilians in Syria’s Raqqa' Terwijl de VN de VS heeft gesmeekt te stoppen met het bombarderen van deze stad, dit vanwege het grote aantal burgerslachtoffers, de VS heeft zich daar niets van aangetrokken en heeft deze Syrische stad plat gebombardeerd, een oorlogsmisdaad van enorme proporties........ (de VS gebruikte daar zelfs witte fosfor....) Zie wat dat betreft ook:

'VN waarschuwt de VS voor het maken van een onacceptabel aantal Syrische burgerslachtoffers met haar bombardementen.......' (!!!!) Waar de VS zich niets van heeft aangetrokken en geen ander westers land heeft opgeroepen om de VS daarvoor te sanctioneren......

'VS centraal commando werkt in Syrië samen met IS en verklaarde Rusland de oorlog.........'

'VS gaf sinds 2001 meer dan 5,9 biljoen dollar uit aan (illegale) oorlogen, ofwel: $ 5,933.000.000.000.......' (tot 2018.....)

'VS is grootste producent van vluchtelingen, aldus VN rapport..........' (!!!!) (en zie de links in dat bericht!!)

'VS subsidiëring van neonazi's in Oekraïne, neonazi's die ook fascisten uit de VS trainen......' (!!!!) Lees dat bericht mensen, weet je meteen dat de EU en de NAVO neonazi's steunen met hun geldelijke en wapenhulp aan Oekraïne!! (voor de NAVO trouwens de normaalste zaak van de wereld: dat steunen van fascisten.....) En dan te bedenken dat premier Rutte en minister van Buitenlandse Zaken Hoekstra onlangs een krans hebben gelegd bij een monument voor met name omgekomen neonazi's...... (op 8 februari 2022 heb ik de opmerking over de kranslegging door Rutte en Hoekstra aan deze link toegevoegd) 

'VS verwijt Iran nucleaire chantage, chantage waar de VS zichzelf schuldig aan maakt' (en zie de links in dat bericht!!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten