Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 22 oktober 2021

Sacharovprijs voor Navalny, betaald door het Europees parlement en Stoltenberg stelt dat de NAVO een aanval op Rusland zal winnen

De fascist en misdadiger Navalny is dit jaar winnaar van de Sacharovprijs. De Sacharovprijs voor de vrijheid van denken is bedacht en betaald door het Europees parlement. Bedenk daarbij dat het Europees parlement Rusland sancties heeft opgelegd voor o.a. de 'annexatie van De Krim', een annexatie die dit niet was, immers de bevolking van De Krim, inclusief de oorspronkelijke bevolking, hebben in een door internationale waarnemers als eerlijk en goed beoordeeld referendum massaal gekozen voor afsplitsing van Oekraïne en aansluiting bij Rusland.....

De bevolking van De Krim heeft dit volkomen terecht besloten nadat een door de VS georganiseerde en met 4 miljard dollar betaalde opstand heeft geleid tot de afzetting van de o.a. door de bevolking van De Krim democratisch gekozen president Janoekovytsj...... De VS heeft daarna de zwaar corrupte neonazi Porosjenko als 'president' (lees: juntaleider) geparachuteerd, nogal wiedes dat de bevolking van De Krim niet door deze figuur wenste te worden geregeerd!!

Voorts beschuldigd de EU Rusland van nog een serie misdragingen, die goed beschouwd dat niet waren, neem het neerhalen van vlucht MH17, de bewijzen dat Rusland hier achter zou zitten rammelen dusdanig aan alle kanten dat het zelfs lachwekkend is om Rusland daar de schuld voor in de schoenen te schuiven >> schande!!! (voor meer berichten over rampvlucht MH17 klik op dat label, direct onder dit bericht)

Oplichter en fascist Navalny

Hetzelfde geldt voor de belachelijke beschuldiging dat Navalny als de Skripals zouden zijn vergiftigd met novitsjok, terwijl het minste contact met deze stof zonder meer dodelijk is!! Oorlogshitsers tegen Rusland beweren zelfs dat Navalny 2 keer is vergiftigd met novitsjok.... ha! ha! ha! ha! ha! 

Navalny zou volgens de EU en de reguliere westerse media kampioen corruptie bestrijding zijn, vreemd dan dat hij zichzelf aan corruptie heeft beschuldigd in het verleden.......

Gezien deze zaken kan je dan ook niet anders dan de conclusie trekken dat de Sacharovprijs uitreiking een politiek middel is om Rusland nogmaals aan te wijzen als de grootste boosdoener ter wereld, terwijl deze twijfelachtige eer uiteraard aan de VS moet worden toegewezen...... De VS het land dat met haar NAVO partners deze eeuw de ene na de andere oorlog begon en buiten de NAVO om dat ook nog eens in een deel van Afrika heeft gedaan (waar Libië door de VS met haar NAVO-partners naar het steentijdperk werd teruggebombardeerd en van het rijkste land van Afrika tot één van de armste werd gemaakt)...... In deze oorlogen werden in totaal meer dan 5 miljoen mensen vermoord.....

Hetzelfde geldt voor de zogenaamde 'cyberaanvallen' van Rusland op het westen: geen schijn van bewijs, terwijl bekend is dat de VS dit continu doet en middels hacken zelfs haar partners bespioneert..... Uit de WikiLeaks Vault 7 documenten van o.a. de CIA is duidelijk geworden dat deze dienst en haar partners als de NSA, cyberaanvallen en hacks kunnen plegen waarbij ze een vals spoor kunnen leggen naar andere landen als daders...... Hoeveel bewijs daar ook voor is, de EU en de VS blijven Rusland beschuldigen als de dader......

De NAVO heeft gisteren bij monde van hufter opperhoofd Stoltenberg laten weten dat de NAVO in staat is een oorlog tegen Rusland te winnen, daarbij zou de NAVO inzetten op aanvallen via de Baltische en Zwarte Zee, dit gecombineerd met kernwapens en cyberaanvallen op Rusland....... Hoe dicht kan je staan bij Wereldoorlog III..??!!!! (vandaag of morgen een extra bericht hierover)

De Sacharovprijs voor de fascistische misdadiger Navalny? Ach 'even belangrijk' als de Nobelprijs voor de Vrede toegekend aan een aantal oorlogsmisdadigers, overigens ook de Sacharovprijs is eerder al toegewezen aan oorlogsmisdadigers..... Over misdadigers gesproken, de Sacharovprijs was ook bijna toegewezen aan de fascist Jeanine Áñez, de Boliviaanse politicus, die achter de coup tegen Morales zat (georganiseerd en geregisseerd door de CIA!!) en die de oorspronkelijke bevolking van Bolivia op een heel smerige manier heeft gedemoniseerd en deze mensen het liefst zou uitmoorden...... Alleen de nominatie van deze rk hoer al is een teken dat de Sacharovprijs een belachelijke prijs is waarmee men politiek bedrijft......

Het Europees parlement heeft Rusland sancties opgelegd en wijst nu Navalny aan als winnaar van de Sacharovprijs..... Hoe ongeloofwaardig kan dat parlement zijn??!!!

De Sacharovprijs had 9 jaar geleden al gegeven moeten worden aan Julian Assange, deze onderzoeksjournalist die zijn werk deed zit al meer dan 2,5 jaar in isolatiefolter, en dat voor het doen van zijn werk: o.a. het openbaren van oorlogsmisdaden begaan door de grootste terreurentiteit ter wereld: de VS....... 


(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice, first choose 'Engels' [English] so you can recognise your own language [the Google translation is first in Dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognize there language translated in English])

 

Zie ook: 'Russische verkiezingen: een uitgelezen moment om het land en haar president verder te demoniseren' (en zie de links in dat bericht!!)

''Novitsjok vergiftiging Skripals': officiële Britse documenten tonen aan dat de bloedstalen zijn gemanipuleerd' (en zie de links in dat bericht, o.a. naar meer artikelen over Navalny)

'VS agressie politiek ten aanzien van China en Iran is desastreus en gevaarlijk voor de hele wereld' (en zie de links in dat bericht!!)

'Persvrijheid en democratie krijgen weer een klap: VS wint een hoger beroep voor de uitlevering van Julian Assange'

'Navalny wordt geprezen terwijl Assange wordt gemarteld'

'Bolivia: de staatsgreep in 2019 werd uitgevoerd door de CIA, Groot-Brittannië en de OAS met hulp van grote bedrijven' (en zie de links in dat bericht!!)

'Amnesty, Human Rights Watch, en massamedia doodstil over moord op journalisten in Bolivia'

'Bolivianen eisen hun president terug'

------------------------------------------

Over MH 17 zie o.a.: 'Rechtszaak MH17: de mediaberechting over verzoeken van de verdachte' (en zie de links in dat bericht!!)

'MH17 vliegramp: wat je niet zou mogen weten over Maleisië, het JIT en Oekraïne…' (19 juni 2018) (en zie de links in dat bericht!!)

------------------------------------------

Hier nog wat links naar berichten over persvrijheid:

'Antony Blinken (VS minister BuZa) leest de wereld de les over persvrijheid terwijl zijn eigen regering deze zwaar geweld aandoet' (!!!!) De vervolging van Hale is ook belangrijk voor de persvrijheid in de VS, niet voor niets laat de VS overheid journalisten en nieuwsredacties van vooral de alternatieve media afluisteren en aftappen, dit om klokkenluiders te kunnen oppakken voor ze uit de kerk kunnen klappen en zo negatief nieuws betreffende de overheid te kunnen blokkeren.........

'Persvrijheid en democratie krijgen weer een klap: VS wint een hoger beroep voor de uitlevering van Julian Assange'

''Klokkenluidersbescherming' in VS: Obama en Biden lieten journalisten en redacties afluisteren om klokkenluiders te pakken' Reken maar dat dit nog steeds gebeurt! (en zie de links in dat bericht naar meer artikelen over o.a. Julian Assange en de fascistische opperschoft Navalny)

'Snowden vindt het ongelofelijk dat de media VS politici niet aanspreken op totaal verschillende reacties n.a.v. 'klokkenluiden'' (!!!!) (9 oktober 2019) (en zie de links in dat bericht!!)

'Het verschil tussen totalitaire regimes en 'vrije democratieën' flinterdun en soms zelfs niet bestaand....'

'Jan Kuitenbrouwer ('journalist'): Assange is een charlatan en WikiLeaks heeft beelden van de moord op 2 journalisten gemanipuleerd' (zie de artikelen onder de links in dat bericht!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten