Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 1 oktober 2021

Joël Voordewind speciaal ambassadeur van ZOA, een organisatie die zich o.a. inzet voor vluchtelingen

Oorlogshitser Voordewind, die vluchtelingen het liefst opvangt in de regio, is speciaal ambassadeur van ZOA, een christelijke organisatie die zich o.a. inzet voor vluchtelingen. ZOA staat voor Zuidoost-Azië en werd opgericht als reactie op linkse organisaties die Noord-Vietnam steunden tegen de ongebreidelde VS terreur tegen dat land, ofwel ZOA stond voor hulp aan het inhumane en uiterst corrupte bewind in Zuid-Vietnam en stond achter de vreselijke bombardementen van de VS op zowel Noord-Vietnam als Laos en Cambodja >> echt héééél christelijk!!

Door de westerse oorlogen o.l.v. de VS, het land dat ook al vanaf de oprichting van de NAVO het militaire opperbevel heeft over deze terreurorganisatie, zijn niet alleen deze eeuw al meer dan 5 miljoen mensen omgekomen, of beter gezegd: vermoord, maar zijn ook enorme vluchtelingenstromen opgang gekomen. Illegale oorlogen die van A tot Z werden gesteund door Voordewind...... Echter die vluchtelingen mogen van Voordewind niet naar Nederland, tenzij ze christelijk zijn natuurlijk.....

Zelfs de oorlog tegen Syrië steunde Voordewind, terwijl onder het bewind van Assad alle geloven naast elkaar konden leven, wat gelukkig weer zo is in de door de reguliere Syrische troepen bevrijde gebieden, desondanks kan Voordewind het maar niet laten om alle leugens van de VS geheime diensten te herhalen en erop te hameren dat Assad moet verdwijnen, wat tevens zou betekenen dat de christenen moeten vluchten uit dat land..... Benieuwd of Voordewind die christenen wel op zou willen vangen in Nederland en dat voor onbepaalde tijd..... (de vraag stellen is haar beantwoorden: niemand zo hypocriet als een fundi-christen!!)

Voordewind op een foto met een tot christendom bekeerde moslim die niet terug kan naar Somalië, foto bij bericht van het ChristenUnie partij vod: 'Christelijke ex-moslim kan niet terug naar Somalië' (toch vreemd dat hij deze christenen wel wil opvangen in Nederland, benieuwd of hij dat ook wil als het om een homoseksueel persoon gaat, die bij deportatie moet vrezen voor diens leven......)

Wat zal Voordewind verdienen als 'speciaal ambassadeur' voor ZOA?? Dat zal niet misselijk zijn, want voor niets gaat de zon op, nietwaar Voordewind??!!!

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice, first choose 'Engels' [English] so you can recognise your own language [the Google tranlation is first in Dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognize there language translated in English]).

Zie ook: 'ChristenUnie stemt per ongeluk voor motie Wilders die meer salaris eist voor zorgmedewerkers'

'Stemming Tweede Kamer ter opneming van 500 kinderen uit Griekse vluchtelingenkampen: tegen!!' Met een meer dan waanzinnige uitlating van Voordewind....

'Joel Voordewind (CU 2de Kamer) bakt de 'Venezolaanse vluchtelingencrisis' op Curaçao wel erg bruin en van Ojik (GL 2de Kamer) schiet een Venezolaanse bok' (en zie de links in dat bericht!!)

''Gematigde' terreurgroepen in Syrië kregen Nederlands belastinggeld om te moorden, verkrachten, martelen en om te roven.......' (en zie de links in dat bericht!!)

'Joël Voordewind tapt uit het christelijke hypocriete vat en spreekt zijn 'bezorgdheid' uit over 'Bed bad brood' asielzoekers...'

'Joël Voordewind, god's eigen 'christenbroeder', wil alleen tijdelijke vluchtelingen, zo wilde zijn jezus dat namelijk ook!!!!'

'Joël Voordewind, 'we moeten de dictatuur in Egypte steunen, om de democratie te versterken............' ha! ha! ha! ha! ha!'

'Koenders steunt 'gematigde Syrische terreur-oppositie' via Saoedi-Arabië.......'

'Voordewind tegen 'islamgeleerde''

'Joël Voordewind (ChristenUnie, Tweede Kamer) eist actie n.a.v. false flag actie Skripal' (en zie de links in dat bericht!!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten