Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 3 oktober 2021

Pfizer CEO: Israëliërs zijn proefkonijn voor testen van vaccin

Kwam bij nazoeken van gegevens over de Coronacrisis een oud bericht tegen van NBC News, t.w. van 27 februari jl. waarin CEO Albert Bourla* van Pfizer geheel verheugd vertelt dat Israël in feite één groot lab is van Pfizer, een lab voor de wereld waar men in de praktijk 'proefmensen' kan volgen en kan zien wat de effecten zijn van vaccinaties met een vaccin dat alleen voorlopige toelating heeft, dit daar men onmogelijk kan weten wat de gevolgen van de vaccinaties zullen zijn op de korte, middellange en lange termijn....... (de testperiode voor de Coronavaccins was simpelweg veel te kort, normaal loopt deze van 5 tot 10 jaar....)

Op deze plek heb ik de gevaccineerden onder ons (wat ze overigens zelf moeten weten) al vaker voorgehouden dat ze fungeren als proefkonijn, de CEO van Pfizer had de brutaliteit om hierover te blazen in de media, een gotspe van hier tot Timboektoe....... Ik bedoel: je zou je als CEO wel 20 keer moeten bedenken voor je iets dergelijks in de media zegt en dan te bedenken dat het bedrijf van Bourla de landen waar hun virus wordt verspreid heeft gedwongen te tekenen dat Pfizer nooit verantwoordelijk mag worden gesteld voor ernstige bijwerkingen op de korte, middellange en lange termijn...... (dat geldt overigens voor alle in het westen ontwikkelde Coronavaccins, wat aangeeft dat de farmaceuten die de vaccins maken zelf heel wat minder vertrouwen hebben in hun vaccins dan wat ze in de media met hun halleluja verhalen laten weten....)

Intussen blijkt dat de 'positieve effectiviteit' van de verschillende vaccins na een fiks half jaar tot wel 40% is gedaald.....** Het aantal bijwerkingen is gigantisch, hoewel men veel onder de pet houdt, zo worden er geen autopsies verricht op mensen die kort na vaccinatie zijn overleden.....

In een bijdrage van het RIVM die ik onder dat van de Pfizer CEO heb geplaatst wordt in het begin o.a. gesteld: 

'Het Europees Geneesmiddelen Agentschap (EMA >> European Medicines Agency ) en het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) beoordelen de veiligheid van de COVID-19-vaccins. Ook nadat vaccins zijn goedgekeurd, worden ze in de gaten gehouden'

'Ook nadat de vaccins zijn goedgekeurd?' Bij mijn weten hebben de vaccins een voorlopige toelating, dat is toch iets anders dan een (volledige) goedkeuring die wel wordt gesuggereerd...... Niet voor niets ook dat men stelt de vaccins in de gaten te zullen blijven houden, terwijl je daar eigenlijk moet lezen: 'Ook nadat vaccins zijn goedgekeurd, worden de proefpersonen die gevaccineerd zijn in de gaten gehouden....' (!!)

Opvallend ook dat men bij ziekenhuisopname niet test op COVID-19, terwijl na overlijden van patiënten niet wordt gekeken of de doodsoorzaak COVID-19 is, nee: een paar griep symptomen, of alleen al problemen met de longen waren en zijn genoeg om overleden personen mee te rekenen als Coronadoden...... Het is als in de VS waar men stelt dat er in de staten waar veel mensen wonen die niet gevaccineerd wensen te worden, het aantal Coronadoden hoog is, echter waarbij men niet kijkt naar de leeftijd van de slachtoffers, die voor veruit het grootste deel de 70 jaar zijn gepasseerd..... In Utah, een staat met veel Trump aanhangers en tevens een groot aantal tegenstanders van vaccinatie, ligt het sterftecijfer een stuk lager dan in vergelijkbare staten, maar ja in Utah is de bevolking dan ook een stuk jonger, de gemiddelde leeftijd is 31 jaar en Utah staat wat betreft het aantal Coronadoden op nummer 45, dit over een totaal aantal van 50 staten....

Gezien al deze zaken is het dan ook schandalig dat politiek en reguliere media stemming maken tegen ongevaccineerden, terwijl deze mensen zich niet keren tegen gevaccineerden, zij verzetten zich alleen tegen de dwang en pure chantage (een misdaad van formaat!!) die overheden uitoefenen op de bevolking, dit gevolgd door werkgevers die meer en meer van hun werknemers eisen dat ze gevaccineerd op het werk moeten komen..... Daar durfde één van de grootste wanprestaties van het CDA en het kabinet Rutte 3, minister de Jonge, over te zeggen dat hij zich daar niet mee wenste te bemoeien deze zaak moet worden uitgevochten op de werkvloer..... Discriminatie van ongevaccineerden is volgens EU regels verboden, maar de Jonge stelde verder doodleuk dat hij erover denkt om een nieuwe wet te introduceren als de werkgevers en werknemers er niet uitkomen, ofwel hij wil een wet door de Kamer jagen die ingaat tegen de EU 'wet- en regelgeving.......'

Verder is het nu wel duidelijk dat ongevaccineerden geen gevaar vormen voor gevaccineerden, het is zelfs zo dat naarmate het aantal gevaccineerden stijgt, zij een steeds grotere groep vormen die fiks besmettelijk rond kunnen lopen, doordat ze in bepaalde mate zijn beschermd tegen de symptomen en niet doorhebben dat ze in feite ziek zijn, waarmee ze juist een gevaar vormen voor de gevaccineerden (en de ongevaccineerden...).... Ondanks dat feit zet het gros van de gevaccineerden zich niet af tegen gevaccineerden....... 

Nog even over Israël, één van de 'dichtst gevaccineerde landen' ter wereld: ondanks dat feit is er sprake van een massale uitbraak van COVID-19 en dat onder gevaccineerden, me dunkt een teken aan de wand......

(als je het Engels niet machtig bent, klik dan in de rechterbovenhoek van deze pagina op Nederlands in het Google translate zoekvlak, alle artikelen op de pagina worden dan in het Nederlands weergegeven en dat razendsnel, met een redelijk goede kwaliteit)

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice, first choose 'Engels' [English] so you can recognise your own language [the Google tranlation is first in Dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognize there language translated in English]).

Pfizer CEO Albert Bourla: 'Israel has become world's lab right now'

'A lot of indicators' tell us vaccine provides 'protection against the transmission' of coronavirus, Pfizer CEO Albert Bourla says.

Arutz Sheva Staff ,


 

 

Pfizer CEO Albert Bourla on Friday said that Israel "has become the world's lab" for his company's coronavirus vaccine.

In an interview with NBC News, Bourla said, "I believe Israel has become the world’s lab right now because they are using only our vaccine at this state and they have vaccinated a very big part of their population, so we can study both economy and health indices."

"What we've seen is that the vaccine efficacy in real-world data is getting higher as we speak, following the second vaccination, so seven days compared to 14 days post-second vaccination, there is a difference in efficacy," he added.

When asked whether someone who had received both doses of the Pfizer-BioNTech vaccine could transmit the virus to others, Bourla said, "It is something that needs to be confirmed, and the real-world data that we are getting from Israel and other studies will help us understand this better."

"But there are a lot of indicators right now that are telling us that there is a protection against the transmission of the disease," Bourla added.

Regarding pediatric trials of his vaccine, Bourla told NBC News, "We have already licensed for kids 16 and above... we are already doing trials for kids between 11 years old all the way to 16, and I hope that we will be able to have data in a couple of months. We are also planning to initiate pediatric studies from a younger age, from age 5 all the way to 11. And I believe we should have data about this population by the end of the year."

The vaccine provides immunity for at least six months, Bourla said, but tests will need to be done at the one-year mark in order to determine if it provides immunity for a full year.

---------------------------------------

Hier nog wat achterhaalde info van het RIVM waarin men onder meer stelt dat je veel minder besmettelijk bent na dubbele vaccinatie, terwijl intussen duidelijk is dat je even besmettelijk bent na vaccinatie dan wel zonder vaccinatie.....:

Het Europees Geneesmiddelen Agentschap (EMA European Medicines Agency ) en het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) beoordelen de veiligheid van de COVID-19-vaccins. Ook nadat vaccins zijn goedgekeurd, worden ze in de gaten gehouden. Op coronavaccinatie.nl staat meer informatie over de veiligheid van de vaccins.

Kans op corona na vaccinatie

Na de eerste vaccinatie kan je nog corona krijgen omdat je afweer tegen het virus nog niet helemaal is opgebouwd. Na de tweede vaccinatie is de kans om ziek te worden veel kleiner omdat je beter beschermd bent. Het is daarom belangrijk om ook de tweede vaccinatie te halen. 

Informatie over de effectiviteit van de vaccins vind je in de bijsluiters, zie de pagina De COVID-19-vaccins
Alle vaccins voorkomen dat mensen ziek worden van het coronavirus. Maar de manier waarop de vaccins werken, is verschillend. Zie ook de informatie op  Rijksoverheid.nl.

Wanneer ben je na vaccinatie beschermd tegen COVID-19?

  • Je bent 7 dagen (met het vaccin van Pfizer) tot 14 dagen (met de vaccins Moderna, AstraZeneca) na de 2de vaccinatie goed beschermd tegen het coronavirus. Na de eerste vaccinatie met Pfizer, Moderna of Astrazeneca kun je nog corona krijgen omdat je afweer tegen het virus nog niet helemaal is opgebouwd. Na de tweede vaccinatie is de kans om ziek te worden veel kleiner omdat je beter beschermd bent. Het is daarom belangrijk om ook de tweede vaccinatie te halen.  Zie: 'Vier redenen waarom je tweede coronaprik geen overbodige luxe is' op Rijksoverheid.nl.
  • Je bent 14 dagen na één vaccinatie met Janssen ook voldoende beschermd tegen COVID-19.
  • Je bent 14 dagen na één vaccinatie en als je vóór die vaccinatie corona hebt gehad, ook voldoende beschermd tegen COVID-19.

De vaccinatie beschermt ook je omgeving. Als je gevaccineerd bent kun je wel besmet raken, maar is de kans dat jij zelf besmettelijk wordt klein. Kleiner dan wanneer je niet gevaccineerd bent. Daarom hoeven mensen die gevaccineerd zijn niet in quarantaine na contact met een besmettelijke persoon. 

Om het risico voor je omgeving zo klein mogelijk te maken moet je meer dan 14 dagen geleden je tweede vaccinatie van Pfizer, Moderna of AstraZeneca hebben ontvangen. Of meer dan 28 dagen geleden een vaccinatie van Janssen. Na die periode is de kans op besmettelijk worden zoveel kleiner dat je niet in quarantaine hoeft. Meer over quarantaine lees je in het dossier Quarantaine en isolatie.  

Vaccins Pfizer en Moderna beschermen even goed bij 21 dagen (Pfizer) of 28 dagen (Moderna) tussen eerste en tweede vaccinatie

Na de vaccinatie maakt je lichaam antistoffen aan. 7 tot 14 dagen na de eerste vaccinatie met Pfizer of Moderna is 90% van de mensen beschermd tegen corona. We weten nog niet precies hoe lang de bescherming duurt. Na een aantal weken nemen de antistoffen af en is de bescherming wat minder goed. Daarom is nog een tweede vaccinatie nodig, die krijg je 4 tot 6 weken na de eerste vaccinatie. Door de tweede vaccinatie worden er meer antistoffen aangemaakt, die langer aanwezig blijven en het virus beter kunnen aanpakken. Voor de bescherming na de tweede vaccinatie maakt het niet uit of je die tweede vaccinatie na 4-6 weken krijgt of iets later: je bent dan even goed beschermd. 

Besmettelijkheid na vaccinatie  

Als je gevaccineerd bent kun je nog steeds besmet raken met het coronavirus. De vaccinatie beschermt tegen ziek worden door het coronavirus. Er zijn inmiddels enkele studies verschenen die laten zien dat vaccinatie ook de overdracht van het virus van de ene persoon op de andere vermindert. Het aantal studies is beperkt en bewijs veelal indirect, maar de uitkomsten wijzen steeds in dezelfde richting: De Gezondheidsraad heeft hier op 20 mei 2021 een document over gepubliceerd: Transmissie na vaccinatie.

Coronamaatregelen na vaccinatie nodig? 

7 tot 14 dagen na volledige vaccinatie met één van de vaccins tegen COVID-19 (AstraZeneca, Janssen, Pfizer of Moderna) is 60-90% van de mensen beschermd tegen corona. Dus niet iedereen is beschermd. De kans dat je na volledige vaccinatie corona krijgt is erg klein, maar niet nul. Als je dan corona krijgt ben je meestal minder ernstig ziek. Het is dus belangrijk om je na de vaccinatie nog steeds te houden aan de algemene coronaregels.

Beschermingsduur na vaccinatie

Op dit moment is onbekend hoe lang het vaccin bescherming zal geven.

Bescherming door het vaccin tegen varianten van het virus

Het is normaal dat een virus verandert. Er zijn wereldwijd verschillende varianten van het coronavirus gevonden. Omdat het bij de varianten om kleine veranderingen van het virus gaat, betekent dit niet meteen dat het vaccin helemaal niet meer werkzaam is. Als een vaccin iets minder werkzaam is tegen een variant, kan het nog steeds bescherming bieden tegen ernstige ziekte en sterfte.

Als er varianten van het virus zijn, dan worden die (internationaal) onderzocht om te beoordelen hoe ze reageren op de vaccins. Ook het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu  doet onderzoek naar varianten van het coronavirus. Lees hier meer over op: Varianten van het coronavirus SARS-CoV-2.

Effectiviteit van de COVID-19-vaccins

-------------------------------------------

Hier een recente bijdrage van Dimitri Georganas:

 

Dimitri Georganas • Aan het volgen Chief Tinkering Officer and Chairman of the Board of Minstrels at Biodys
3 dagen geleden

Een verrassende uitspraak in de media enige tijd geleden: "De kans om alsnog geïnfecteerd te raken en het virus door te geven is groter bij iemand die gevaccineerd is dan bij iemand die negatief getest is", aldus OMT lid en hoogleraar infectiepreventie Andreas Voss. *)

Absoluut waar, maar verrassend, omdat het OMT onlangs in haar advies aan Regering en Kamer heeft betoogd dat vaccinatie een hogere risicoreductie oplevert dan een negatieve testuitslag en de regering op basis van dat advies en met instemming van de Tweede Kamer de coronapas heeft kunnen invoeren.


Wat zijn een vaccinatiestatus als toegangsbewijs en een coronabewijs dan nog waard? De Wet Publieke Gezondheid is daar duidelijk over:

Artikel 58ra lid 2: 𝗥𝗲𝗴𝗲𝗹𝘀 𝗺𝗲𝘁 𝗯𝗲𝘁𝗿𝗲𝗸𝗸𝗶𝗻𝗴 𝘁𝗼𝘁 𝗵𝗲𝘁 𝗯𝗲𝘀𝗰𝗵𝗶𝗸𝗸𝗲𝗻 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝘃𝗮𝗰𝗰𝗶𝗻𝗮𝘁𝗶𝗲 𝘁𝗲𝗴𝗲𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝘃𝗶𝗿𝘂𝘀 𝗦𝗔𝗥𝗦-𝗖𝗼𝗩-𝟮 of herstel van een infectie met het virus SARS-CoV-2 𝘄𝗼𝗿𝗱𝗲𝗻 𝘀𝗹𝗲𝗰𝗵𝘁𝘀 𝗴𝗲𝘀𝘁𝗲𝗹𝗱 𝗶𝗻𝗱𝗶𝗲𝗻:

a. 𝗼𝗽 𝗯𝗮𝘀𝗶𝘀 𝘃𝗮𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝗯𝗲𝘄𝗶𝗷𝘀 𝘃𝗮𝗻 𝘃𝗮𝗰𝗰𝗶𝗻𝗮𝘁𝗶𝗲 tegen het virus SARS-CoV-2 [...] 𝗸𝗮𝗻 𝘄𝗼𝗿𝗱𝗲𝗻 𝘃𝗮𝘀𝘁𝗴𝗲𝘀𝘁𝗲𝗹𝗱 𝗱𝗮𝘁 𝗲𝗲𝗻 𝘃𝗲𝗿𝗴𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗯𝗮𝗿𝗲 𝗸𝗮𝗻𝘀 𝗼𝗽 𝗼𝘃𝗲𝗿𝗱𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝘃𝗶𝗿𝘂𝘀 𝗦𝗔𝗥𝗦-𝗖𝗼𝗩-𝟮 𝗯𝗲𝘀𝘁𝗮𝗮𝘁 𝗮𝗹𝘀 𝗯𝗶𝗷 𝗲𝗲𝗻 𝗯𝗲𝘄𝗶𝗷𝘀 𝘃𝗮𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝗻𝗲𝗴𝗮𝘁𝗶𝗲𝘃𝗲 𝘁𝗲𝘀𝘁𝘂𝗶𝘁𝘀𝗹𝗮𝗴;
https://lnkd.in/d6KekWKE

Zie voor de juridische verduidelijking verder het artikel van advocaat Stan Baggen in NRC. Stan heeft voorafgaand aan de stemming in de Tweede Kamer ook een aanvullend memo over deze kwestie naar alle kamerleden gestuurd. https://lnkd.in/dmR4ktv8

*) Omdat de datum bij Nu.nl boven het artikel op 29 september staat en het artikel in nu.nl vandaag veel gedeeld werd, dacht ik dat het om een actuele publicatie gaat. De tekst in deze post is later daarop aangepast.

==================================

*  In augustus 2020 deed dezelfde Bourla 62% van z'n aandelen Pfizer van de hand..... Zie: 'Pfizer Coronavirus vaccin: wat je niet wordt verteld over de vaccins tegen COVID-19

** Zie: 'Anti COVID-19 vaccinaties: effectiviteit daalt na tweede vaccinatie snel naar 40%' Flapdrol Hugo de Jonge heeft bekend gemaakt dat hij de effectiviteit na verloop van tijd zal laten uitzoeken......

-----------------------------------------------

Voorts zie: 'NOS met gekleurde kritiek voorafgaande aan de 'zorgstaking' van gisteren'

'Brekend nieuws: Mona Keijzer (CDA staatssecretaris) krijgt ontslag vanwege kritiek op Coronapas'

'Coronabewijs blijft geldig ook als gevaccineerden positief testen op COVID-19 aldus Radar' (en zie de links in dat bericht)

'Frankrijk en Griekenland voeren vaccinatieplicht in voor verpleegkundigen en verzorgenden'

'Dag van de Verpleging en waar komen Rutte en van Ark mee: aan schandalige fooi'

'Coronavirus: motie over uitbreiden IC-capaciteit, plus extra verpleegkundigen en intensivisten afgewezen door VVD, D66, CDA en ChristenUnie'

'Coronavirus: paniek over de Deltavariant is onterecht en zwaar overdreven' (!!!!) En zie de links in dat bericht naar artikelen over de waardeloze PCR test en de bezuinigingen op de gezondheidszorg >> die bezuinigingen zijn de reden voor de Coronamaatregelen, die werden immers genomen daar er te weinig ziekenhuisbedden, IC bedden en verpleegkundigen waren. Het aantal verpleegkundigen is als de bedden sterk teruggelopen door wanbeleid van de afbraakkabinetten Rutte 1, 2 en 3..... Zo waren er bij aantreden van Rutte 1 nog 2.200 IC bedden, dat was bij aanvang van de Coronacrisis teruggebracht naar 1.100 bedden..... Dus als je sterk bent benadeeld door de Coronamaatregelen, weet je wie hiervoor verantwoordelijk zijn!! Zie wat dat bericht betreft ook: 'Coronavirus: motie over uitbreiden IC-capaciteit, plus extra verpleegkundigen en intensivisten afgewezen door VVD, D66, CDA en ChristenUnie' en zie ook:

'Coronavirus: artsen willen via rechtszaak tegen de staat COVID-19 van A-lijst krijgen, daar het een griepvirus zou zijn' De video die oorspronkelijk in het artikel was te zien is gecensureerd, tja je wilt natuurlijk niet dat de bevolking begrijpt hoezeer men werd en wordt belazerd......

'Met COVID-19 besmette zorgmedewerkers mogen ondanks symptomen gewoon doorwerken.......' (!!!!)

'Coronavaccinaties: de staf van ziekenhuizen wil deze bij verpleegkundigen verplicht stellen' en zie wat dit betreft ook:

'COVID-19: Gezondheidsraad houdt zich niet aan de regels van de Raad van Europa: discriminatie van niet-gevaccineerden is verboden' (!!!!)

'Coronavirus: alarmerend aantal dodelijke slachtoffers mRNA vaccins' (!!!!)

'Besmette gevaccineerden houden 'gewoon' toegang tot openbare gelegenheden'

'Koning Willem Alexander heeft het volk oudejaarsavond laten zien dat hij met z'n molières in de blubber staat'

'Kabinet Rutte 3: geen loonsverhoging voor verplegend (en verzorgend) personeel'

'Coronavirus: Hugo de Jonge (CDA minister Volksgezondheid) moet per direct opstappen

'Coronavirus: vele miljarden aan steun voor bedrijven, terwijl personeel in de zorg en verpleging kan barsten' (!!!!)

'Hugo 'Corona' de Jonge ('minister' Volksgezondheid): "Er gaan dingen goed en er gaan dingen niet goed, dat is ons werk..."'

'Coronavirus: G20 landen hebben al meer dan 160 miljard dollar subsidie weggeven aan oliemaatschappijen' (Nederland geeft jaarlijks 8,3 miljard weg aan oliemaatschappijen, maar verplegend en verzorgend personeel kan doodvallen.....) 

'De WHO is bijkans overgenomen door de grote farmaceuten; juist van groot belang door de Coronacrisis'

'Artsen en andere medici krijgen steeds meer weerstand voor kritiek op vaccinatieprogramma's: 'leve de lobby' voor de farmaceutische industrie' (!!!!)

-----------------------------------------

En terzijde: 'In VS ronselt men verpleegkundigen met leugens voor de strijd tegen COVID-19.....'

'Cees van der Laan en Lucella Carasso vinden snoep reclames voor de hele kleintjes, toch echt een zaak van opvoeding en niet van de ondernemers....... AUW!!!!' En dan te bedenken dat een overdadig suikergebruik door kleine kinderen gegarandeerd problemen oplevert als ze volwassen zijn, ofwel dit geeft niet alleen nu al problemen in de zorg, maar zal op termijn op zeker een extra belasting vormen voor de zorg en het nog meer belasten van verpleegkundig personeel dat door de Coronacrisis al overwerkt is en waardoor een flink aantal verpleegkundigen ontslag heeft genomen.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten