Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 11 oktober 2021

Belgische legercommandant Hofman beschuldigt Rusland van opstoken complottheorieën rond militair Conings, om zo een cyberleger af te dwingen en liegt voorts 'en passant' over marinefregat

Admiraal Michel Hofman, het opperhoofd met koperen fluit van het Belgische leger, heeft laten weten dat er eigenlijk vandaag nog een Belgisch cyberleger moet komen, aanleiding volgens deze fantast is het opstoken van complottheorieën rond de dood van de fascistische militair Conings, zonder ook maar te vragen naar bewijs, heeft het Belgische Nieuwsblad de woorden van Hofman overgenomen dat zijn diensten bewijzen hebben gevonden voor dit fantastische verhaal...... Beter zou Hofman zijn leger eens controleren op fascisten en psychopaten als Conings, het is dan ook wel duidelijk dat deze flapdrol de zaak Conings wil begraven met  onzin verhalen over Russische inmenging, het valt me nog mee dat Hofman Rusland niet beschuldigt Conings op cyberwijze te hebben gemanipuleerd en aangestuurd......

Het leger ook in ons land wil maar al te graag een heel grote cyberdienst, echter daarmee zal het leger zich onherroepelijk in het burgerleven mengen en elke kritiek die het leger maar zou kunnen schaden afdoen als buitenlandse inmenging en sterker nog gebruikers van de sociale media die zich hieraan 'beschuldigen' aanvallen door hun computers te hacken en zelfs onbruikbaar te maken..... 

Totaal belachelijk zoals Hofman stelt dat de Russen met hun cyberactiviteiten t.a.v. Conings de westerse maatschappij hebben geprobeerd te destabiliseren en mensen in België hebben geradicaliseerd....... Nogmaals: Hofman kan beter eens de stofkam door zijn leger halen als het gaat om radicalisering!! 

De Belgische fascisten/neonazi's die zich achter Conings schaarden, waaronder andere militairen en politieagenten, hadden de Russen niet nodig om steun uit te spreken voor Conings...... 

Wat een gelul!!

Wel geeft e.e.a. nog eens aan dat er op zeer korte termijn een eind moet worden gemaakt aan pogingen van leger, geheime diensten en politie om de sociale media te beheersen, dit is het terrein van burgers en daar hebben overheden vanaf te blijven. Als er wordt opgeroepen tot geweld op die media kan men de verantwoordelijken daarvan simpelweg vervolgen daar dit verboden is, zoals het ook is verboden om in het maatschappelijk verkeer op te roepen tot geweld......

In het artikel van Nieuwsblad.be wordt gesteld dat het marinefregat Leopold I niet mee mocht doen aan alweer een NAVO marineoefening met de naam Joint Warrior II, na een NAVO marineoefening met de naam 'Sandy Coast' in en om de Waddenzee van de laatste week van augustus durend tot gisteren ofwel 10 oktober, dan is er nog NAVO oefening Dynamic Mariner die tot 1 oktober dit jaar zou hebben geduurd en een NAVO marineoefening in de Middellandse Zee met de naam 'Dynamic Guard' (veel van de data kloppen niet, dat zal wel met opzet zijn gedaan, om de Russen en Chinezen op een verkeerd been te zetten*, hoewel gezien de efficiency en organisatiegraad van de marine en de rest van het leger, ook in ons land, zou het evengoed een enorme blunder kunnen zijn, de NAVO zelf waarschuwt ervoor dat dit aan COVID-19 ligt..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!)

Volgens het Nieuwsblad.be heeft admiraal Hofman gesteld dat het marinefregat Leopold I niet klaar is voor de oefening Joint Warrior II, wat aan de conditie van het schip liggen, echter de leugenaar vergat te vertellen dat dit te wijten was aan de paraatheid en training van de bemanning en inderdaad: daarvoor is Hofman persoonlijk hoofdverantwoordelijke!! Wat een vuile oplichter!! (van het meer dan belachelijke niveau dat onze militairen pang pang moeten roepen bij oefeningen....)


(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice, first choose 'Engels' [English] so you can recognise your own language [the Google translation is first in Dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognize there language translated in English]).

Complottheorieën rond Jürgen Conings opgestookt vanuit Rusland: Belgisch cyberleger moet er “liefst morgen” komen


De grote baas van het Belgische leger, admiraal Michel Hofman, gaat fors vaart zetten achter het ontwikkelen van een volwaardige cyberdefensie. Aanleiding zijn concrete aanwijzingen dat Russische internettrollen de situatie met de extremistische militair Jurgen Conings probeerden uit te buiten. 

Werner Rommers

“We moeten vlugger een volwaardige cybercomponent oprichten.” Dat zei admiraal Michel Hofman dinsdag tijdens een persontmoeting. Er is al meerdere jaren sprake van zo’n component. Volgens de strategische visie van Defensie moest die hightechlegereenheid ten laatste tegen 2030 volledig op kruissnelheid zijn om – naast over onze cyberveiligheid te waken – desnoods ook zelf cyberaanvallen uit te voeren om de belangen van België te beschermen.

Maar Hofman zegt nu dat die oprichting versneld moet worden, omdat “cyberaanvallen vandaag al een zeer acute, actuele dreiging vormen”. Het gaat dan niet enkel om aanvallen maar ook om beïnvloedingspogingen.

Zo is eerder dit jaar vanuit Rusland geprobeerd om socialemediagebruikers bij ons te beïnvloeden in de situatie rond de extremistische militair Jurgen Conings. “Met als bedoeling onze westerse maatschappij te destabiliseren, en mensen bij ons bijvoorbeeld te radicaliseren”, aldus Hofman. Die bevestigt dat zijn diensten bewijzen van die Russische inmenging vonden.

Een speciaal opgericht projectteam zet nu vaart achter de oprichting van een volwaardige cyberafdeling, “waarvoor op termijn zo’n 300 hooggekwalificeerde militairen en burgers zullen werken”. Wanneer Hofman de dienst actief wil hebben? “Het liefst morgen. Al besef ik dat het vinden van voldoende gespecialiseerde mensen een grote uitdaging wordt.”

“Paraatheid” in gevaar

De grote baas van Defensie stelde tegelijk dat het voor de regeringspartijen – die op dit moment lastige budgetbesprekingen voeren – tijd is om “boter bij de vis te doen”. Versta: voldoende budget te voorzien “om ons leger in staat te stellen te moderniseren, en zodoende onze opdrachten in binnen- en buitenland te kunnen blijven uitvoeren”, aldus Hofman.

Opgelegde besparingen verplichten Defensie vandaag immers tot het schrappen van renovatiewerken aan compleet aftandse kazernes, het annuleren van militaire oefeningen en tot het uitstellen van de aankoop van nieuwe uitrusting voor militairen. Volgens Hofman zijn sommige eenheden daardoor kwetsbaar geworden, en onvoldoende paraat voor operaties. Denk aan het marineschip Leopold I dat de kwaliteitseisen om aan een NAVO-oefening deel te nemen niet haalde.

Hofman vreest bovendien dat wanneer daar geen verandering in komt, de levensnoodzakelijke rekrutering van meer dan 10.000 nieuwe militairen in het gedrang komt. “Het is niet evident om rekruten te vinden én te houden wanneer we die bijvoorbeeld blijven onderbrengen in gebouwen van 30 jaar oud waarvan de verwarming niet werkt.”

====================================

* Hier een overzicht van NAVO oefeningen van september tot december 2021, waaraan bijvoorbeeld de oefening Sandy Coast ontbreekt die duurde van de laatste week van augustus tot 10 oktober dit jaar en oefening Joint Warrior zou al afgelopen moeten zijn, maar is dat volgens berichtgeving niet!! (ongelofelijk veel NAVO oefeningen 'je zou bijna denken dat men zich voorbereid op een oorlog', ontbrekend nog een oefening in de Zuid-Chinese Zee, waaraan naast de VS nog 6 andere NAVO fregatten deelnemen; en dan durven te zeggen dat we nog veel meer aan defensie uh oorlog moeten uitgeven...... Verder wordt er door de NAVO o.l.v. de VS bijna het jaarrond geoefend langs de westgrens van Rusland...... Ga maar na wat deze oefeningen naast de enorme kosten voor de belastingbetalers betekenen voor het milieu en de klimaatverandering.......):

NATO Exercises

Current as of Sept. 2, 2021

Please note:  Due to COVID-19 it is possible that exercises have been changed, reduced or cancelled by either the organising NATO HQ or the organising Nation.


EVENT EVENT_DATESLOCATION

DYNAMIC GUARD II - L 21

Exercise DYNAMIC GUARD will maintain the level of proficiency EW (Electronic Warfare) and ASMD (Anti-Ship Missile Defence) in Standing Naval Forces (SNF) assigned units when not committed in NATO Current Operation and NRF (NATO Response Force) Operations.


5 -9 Sept.Greece

DYNAMIC MARINER 21

Exercise DYNAMIC MARINER will test NATO's Response Force Maritime Component (NRF/M) and interoperability with NATO forces, enhancing flexibility and interoperability amongst Allied nations. The exercise will bring together surface ships, submarines and air assets, including Maritime Patrol Aircrafts and helicopters.


19 Sept. - 1 Oct.United Kingdom

RAMSTEIN ALLOY 21-03

Exercise RAMSTEIN ALLOY will promote NATO and PfP (Partnership for Peace) coordination, enhance relations between air forces in the region and develop interoperability, exercise rotational Baltic Air Policing (BAP), Quick Reaction Alert-Intercept (QRA-I) and regional partner air forces.


21 - 23 Sept.Lithuania

JOINT WARRIOR II 21

Exercise JOINT WARRIOR will provide a joint, multi-threat environment in which UK, NATO and Allied units may undertake collective training in tactical formations in preparation for employment in a combined joint task force.


27 Sept. - 4 Oct.United Kingdom

NOBLE BONUS 21

Exercise NOBLE BONUS will plan and conduct an Art 5 Operation, based on a Comprehensive Approach. Focus will be on involvement of VJTF (Very High Readiness Joint Task Force) stakeholders, requiring cooperation and coordination.


3 - 10 Oct.Italy

STEADFAST JUPITER 21

STEADFAST JUPITER 21 (STJU 21) is a SHAPE Command Post-Computer Assisted Exercise (CPX/CAX) to conduct Collective Defence operations in the final stage of Deterrence Phase in order to train and evaluate NRF22, MNC-NE (Multinational Corps Northeast) and the Theatre Component Commands.


19 - 28 Oct. Belgium

CYBER COALITION 2021

Exercise CYBER COALITION will test and train cyber defenders from across the Alliance in their ability to defend NATO and national networks. The exercise aims to enhance coordination and collaboration between NATO and Allies, strengthen our ability to protect Alliance cyber space and conduct military operations in the cyber domain and exercise NATO and national procedures on information sharing, situational awareness in cyber space, and decision-making.


16 - 21 Nov.Estonia

STEADFAST LEDA 21

STEADFAST LEDA 21 (STLE 21) is a SHAPE sponsored land domain CPX/CAX exercise that will train NRDC-GR (NATO Rapid Deployable Corps–Greece) and LANDCOM Deployable Land Element (DLE). STLE 21 will exercise Land operations with a clear focus at the tactical level.


23 Nov. - 2 Dec.Belgium

STEADFAST JACKAL 21

STEADFAST JACKAL 21 (STJA 21) is a SHAPE sponsored operational-tactical level, Command Post-Computer Assisted Exercise (CPX/CAX) that will train, evaluate and observe NRDC-ITA (NATO Rapid Deployable Corps–Italy) as a Joint Task Force HQ and FRA Joint Force Air Component (NRF JFAC 2022,) in planning and conducting a Non-Article 5 Small Joint Operation (SJO).

Mijn excuus voor de belabberde weergave, krijg het niet op orde.

--------------------------------------------

Zie ook: 'Jürgen Conings: de 'onafhankelijke VRT journalist' Franssen nam de taak waar van defensie woordvoerder'

'Jürgen Conings: het was bekend dat hij extreem rechts was, echter geen reden voor ontslag uit leger......'

'Klopjacht op militair: vier antitankwapens gevonden, schoten gehoord in natuurpark 

Marc Van Ranst getuigt vanuit safehouse over voortvluchtige militair Jurgen Conings: “Ik herinner me zijn foto nog” (+)

Tomas Boutens is terug: portret van de neonazi die ooit Filip Dewinter wilde doodschieten (+)

'Demand Alternatives to Racist Police Institutions Now!' (lees de petitietekst!! Een petitie die wij natuurlijk niet kunnen tekenen) 

---------------------------------

Aangaande cyberspionage enz. zie onder andere: 'CIA deed zich voor als het Russische Kaspersky Lab, aldus Wikileaks Vault 8.....' (en zie de links in dat bericht, behalve de eerste 16 hieronder al weergegeven links):

'Grapperhaus (CDA minister) lanceert een veelomvattende strategie tegen spionage en sabotage door 'buitenlandse staten'

'Russiagate? Britaingate zal je bedoelen!'

'Kaspersky Lab (antivirus) aangevallen met agressief 'Grapperhaus virus'

'VS sluit een nucleaire aanval niet uit als een mogelijke reactie op een 'cyberaanval.......'' En dat door een land dat zich keer op keer beschuldigt aan cyberterreur en -spionage...... (en zie de links in dat bericht!!)

'Cyberaanval van afgelopen vrijdag werk van CIA?? 'Je zou het bijna denken....''

'Politie had dinsdag te maken met een cyberaanval....... AUW!!!'

'WikiLeaks: Seth Rich Leaked Clinton Emails, Not Russia'

'Hillary Clinton en haar oorlog tegen de waarheid........ Ofwel een potje Rusland en Assange schoppen!'

'Murray, ex-ambassadeur van GB: de Russen hebben de VS verkiezingen niet gemanipuleerd'

''Russische manipulaties uitgevoerd' door later vermoord staflid Clintons campagneteam Seth Rich......... AIVD en MIVD moeten hiervan weten!!'

'Obama gaf toe dat de DNC e-mails expres door de DNC werden gelekt naar Wikileaks....!!!!'

'VS 'democratie' aan het werk, een onthutsende en uitermate humoristische video!'

'Democraten VS kochten informatie over Trump >> Forgetting the ‘Dirty Dossier’ on Trump

'Hillary Clinton moet op de hoogte zijn geweest van aankoop Steele dossier over Trump........'

'Flashback: Clinton Allies Met With Ukrainian Govt Officials to Dig up Dirt on Trump During 2016 Election'

'FBI Director Comey Leaked Trump Memos Containing Classified Information'

-----------------------------------

Wat betreft de NAVO en/of militaire oefeningen zie ook: 'Voltallige top van de Strijdkrachten dient per direct ontslagen te worden, ze hebben zich niet met angst- en haatzaaierij tot het volk te richten' En dat in een zogenaamde democratie.... Zie wat dat betreft ook:

'Psst.nl, oplichters uit het leger die het volk proberen op te jutten meer geld voor Defensie te eisen' (!!!!)

'NAVO operatie Sea Breeze: oefening in aanval op Rusland' (1 juli 2021!!)

'Geheime dienst VS: Russische spionnen betalen Taliban voor aanvallen VS doelen in Afghanistan.... ha! ha! ha! ha!' De militaire missies in het buitenland worden door de legertop gezien als oefeningen in de werkelijkheid........ Moet je nagaan: daarbij vallen niet alleen veel burgerslachtoffers, maar ook Nederlandse militairen!!

'VS eist dat Rusland haar troepen terugtrekt van de Oekraïense grens en volgens inlichtingenbron: politiek het grootste gevaar voor burgers VS.......' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

'Tony Blinken (VS minister van BuZa) liegt als hij zegt dat de VS alleen met toestemming van het volk geweld gebruikt in het buitenland

'Operatie Zebra Sword van start in Nederland, een militaire oefening op het snel verplaatsen van militair materieel naar de grenzen van kernmacht Rusland' (24 oktober 2020)

'VS en Japan stoken samen de 'oorlogsboel' op over de Oost-Chinese Zee' (8 november 2018)

'Kernwapens in Europa: Rode Kruis >> Nederland moet het VN kernwapenverbod tekenen'

'Franse luchtmacht oefent voor WOIII op nucleaire lange-afstands bombardementen..........'

'Stoltenberg (NAVO zetbaas) liegt spijkerhard aangaande overleg INF-verdrag met Rusland'

'Star Wars 2.0: Trump wil een 'raketafweersysteem' in de ruimte'

'Oekraïne kondigt staat van beleg af vanwege 'Russische agressie' in de Zee van Azov'

'Stoltenberg (topgraaier NAVO) wil nog meer kernraketten in Europa.......'

'VS dreigt INF verdrag op de zeggen >> Trump verwijt de Russische ketel dat die nucleair zwart ziet'

'CDA wil Nederlands 'space force' in de ruimte....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

'Russische diplomaat Belousov bevestigt: Rusland bereidt zich voor op WOIII'

'Luchtmacht VS bezig met voorbereiding van oorlog tegen Rusland en China'

'Oekraïne het toneel van grootschalige luchtmachtoefeningen met VS en NAVO, naast een enorme militaire VS/NAVO oefening in Noorwegen'

'Okkupert een Noorse serie die de angst voor de Russen moet aanwakkeren en de grootste anti-Russische NAVO oefening in decennia.........'

'Duitsland doet mee in het koor van de wolven: Russische cyberterreur!' (6 oktober 2018) (en zie de links in dat bericht!!)

'Rusland heeft geoefend op een inval in Nederland aldus Bild-Zeitung...... OEI!!!' (ha! ha! ha! ha! te zot voor woorden!!) (20 december 2017)

'NAVO oefent op een nucleaire aanval tegen 'een denkbeeldige vijand', ofwel Rusland..........' Moet je nagaan..... (26 oktober 2017) (en zie de links in dat bericht!!)

'VS generaal Hodges wil openheid van Rusland over militaire oefening...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!' (2 maart 2017)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten