Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 26 mei 2024

Vaticaan en pausbaas Franciscus behandelen personeel als oud vuil.....


(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice in Google Translate)


Het Vaticaan is niet alleen de plek waar pedo-priesters zich kunnen verschuilen, de plek ook waar de zittende paus vroom doet terwijl deze telkens weer een massamoordenaar is door het in stand houden van het verbod op anticonceptie en abortus..... Voorts blijkt nu dat het Vaticaan (en daarmee ook de baas Franciscus) ook haar eigen personeel slecht behandelt en wel op zo'n manier dat ik van m'n stoel lazerde toen ik het hoorde afgelopen maandag 13 mei rond 13.18 u. op WDR 5..... (WDR 5 is normaal een nogal kerk getrouwe zendgemachtigde en rk lobbyist, zoals veel Duitse radiozendgemachtigden)

Vergeet verder niet dat de rk priesters in arme katholieke landen nog steeds haatzaaien van de kansel tegen homo's en lesbo's, waardoor zij regelmatig het slachtoffer zijn van geweld en zelfs moord, iets waaraan Franciscus een eind kan maken, maar dat niet doet!!

Vatican Pool/Getty Images

49 werknemers van het Vaticaan klagen deze religieuze organisatie aan vanwege de slechte arbeidsvoorwaarden. Zo moeten ze een groot deel van het salaris terugbetalen dat ze kregen tijdens de Coronalockdowns, waar paus Franciscus (= fascistenvriend Bergoglio) destijds de gelovige katholieken en de rest van de wereld opdroeg zich aan de regels te houden en later zich te laten vaccineren met een experimenteel middel, waaraan intussen heel veel mensen zijn overleden..... Trouwens 'echt een zéér christelijke maatregel, dat terugvorderen van salaris....'

Voorts klagen de medewerkers over het feit dat er veel te veel toeristen worden toegelaten tot de gebouwen van het Vaticaan, veel meer dan afgesproken met deze medewerkers..... Uiteraard kan het één en ander ook gevaarlijk zijn voor de bezoekers, veronderstel alleen al als er om wat voor reden dan ook paniek uitbreekt..... Door het grote aantal bezoekers is het werk niet meer op een normale manier te doen, ofwel het ontbreekt de Vaticaanmedewerkers aan heel veel collega's.....

Kortom het Vaticaan bewijst eens te meer een instituut te zijn (zogenaamd een land, waardoor ze amper schatplichtig zijn aan de Italiaanse staat.....) dat een rechts beleid voert en lak heeft aan de rechten van haar werknemers.... Op zeker dat de Vaticaanmedewerkers zich niet mogen aansluiten bij een vakbond. Ach zoals het Vaticaan (ook de huidige paus Franciscus, daarover zo meer) altijd goede banden onderhield met dictaturen zoals die van Franco in het katholieke Spanje, de dictatuur in het katholieke Portugal, deels ook met Hitler en zijn Derde Rijk, plus de Griekse junta, maar na de Tweede Wereldoorlog meer nog met de uiterst moorddadige dictaturen in Midden- en Zuid-Amerika, zoals die van massamoordenaar, verkrachter en martelbeul Pinochet in Chili.... Daarbij hoort uiteraard ook de pest hebben aan vakbonden en aan landen met een links regime als Venezuela en Brazilië (het laatste land onder de sociaaldemocraat Lula). 

Paus Franciscus zelf was bevriend met de familie van pampakoningin Maxima, vooral met haar fascistische vader Jorge en met de voormalige Argentijnse opperschoft en dictator Videla.... (de vader van Maxima was als Argentijns staatssecretaris voor landbouw verantwoordelijk voor de marteling, moord op en 'verdwijning' van linkse medewerkers van zijn ministerie....) En reken maar dat het Vaticaan hartelijke banden onderhoudt met de huidige fascistische president van Argentinië >> Javier Milei.... 

'Lekker zooitje geteisem' in het Vaticaan!! (echt christelijk.....)

------------------------------------------------

Zie ook: 'De nieuwe prik voor de herfst en Pfizer in Groot-Brittannië door inspectie op de vingers getikt, daarnaast geeft deze farmaceut toe te hebben geknoeid met mRNA 'vaccin'' En zie de links in dat bericht!!

------------------------------------------------

Voor meer berichten over het Vaticaan, arbeidsvoorwaarden, paus Franciscus, Coronavirus, kindermisbruik rk kerk, Jorge Zorreguieta (de fascistische vader van Maxima), Videla, Argentinië, fascisten, massamoord en/of martelen, klik op het desbetreffende label direct onder dit bericht. 

------------------------------------------------

Let op!! De ruimte om reacties weer te geven werkt niet altijd. Als je commentaar hebt en het lukt niet op de normale manier, doe dit dan via het mailadres trippleu@gmail.com, ik zal deze dan opnemen onderaan in het bewuste artikel, althans als je geen geweld predikt, voorts plaats ik jouw reactie ook al staat deze diametraal tegenover dat bericht. Alvast mijn dank voor jouw eventuele reactie, Willem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten