Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 20 januari 2024

Rechtszaak tegen de gevolgen van de Coronacrisis, de aangeklaagden zijn o.a. Bill Gates, Bourla (CEO Pfizer) en 'premier' Rutte

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice in Google Translate)


Het volgende artikel van Robin de Boer ontving ik vandaag, het handelt hier om een zaak van mensen die zich hebben gekeerd tegen de gevolgen van de Coronacrisis, één van hen is intussen overleden aan de gevolgen van een mRNA vaccinatie tegen COVID-19, zijn plaats is door een nabestaande ingenomen. Bijzonder opvallend zijn de gedaagden zoals je in de kop al kon lezen, verdere woorden zijn overbodig, lees het artikel:


In Nederland is zojuist een unieke procedure gestart

Verwacht wordt dat deze 'maatschappelijk zeer belangrijke' rechtszaak uiteindelijk landelijke bekendheid zal krijgen.

Robin de Boer

20 januari 2024



Hoe staat het ervoor met de rechtszaak tegen onder anderen Jaap van Dissel, Marion Koopmans, demissionair premier Rutte, Sigrid Kaag, Hugo de Jonge, Wopke Hoekstra, Ernst Kuipers, Diederik Gommers, Bill Gates en Albert Bourla die is aangespannen bij de rechtbank in Leeuwarden?

Advocaten Arno van Kessel en Peter Stassen hebben via hun gerechtsdeurwaarder in de Verenigde Staten alles uit de kast moeten trekken om aan de gedaagden Bill Gates en Albert Bourla rechtsgeldig de dagvaardingen te laten betekenen.

De gedaagden hebben lange tijd geprobeerd om de betekening van de dagvaardingen te frustreren door via hun beveiliging te weigeren om deze stukken in ontvangst te nemen, meldt de stichting Recht Oprecht in haar derde nieuwsbrief.

Upgrade to paid

Spandoeken en vrachtauto’s

De deurwaarder heeft uiteindelijk druk moeten uitoefenen met inschakeling van de politie om de dagvaardingen aan Bourla en Gates uit te reiken.

Alle 17 gedaagden hebben zich uiteindelijk middels hun advocaten bij de rechtbank Leeuwarden gemeld. Dat betekent dat de bodemprocedure formeel van start is gegaan.

Op 22 november was de roldatum waarop de gedaagde partijen zich bij de rechtbank moesten melden. Die dag stonden vele mensen met spandoeken en vrachtauto’s op het plein voor de rechtbank om hun steun te betuigen aan de zeven eisers in deze zaak en aan alle andere slachtoffers van vaccinatieschade.

Schriftelijke reactie

Eén van de eisers is inmiddels als gevolg van de mRNA-injecties komen te overlijden. Hierdoor is de procedure voor de rechtbank korte tijd geschorst. Erfgenamen van de overleden partij zetten de procedure voort.

Van Kessel en Stassen hebben vervolgens voor de roldatum van 10 januari een zogeheten Akte genomen. De advocaten van de gedaagde partijen dienden voor die datum hun schriftelijke reactie te geven op de dagvaarding. Alleen de advocaten van de gedaagden 1 tot en met 12 hebben een reactie ingediend, de advocaten van gedaagden 13 tot en met 17 hebben om uitstel verzocht. Zij hebben uitstel gekregen tot de roldatum van 21 februari.

Landelijke bekendheid

De stichting Recht Oprecht verwacht dat deze 'maatschappelijk zeer belangrijke' rechtszaak uiteindelijk landelijke bekendheid zal krijgen.

Iedereen in Nederland is slachtoffer van het project COVID-19: The Great Reset. Vele Nederlanders hebben spijtig genoeg nog niet door dat ook zij slachtoffer zijn. Ook bij hen zal uiteindelijk het besef komen, dat zij (letsel)schade lijden als gevolg van het project COVID-19: The Great Reset. Iedereen in Nederland (en daarbuiten) zal door de personen achter dit onrechtmatige project (de veroorzakers van de enorme materiële en immateriële schade bij alle mensen ter wereld) uiteindelijk schadeloos moeten worden gesteld.”

Unieke procedure

Sinds het bestaan van onze huidige maatschappij zijn nog nooit de gehele Staat der Nederlanden als een orgaan, de minister-president en andere belangrijke ministers tegelijk in een bodemprocedure gedagvaard op grond van het plegen van zeer ernstige onrechtmatige daden jegens eisers en het gehele Nederlandse volk, aldus de stichting.

Share

=======================================

Zie ook: 'BBCgeeft toe dat COVID-injecties hebben geleid tot grote oversterftepiek' Zie ook de links naar berichten in dat schrijven!!

'Oversterfte als pandemie?' Van de Lindln pagina behorend tot Herman Steigstra (toegevoegd iets meer dan een uur na plaatsing van dit Ap bericht)

------------------------------------------------

Let op!! De ruimte om reacties weer te geven werkt niet altijd, zo merkte ik onlangs. Als je commentaar hebt en het lukt niet op de normale manier, doe dit dan via het mailadres trippleu@gmail.com, ik zal deze dan opnemen onderaan in het bewuste artikel, althans als je geen geweld predikt, voorts plaats ik jouw reactie ook al staat deze diametraal tegenover dat bericht. Alvast mijn dank voor jouw eventuele reactie, Willem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten