Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 19 mei 2024

Morgen en overmorgen geeft het Britse gerechtshof de beslissing of Julian Assange mag worden uitgeleverd aan oorlogsmisdadige VS


(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice in Google Translate)


Helaas zijn de video's in dit bericht niet ondertiteld in het Nederlands.


Morgen en overmorgen zal het Britse hooggerechtshof haar beslissing geven of Julian Assange mag worden uitgeleverd aan de VS. Julian zit al 5 jaar gevangen in eenzame opsluiting, vergeet daarbij niet dat de jaren dat hij in de Ecuadoraanse ambassade zat in feite ook al een vorm van gevangenhouding vormden..... In 2012 vluchtte hij in deze ambassade om uitlevering aan Zweden te voorkomen, ofwel in feite zit Julian al meer dan 12 jaar in gevangenschap.....12 jaar gevangenisstraf en nog is het niet op, immers als hij wordt uitgeleverd wacht hem een gevangenisstraf van meer dan 100 jaar en dat voor het openbaren van oorlogsmisdaden begaan door het VS leger..... Daarbij moet in ogenschouw worden genomen dat de CIA al eens het plan had om Julian te vermoorden: 'hoe bedoelt u' >> Assange zal niets overkomen als hij wordt uitgeleverd?? (over de CIA gesproken >> ook die terreurorganisatie en haar voorloper OSS, hebben zich in hun bestaan een ontelbaar keren beschuldigd aan het plegen van oorlogsmisdaden....)

De laatste 5 jaar zit Julian in eenzame opsluiting (in de Britse Belmarsh gevangenis), eenzame opsluiting is een ernstige vorm van martelen die mensen geestelijk en lichamelijk kapot maakt, niet voor niets spreekt men van isolatiefolter..... In de VS worden 120.000 mensen in isolatiefolter gehouden, velen van hen meer dan 10 jaar, het is dan ook zeer waarschijnlijk dat Julian daar hetzelfde wacht..... (en dan durft de VS de haar niet welgevallige landen te beschuldigen van mensenrechtenschendingen.... De smerige brutaliteit!!)


De VS dat het Internationaal Strafhof (International Criminal Court >> ICC) niet erkent, heeft al gezegd dat wanneer er ook maar één VS burger of militair zal worden gearresteerd om te worden berecht voor het ICC, het Nederland zal aanvallen..... Dezelfde VS had het gore lef van het ICC te eisen dat het de Russische president Putin moet vervolgen wegens (niet bewezen) oorlogsmisdaden..... Alweer dezelfde VS dat rechters van het ICC heeft bedreigd voor het onderzoeken van oorlogsmisdaden begaan door haar militairen en hen de toegang tot de VS heeft ontzegd, terwijl daar de VN is gehuisvest (het bezoeken van dat orgaan is van groot belang voor die rechters).... Dezelfde VS dat met haar extra leger, te weten: de NAVO, alleen deze eeuw meer dan 5 miljoen mensen heeft vermoord in de door haar illegaal begonnen oorlogen..... Dezelfde VS dat verantwoordelijk is voor een enorm aantal dode kinderen, ouderen en anderszins zwakke mensen met haar illegaal genomen sancties (niets anders dan enorme terreur!!) tegen meerdere landen, daar zelfs voedsel, medicijnen en medische hulpmiddelen onder die sancties vallen, iets wat de VS meermaals heeft ontkend terwijl de praktijk laat zien dat dit wel degelijk keer op keer het geval is..... 

Hoe kan het een misdaad zijn als een journalist een land als de VS aan de paal nagelt voor bewezen oorlogsmisdaden? Dat is de eerste taak van elke (onderzoeks-) journalist die zichzelf serieus neemt.....

Kelly @Irishfiddler03  May 10

#FreeAssangeNOW #Songs4Assange #MaydayMayday #NoExtradition

Last edited 11:55 PM · May 10, 2024    711 Views

Een land dat oorlogsmisdaden geheim wil houden en zelfs wil bestraffen als iemand ze openbaar maakt, kan zelfs geen democratie in de ware zin genoemd worden, immers in een democratie zou openheid van handelen door de overheid en haar leger één van de eerste vereisten moeten zijn!! Het gedrag van de VS en Groot-Brittannië ten aanzien van Julian Assange hoort dan ook thuis in de eerste beste dictatuur en daar beste bezoeker lijken beide landen op en dat bepaald niet alleen door de omgang met Julian Assange!!



De reguliere westerse media hebben alle schijn van onafhankelijkheid allang verloren, met de vervolging van Julian in de VS gaat alles in een stroomversnelling en zal er een definitief eind komen aan de vrije pers!! (daar is nu alleen nog sprake van bij de alternatieve media, die men dan ook wil censureren >> ook al een dictatoriale maatregel....)


(als je het Engels niet machtig bent, zet dan de tekst om in Nederlands met behulp van Google translate dat je rechts bovenaan deze pagina ziet staan, klik eerst in het menu op 'Engels', waarna je weer kan klikken op die vertaalapp, daarna zie je bovenaan in het menu 'Nederlands' staan >> klik daarop en de hele tekst staat vervolgens in het Nederlands, de vertaling is van een redelijk goede kwaliteit.) 



FreeJulainAssangeNOW!! 


WikiLeaks @wikileaks

             Image

A UK court will give its decision on whether to allow the extradition of WikiLeaks founder and publisher Julian Assange on Monday 20th May

Amnesty: “If Julian Assange is extradited to the US for publishing sensitive material leaked by others, the message to journalists and publishers everywhere is simple: you are not safe"

Gather from 8.30am outside the Royal Courts of Justice, London to stand up for your right to know

  #FreeAssangeNOW

Image



====================================

Voor de bezoekers die Engels niet kunnen lezen: voor de niet op dit blog gepubliceerde artikelen in het Engels onder de links, moet je zelf even een vertaalapp zoeken op het web. Bij sommige browsers krijg je onmiddellijk een pop up met de vraag of het artikel moet worden vertaald), er zijn gratis apps van redelijke kwaliteit die dit kunnen (soms in 2 of of meer delen >> bij lange artikelen).


Visitors who can't read Dutch for the articles under the links other than from this blog: on the web you can find free translation apps with reasonable quality, which can do the job (sometimes you have to do it 2 or more times >> with lengthy articles). Some browsers give a pop up with the question if you want a translation.


Zie ook: 'Internationale Dag van de Persvrijheid 2024 (World Press Freedom Day 2024), Julian Assange: al meer dan 5 jaar gemarteld in isolatiefolter.....' (3 mei 2024)

'Het proces van Julian Assange om te mogen procederen tegen zijn uitlevering aan de VS, een analyse van Chris Hedges' (22 februari 2024)

'De westerse media berichtgeving over de massamoord op hopeloze Palestijnen die honger lijden' (1 maart 2024) Een bericht niet zozeer over Julian, maar wat wel aangeeft hoe afhankelijk de westerse pers tegenwoordig bericht over diverse zaken denk daarbij ook aan de algehele Coronahysterie!! Niet vreemd dan ook dat in heel veel berichten op dit blog wordt gesproken over de smerige rol die de reguliere (massa-) media spelen....

'Assange,Gaza, And The Ugly Reality Of War Crimes' Een scherp artikel van Caitlin Johnstone.

'De meest schunnige processen van deze eeuw bijna ten einde: die over de uitlevering van Julian Assange aan de VS'

'TheBritish Court’s Decision To Uphold Sanctions Against JournalistGraham Phillips Is Troubling' Een artikel van Andrew Korybko. Nogmaals een teken dat GB géén democratie en rechtsstaat is.....

'The Crucifixion of Julian Assange' Een artikel van Chris Hedges, n.a.v. een preek die hij gaf in de Noorse stad Oslo op 20 augustus 2023.

'Navalny: de waarheid over deze fascistische-misdadiger, geëerd als vrijheidsstrijder en oppositieleider van Rusland: alweer desinformatie van westerse massamedia op topniveau' Uiteraard met aandacht voor Julian Assange.

'De Israëlische oorlog tegen journalisten en daarmee tegen de waarheid......' Ook in dit bericht aandacht voor Julian.

'VS is mede hoofdverantwoordelijk voor de dood van een VS-Chileense journalist (Gonzalo Lira) in een geheime Oekraïense gevangenis..... Leve de democratie en de vrijheid....En dan maakt men zich in de westerse media en politiek druk om de dood van fascist Navalny en daarbij laat men Assange wegrotten in een Britse cel >> als het even 'meezit' straks in een VS cel wat is te vergelijken met de hel........ 

'De beste journalisten worden vervolgd en uitgekotst, of hoe de westerse volkeren worden gemanipuleerd'

'DeBVD (voormalige Nederlandse geheime dienst) zag overlevenden vanconcentratiekampen als een communistisch gevaar.......' Ook in dit bericht aandacht voor Julian.

'De oorlog tegen de echte journalist Julian Assange, plus die tegen de journalisten in de Gazastrook en Oekraïne

'Als persvrijheid echt zo belangrijk is voor de VS en GB dient men Julian Assange vrij te laten en de belachelijke aanklachten te laten vallen'

'Internationale Dag van de Persvrijheid een aanfluiting en weer niets in de reguliere media over (het martelen van) journalist Julian Assange' (3 mei 2023)

'Sacharovprijs voor Navalny, betaald door het Europees parlement en Stoltenberg stelt dat de NAVO een aanval op Rusland zal winnenDe neonazi en misdadiger Navalny kreeg een prijs en klokkenluider Assange, die deze prijs had moeten krijgen, zat en zit nu nog steeds (het is nu 22 februari 2024////) in isolatiefolter voor het openbaren van ernstige oorlogsmisdaden >> schande!!!

'Antony Blinken (VS minister BuZa) leest de wereld de les over persvrijheid terwijl zijn eigen regering deze zwaar geweld aandoetWaarvan Julian Assange wel het grootste slachtoffer is!! Afgelopen zondag (het is tijdens deze toevoeging dinsdag 4 mei 2022/////) vond het White House Correspondents' Dinner plaats en ook daar deed men net alsof de pers volkomen vrij is in de VS, waaraan zelfs 'komiek' Trevor Noah van The Daily Show meewerkte, een leugen van enorme proporties, zie wat dat betreft ook het artikel dat Caitlin Johnstone over dit diner heeft geschreven: 'A Weird, Stupid Dystopia'

'Het USA justitieel- en gevangenissysteem: een vergelijking met De Goelag Archipel van Solzjenitsyn' En zie berichten onder de links in dat artikel.

'Navalny slachtoffer? Assange is het echte slachtoffer!!'

'Navalny wordt geprezen terwijl Assange wordt gemarteld'

'Het westen vervolgt journalist Assange, Rusland laat journalist vrij na onrust over diens gevangenschap' En nog hadden de reguliere media een grote bek over Rusland, media die niet anders hebben gedaan dan collega Assange besmeuren.....

'VS rechtszaak tegen klokkenluider Daniel Hale: ondanks het feit dat hij ook volgens de Biden administratie niemand in gevaar bracht

'Assange (nog) niet uitgeleverd aan de VS tegen een hoge prijs: het verpletteren van de persvrijheid'

'Internationale Dag van de Persvrijheid: geen aandacht voor de isolatiefolter die onderzoeksjournalist Julian Assange al 3 jaar ondergaat' en zie wat betreft Julian ook de berichten onder de volgende links:

'Rijk en regering wantrouwen burgers: massale controles op personen, plus druk op grote techbedrijven voor censuur op sociale media.......' (en zie de links in dat bericht!!)

'Drone slachtoffers door VS ingrijpen: ook de klokkenluiders die één en ander openbaarden'

'Instagram censureert berichten die niet passen in het buitenlandbeleid van de VS'

'Julian Assange: als het fascisme haar vermommingen laat vallen // Julians herseninfarct als teken van zijn onmenselijke behandeling' (en zie de links in dat bericht)

'10 december 2021: Dag van de Mensenrechten, Julian Assange mag worden uitgeleverd zelfs nadat de kroongetuige toegaf te hebben gelogen' (!!!!)

Voor nog meer berichten over Julian, klik op het label met zijn naam, direct onder dit bericht. Al zal je in het begin vooral berichten tegenkomen die al onder de links zijn te vinden die hierboven zijn weergegeven.

-----------------------------------------

Let op!! De ruimte om reacties weer te geven werkt niet altijd. Als je commentaar hebt en het lukt niet op de normale manier, doe dit dan via het mailadres trippleu@gmail.com, ik zal deze dan opnemen onderaan in het bewuste artikel, althans als je geen geweld predikt, voorts plaats ik jouw reactie ook al staat deze diametraal tegenover dat bericht. Alvast mijn dank voor jouw eventuele reactie, Willem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten